Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

El projecte per millorar la funció respiratòria en pacients amb lesió medul·lar cervical o toràcica, s'endú la Beca Mike 2019

Dilluns 19 d'agost a les 13h a la Sala de Plens del Districte de Gràcia, vam fer l’acte d’entrega de la primera edició de la beca Mike Lane - Castellers de la Vila de Gràcia al projecte de l'Institut Guttmann que investiga l’estimulació transcutània medul·lar (TSCS) per millorar la funció respiratòria en pacients amb lesió medul·lar cervical o toràcica, liderat per la Doctora Kumru.

Llegir més
{{item.foto}}

Lliurament del Premi Beca Mike Lane - CVG 2019 el proper 19 d'agost

El proper 19 d'Agost a les 13h a la Seu del Districte de Gràcia es farà l'entrega de la Beca Mike Lane - CVG El jurat la atorgat a l'equip encapçalat per la Dra. Kumru de l'Institut Guttmann.  

Llegir més
{{item.foto}}

Taller de castells per celebrar el primer any del trasllat del Mercat de l'Abaceria

El passat 20 de juliol, el Mercat de l'Abaceria complia un any del seu trasllat. I per aquest motiu els Castellers de la Vila de Gràcia vam participar en la celebració realitzant un taller de castells.

Llegir més
{{item.foto}}

Benviguda als nens i nenes saharauis a Gràcia

Aquesta setmana vam fer una taller de castells a l’acte de benvinguda dels nens i nenes saharauis a Gràcia.

Llegir més
{{item.foto}}

La Coordinadora de Colles de Castelleres de Catalunya, celebra 30 anys!!!

Ahir, dissabte 8 de juny, la Coordinadora de colles castelleres de Catalunya va celebrar el 30è aniversari de l’entitat al jardí del Palau Robert de Barcelona.   En el marc d’aquest acte el Sr. Francesc Vilaró, secretari general de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Enric Crous, directiu i empresari català, el periodista Carles Cortés, i el president de la CCCC, Roger Gispert, van intervenir en una taula rodona, moderada per l'Elisabet Carnicé.   Santi Carcasona, músic i facilitador, va oferir una dinàmica musical participativa amb tots els assistents, i l’artista Pau Morales ens va permetre participar en una obra d’art col·lectiva.

Llegir més
{{item.foto}}

Els CVG ens reciclem en suport vital bàsic amb DEA

El passat divendres 6 de juny, part de l'equip sanitari, junta i tècnica dels CVG participàvem en el Curs de Reciclatge en Suport Vital Bàsic amb DEA, impartit per membres del SEM, en Rafa i l'Olga, també formadors de l'empresa Cardioguard. Ja fa més d'un any que al nostre local disposem d'un dispositiu DEA al buc d'assaig, gestionat per l'empresa CardioGuard, encarregats de la formació i reciclatge dels CVG.

Llegir més
{{item.foto}}

Els CVG participem a la VII Jornada de bones pràctiques de gestió en el món casteller

El passat dissabte 11 de maig, els Castellers de la Vila de Gràcia vam participar a la VII Jornada de bones pràctiques de gestió en el món casteller organitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya a Igualada.molt En la mateixa es van tractar temes molt interessants per a l’equip de junta de les colles i una gran oportunitat per créixer, millorar i facilitar la gestió diària. A destacar, la captació de fons privats o el coneixement de la subvenció de Cultura dedicada als viatges, l’oportunitat de tenir els responsables de Willis resolent tots els dubtes sobre les assegurances que cobreixen la nostra activitat, la taula rodona APPs per a la gestió de colles, les assegurances NO castelleres i la sessió/taller de mediació castellera.  La Jornada va comptar amb la presència de més de 60 participants de més de 40 colles. Més informació a https://twitter.com/CastellsCat/media?lang=es   (Fotografies de @CastellsCat)

Llegir més
{{item.foto}}

Els CVG fan una formació en prevenció e immobilització cervical

El passat divendres 10 de maig, membres de l'equip sanitari, de l'equip  tècnic i de la Junta Directiva, vam realitzar un taller pràctic en prevenció i immobilització cervical a càrrec d'en Daniel Escolà, Cap del SEM de l'Hospital de Terrassa. Ens va ensenyar, com treure correctament a un ferit de sobre la pinya, com atendre a castellers amb politraumatisme, com immobilitzar correctament a un ferit i col·locar-li el collarin cervical.

Llegir més