Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Suspensió del Cultura Viva

Categoria: Activitats

A causa de les mesures decretades pel govern per tal de fer front a la COVID-19, hem hagut de suspendre les activitats que fem a Can Musons.

Per això anul·lem les dues activitats dels pròxims 15 dies del Cicle Cultura Viva (Documental "Negre de Merda" i el concert de Corrandes són Corrandes).

Esperem poder-los reprogramar ben aviat.

NOTICIES RELACIONADES

0000ee.jpeg

Reprenem el Cultura Viva

Torna el #CulturaViva, un cicle d'activitats culturals que fem a Can Musons. Torna amb un "clàssic" de Can Musons: En Marcel Marimon El proper dissabte 28 de Novembre a les 13h en Marcel Marimon oferirà un concert Vermut a Can Musons. Convertirem Can Musons en un espai amb totes les mesures de seguretat Covid, ja que la Cultura és Segura. Així doncs caldrà que useu la mascareta, respecteu la distància física i us poseu gel hidroalcohòlic quan accediu al local. #CulturaSegura. Només podran entrar les persones que s'hagin inscrit prèviament. DIA: DISSABTE 28 DE NOVEMBRE HORA: 13:0h (obertura de portes a les 12:15h) Recordeu que per entrar haureu de mostrar al Codi QR que rebreu al inscriure'us. Com hem anat fent aquests darreres mesos volem seguir col·laborant amb el Rebost Solidari de Gràcia, així doncs que tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments.

Llegir més
Cultura Viva SOL-02.jpg

Suspensió del Cultura Viva

A causa de les mesures decretades pel govern per tal de fer front a la COVID-19, hem hagut de suspendre les activitats que fem a Can Musons. Per això anul·lem les dues activitats dels pròxims 15 dies del Cicle Cultura Viva (Documental "Negre de Merda" i el concert de Corrandes són Corrandes). Esperem poder-los reprogramar ben aviat.

Llegir més
Rebost Solidari 10_02.jpg

Recollida d'aliments pel Rebost Solidari

Cada Divendres els Castellers de Vila de Gràcia recollim aliments i productes higiènics pel Rebost Solidari. Els últims mesos el Rebost Solidari de Gràcia a tingut un augment molt gran de famílies usuàries, i per això hem de reforçar les campanyes de recollida de productes.   Els productes prioritaris són:   Bolquers Compreses Arròs Pasta Llegums Oli Galetes Cereals Sabó de cos Xampú   També podeu fer una aportació econòmica directament al Rebost Solidari mitjançant aquest número de compte: ES59 2100 3268 9822 0027 1075

Llegir més