Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Tornen a l'octubre els cursos infantils de Tabals i Gralles als Castellers de la Vila de Gràcia

Ja ehm obert les inscripcions pel curs de MINI TABALS obert a nen@s entre 6 i 13 anys i el de MINI GRALLES per nen@s de entre 12 i 16 anys. El proper trimestre s'iniciarà a l'octubre. Per a més informació info@cvg.cat

Llegir més
{{item.foto}}

El fins ara cap de colla, Oriol Vilajosana deixa el seu càrrec

Avui, el cap del colla dels Castellers de la Vila de Gràcia, Oriol Vilajosana, ha anunciat avui en un comunicat a la colla que presenta la seva dimissió. En el seu comunicat a les castelleres i castellers destaca que cal fer foc nou i treballar en una renovació de càrrecs per tal de trencar la dinàmica actual. Els dies vinents es seguirà fent càrrec dels assajos i actuacions fins que el relleu a tècnica s’hagi acomplert.   En nom de la colla volem agrair públicament la tasca feta per l’Oriol i el seu equip tots aquests mesos al capdavant de la tècnica.

Llegir més
{{item.foto}}

Oferta de Feina: coordinador/a

Enviar CV's a info@cvg.cat fins el 04-05-2018 Funcions General Donar suport a les diferents comissions de l’entitat. Auxiliar de secretaria Escanejat de documents. Manteniment de l'arxiu digital. Manteniment arxiu en paper. Coneixements de word /excel/power point...  (llistats, redacció de documents, etc). Creació de tiquets, cartells (es valorarà coneixements en photoshop). Coneixement del mailchimp. Seguiment fitxes de dades. Coordinació amb el/la secretari/a de l’entitat. Auxiliar de tresoreria Control de factures rebudes. Reclamar factures. Impressió de factures. Sol·licitud i justificació de subvencions i convenis. Recerca de noves subvencions. Coordinació amb el/la tresorer/a de l’entitat. Tasques local Muntatge equip de so, i d'imatge: Celebracions, lloguers, visites, turistes, etc. Gestionar necessitats d’activitats extra castelleres al local (per exemple, CircAvila, teatre, assemblees d’entitats...). Preparació material necessari per les activitats lúdiques. Gestió d’activitats socials (per exemple, la Sang Blava).  Gestionar les incidències del local. Controlar l'agenda d'ocupació i reserva del local. Gestió d’estocs de material. Atenció al públic i suport logístic en la dinàmica de l’entitat. Producció Sol·licitud de permisos d'activitats a la via pública i fer-ne el seguiment amb el districte de l'estat de la llicencia i de les peticions fetes. Coordinació amb les empreses de manteniment per fer el manteniment preventiu i avisar al responsable i l'empresa de qualsevol avaria. Coordinació amb el personal de neteja tant per si li falta material o per si ha de fer hores extres. Recolzar les tasques i activitats que fa la colla en les comissions autònomes a junta (per exemple:  Aniversari, Diada, Festa Major, Guarnit, 10 Blaus, etc...). Requisits Capacitat d’adaptació a diverses tasques, predisposició a la polivalència. Capacitat per treballar amb equip i de manera autònoma. Capacitat de comunicació i relació amb el públic. Capacitat de donar resposta i d’auto organització. Amb coneixements d’administració, tresoreria, secretaria, producció... Amb coneixements i experiència de gestió d’oficina. Coneixements d’informàtica a nivell d’usuari. Amb paciència i empatia Es valorarà Experiència de treball en associacions, entitats. Coneixement del teixit associatiu de Gràcia. Idiomes Domini del català i castellà. Valorable disposar d’un nivell alt d’anglès i/o francès. Tipus de contracte Incorporació immediata. Mitja jornada (20 hores setmanals). Salari Sou brut anual de 9.621,09 (12 pagues). Altres Horari, mati o tarda. Possibilitat de fer-lo flexible, parcialment o totalment. Ho valorarem per tal d’adequar l’horari  a les necessitats del lloc de treball i de la persona que en sigui responsable. Vacances: possibilitat d’escollir període, excepte del 20 de Juliol al 22 d’Agost.  Contacte Enviar el currículum a info@cvg.cat amb l’assumpte “Oferta de feina Coordinador/a“ abans del divendres 4 de maig de 2018.

