Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Xocolatada per les Carteres Reials

Categoria: Activitats

Dimecres 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia.

A partir de les 18:30 tots els nens i nens de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials.

Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

NOTICIES RELACIONADES

IMJ - 999.jpg

Xocolatada per les Carteres Reials

Dimecres 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia. A partir de les 18:30 tots els nens i nens de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials. Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

Llegir més
Cartell 1 Assaig.jpg

25+1 anys del primer assaig

El proper dimecres 23 de Novembre, a les 19:30h, celebrem els 25+1 anys del primer assaig. Realitzarem un pilar a la Plaça del sol. Acte que havíem de celebrar l'any passat però vam haver d'anular a causa d'un brot de Covid.

Llegir més
02444314314.jpeg

Les colles de cultura popular de Gràcia estem d’aniversari.

Aquest any 2022 els Gegants de Gràcia, el Bastoners de Gràcia, el Drac de Gràcia i la colla de diables La Diabòlica de Gràcia celebren el seu 40è aniversari. A més, els Castellers de la Vila de Gràcia en fan 25.   És per això que el proper dia 15 d’octubre aquestes colles celebraran una Diada d’Aniversari conjunta, a partir de les 10:30h a la Plaça de la Vila de Gràcia.   L’acte es dividirà en les següents activitats: - Mostra d’entitats i tallers d'infants per part de cada colla - Cercavila amb inici i final a la Plaça de La vila, en el que es recorreran places i carrers de la Vila de Gràcia. - Vermut musical, amb el grup Lalirumba, a la Plaça de la Vila de Gràcia. - Dinar de germanor per les persones membres de les colles de cultura popular.

Llegir més