Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

MILLORES TECNOLÒGIQUES ALS CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA

Els Castellers de la Vila de Gràcia hem finalitzat la primera fase del projecte de millores tecnològiques que han d'ajudar a l'organització tant de l'equip tècnic com administratiu.   Aquesta primera fase es va iniciar a la temporada anterior amb el desenvolupament d'un programari que permet confirmar l'assistència als assajos mitjançant una tablet i facilita la tasca als equips de pinyes mostrant les persones presents i les seves possibles posicions. Durant el període de descans entre temporades s'ha implementat la confirmació d'assistència a les actuacions també mitjançant una tablet. I la darrera novetat d'aquesta primera fase ha estat l'app per a mòbils que es va presentar ahir i que permet avisar de l'assistència o no als assajos i actuacions des de qualsevol mòbil.   Una segona fase del projecte que es desenvoluparà durant el 2016 permetrà millorar els processos relacionats amb la gestió de la colla. En aquesta segona fase es disposarà d'una nova web, una intranet a disposició dels castellers amb informació interna de la colla i on es podran gestionar les dades personals, una eina centralitzada a disposició de la junta i les diferents comissions de la colla i una millora de les funcionalitats de l'app.

Llegir més
{{item.foto}}

COMENÇA LA TEMPORADA CANALLA!

La temporada comença i amb ell nous aires dins l'equip de canalla.   És per això que dimecres 3 de febrer l'equip de canalla va organitzar una trobada amb tots els nens per a presentar les noves incorporacions de l'equip, establir unes normes de funcionament i fer un joc-dinàmica per encarar la temporada.   Més tard, dissabte 6 de febrer, va ser el torn dels pares a qui se'ls va explicar tots aquests canvis.

Llegir més
{{item.foto}}

PER LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA, LA PLAÇA DE LA VILA SENSE GLUTEN

15-21 Agost Festa Major de Gràcia ‪#‎SENSEGLUTEN , amb cervesa Sense Gluten al mateix preu que la normal i el dia 18 berenar pels petits amb opció per celíacs !!!       Els Castellers de la Vilad e Gràcia informem que, El dia 15 d'agost comença la Festa Major de Gràcia i els castellers hi participem guarnint i muntant activitats de dia i de nit a la Pl. de la Vila de Gràcia (antiga Pl. Rius i Taulet). Per quart any consecutiu durant la Festa Major de Gràcia, la setmana del 15 al 21 d'agost, a la Pl. de la Vila es vendrà cervesa sense gluten al mateix preu que la cervesa normal, per a què així tothom pugui gaudir d'una bona festa major.   Com a novetat, en vista que els anys anteriors han estat un èxit, enguany a més de repetir també farem que el berenar infantil del dimarts 18 a les 17:30 hi hagi l’opció de sense gluten. A continuació del berenar hi haurà animació infantil amb Jaume Barri. Volem fer de la Festa Major una festa per a tothom! Us esperem a la plaça de la Vila!" Podeu consultar el programa d'activitats a :  http://bit.ly/1J8Ix1z

Llegir més