Llegir més
{{item.foto}}

A cada pinya, a cada castell, sempre estaràs amb nosaltres!

Dilluns 22 de gener va fer un any que el nostre company Mike Lane ens va deixar. I és per aquest motiu que el vam voler recordar fent un pilar a la Plaça de la Vila.

Llegir més
{{item.foto}}

Paraules de la família del Mike

La família del Mike Lane us volem agrair les mostres de condol i d'afecte rebudes per part d'amics i companys.  Ens heu fet sentir molt acompanyades en aquests moments tan tristos.   Volem agrair també tot el suport i l'ajuda rebuda durant aquests anys dels professionals de l'Institut Guttmann, l'Hospital de Sant Pau, del CAT Salut, de l'Hospital Clínic, el SEM i La Creu Roja; així com del Districte de Gràcia,i de la Coordinadora de les Colles Castelleres de Catalunya i de tot el món casteller

Llegir més
{{item.foto}}

El casteller gracienc Mike Lane ens ha deixat

Els castellers de la Vila de Gràcia farem diversos actes per homenatjar el nostre company. Els Castellers de la Vila de Gràcia estem de dol per la mort del nostre casteller i amic Mike Lane, que ens ha deixat aquesta nit. Des de la colla volem transmetre el nostre condol a tota la seva família i amics.   En Mike Lane va patir un accident casteller durant la Festa Major de Gràcia del 2013. Des del primer moment, tant durant la seva llarga estada a l’Institut Guttmann de Badalona, com durant els anys que ha passat a casa seva, la colla ha brindat tot el suport emocional i econòmic possible al Mike i a la seva família i així ho continuarà fent ara i sempre.   En les properes setmanes, els Castellers de la Vila de Gràcia comunicarem els actes de record i homenatge que li retrem. Preguem que respecteu la intimitat de la família i de la colla en aquests moments difícils.   Sempre seràs en el nostre record, Mike. 

Llegir més
{{item.foto}}

En Joan Carles Llibre i l'Oriol Vilajosana nou president i Cap de Colla dels CVG

Avui, dissabte 21 de gener, s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària dels CVG on un dels punts més importants de l'ordre del dia eren les eleccions a la Junta Directiva així com, a una nova comissió Tècnica. Després d'explicar ambdues candidatures el seu projecte, presentar els seu equip i resoldre els dubtes que plantejaven els castellers que hi vàren assistir, ambdues candidatures han estat ratificades per la majoria dels assistents. Així doncs en Joan Carles Llibre i l'Oriol Vilajosana són el nou president i Cap de Colla dels CVG per les properes dues temporades.

Llegir més
{{item.foto}}

Raimon Garriga s'acomiada de Cap de Colla després de cinc anys al capdavant dels CVG

Benvolgudes Castelleres i Castellers,   Un cop tornats de Mallorca i havent acabat les meves obligacions a plaça vull acomiadar-me de tots vosaltres. Han estat cinc anys molt intensos en els que he intentat estar al servei de la colla de la millor manera que he sabut i on he pogut constatar de primera mà que som una gran Colla que pot acabar fent el que es proposi. Amb encerts i errors en la gestió me'n vaig molt tranquil perquè no he deixat ni un gram d'energia per donar i perquè marxo estimant la colla encara més que quan vaig arribar al càrrec. Amb gratitud infinita cap als meus companys de Tècnica i Junta durant aquest trajecte torno al meu lloc a la pinya, on espero per fi descarregar algun castell superior al quatre de vuit amb l'esforç de les meves mans i no només fent servir una veu que ja començava a estar una mica massa sentida. Salut, Vila i Castells!   Raimon Garriga Moreno Cap de Colla dels Castellers de la Vila de Gràcia

Llegir més