Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

PolNord espectacle per petits i grans!

Categoria: Activitats

Dissabte 24 d’Octubre a les 12 del migdia, dins del Cicle Cultura Viva a Can Musons realitzarem l’espectacle familiar de PolNord: N’HI HA PER A LLOGAR-HI CADIRES!
 
Espectacle musical per a infants, famílies i qualsevol persona amb ganes de passar-ho bé des de la seva cadira.

Animació, música i teatre units per a passar una bona estona tot cantant, ballant (sí, ballant!) i jugant (també jugant!) al ritme de cançons de producció pròpia i clàssics populars que mai passen de moda.

Una manera diferent de divertir-se a través de la música i els valors per fer d’aquest un món millor en temps en que aquesta frase sona molt llunyana, però ho aconseguirem!
 
Com hem anat fent aquests darreres mesos volem seguir col·laborant amb el Rebost Solidari de Gràcia, així doncs que tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments. Per tal de reservar la vostra entrada ho podeu fer a:
 
https://www.inscribirme.com/culturaviva_polnord

NOTICIES RELACIONADES

Rebost Solidari 10_02.jpg

Recollida d'aliments pel Rebost Solidari

Cada Divendres els Castellers de Vila de Gràcia recollim aliments i productes higiènics pel Rebost Solidari. Els últims mesos el Rebost Solidari de Gràcia a tingut un augment molt gran de famílies usuàries, i per això hem de reforçar les campanyes de recollida de productes.   Els productes prioritaris són:   Bolquers Compreses Arròs Pasta Llegums Oli Galetes Cereals Sabó de cos Xampú   També podeu fer una aportació econòmica directament al Rebost Solidari mitjançant aquest número de compte: ES59 2100 3268 9822 0027 1075

Llegir més
POLNORD_promo_alternativa2.jpg

PolNord espectacle per petits i grans!

Dissabte 24 d’Octubre a les 12 del migdia, dins del Cicle Cultura Viva a Can Musons realitzarem l’espectacle familiar de PolNord: N’HI HA PER A LLOGAR-HI CADIRES!   Espectacle musical per a infants, famílies i qualsevol persona amb ganes de passar-ho bé des de la seva cadira. Animació, música i teatre units per a passar una bona estona tot cantant, ballant (sí, ballant!) i jugant (també jugant!) al ritme de cançons de producció pròpia i clàssics populars que mai passen de moda. Una manera diferent de divertir-se a través de la música i els valors per fer d’aquest un món millor en temps en que aquesta frase sona molt llunyana, però ho aconseguirem!   Com hem anat fent aquests darreres mesos volem seguir col·laborant amb el Rebost Solidari de Gràcia, així doncs que tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments. Per tal de reservar la vostra entrada ho podeu fer a:   https://www.inscribirme.com/culturaviva_polnord

Llegir més
Cultura Viva22.png

Canvi de Data Concert Cesk Freixas

El concert de Cesck Freixas finalment el realitzarem el divendres 11 de Desembre.   També s’afegeix dins del Cicle Cultura Viva a Can Musons, el divendres 20 de Novembre, el Documental “La meva Pell” que és el relat de vuit dones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents. Dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona.   Totes les activitats del Cultura Viva són:   –  2 d’Octubre: Pel·lícula Guillem Agulló –  24 d’Octubre: Espectacle Familiar: PolNord –  6 de Novembre: Documental “Negre de Merda” – 13 de Novembre Corrandes són Corrandes - 20 de Novembre: Documental “La meva Pell” – 27 d’Octubre: Marcel Marimon - 11 de Desembre: Concert Cesk Freixas - 18 de Desembre: Documental “Fugir per estimar i ser” – 19 de Desembre: Jaume Barri (Animació Infantil) L’aforament serà limitat i tots els assistents hauran de portar mascareta i netejar-se les mans a l’entrada de Can Musons.   L’entrada de totes les activitats del cicle serà un mínim de 2kg d’aliments pel Rebost Solidari de Gràcia.

Llegir més