Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

PRESENTACIÓ DE LA BECA DE RECERCA CIENTÍFICA MIKE LANE-CVG

Categoria: Noticies

La colla Castellers de la Vila de Gràcia han presentat avui la Beca
Mike Lane – CVG, una iniciativa que pretén donar suport als estudis científics entorn les lesions cervicals, no únicament vinculades al fet casteller.
 
La colla presenta aquest projecte en homenatge al Mike Lane, que va ser casteller actiu i pare de canalla, fins que l’agost de 2013 va patir un accident que el va deixar tetraplègic. El Mike va morir el gener de 2017.
 
Amb aquesta iniciativa la colla pretén mantenir viu el record del Mike i donar continuïtat a l’aportació que la colla feia a la família mentre el Mike era entre nosaltres. La beca, que permetrà ampliar els estudis científics relacionats amb la lesió que va patir el casteller, es considera la millor manera d’homenatjar el Mike alhora que beneficia la totalitat del món casteller.
 
La colla espera que aquesta beca pugui repercutir positivament en la prevenció i seguretat en el món casteller i que permeti ampliar els estudis científics sobre les lesions cervicals.

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

CURSCANALLA_24_MAIL.png

Curs de Canalla

Enguany tornem a organitzar un curs casteller orientat als infants amb la idea de captar nova canalla, així com les seves famílies. Aquest curs està orientat a nens i nenes de 4 a 10 anys que sempre hagin tingut la inquietud d’enfilar-se a tot arreu i que no li tinguin por a les alçades! En aquest curs podran aprendre a pujar a dalt d'un castell i s'impartirà per la tarda dels propers divendres 1, 8, 15 i 22 de març de 18.30h a 19.30h al local d’assaig dels Castellers de la Vila de Gràcia, Can Musons. La inscripció és totalment gratuïta, només demanem que en cas que algú hi estigui interessat ens ho faci saber via correu electrònic a cap.canalla@cvg.cat. Per tal que els participants del curs puguin consolidar els seus aprenentatges, demanem que les famílies es comprometin a assistir a les quatre sessions. A més a més, enguany també tindrem preparat un taller perquè els adults acompanyants puguin aprendre a fer una pinya i a familiaritzar-se amb la família dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Llegir més
WhatsApp Image 2024-01-17 at 21.30.54.jpeg

Ferran Pons nou Cap de Colla dels Castellers de la Vila de Gràcia

L’assemblea de la colla, celebrada el 17 de gener de 2024, ha escollit la Comissió Tècnica encapçalada pel Ferran Pons i la Carla Piñera per 127 vots afirmatius i 6 en blanc.   El principal objectiu de la nova comissió tècnica ha dit que l’objectiu del proper any és “Recuperar l’esperit de treball i excel·lència que ens permeti assolir els castells (de nou)”   El primer assaig de la temporada serà el dimecres 24 de gener a partir de les 19h a Can Musons (c/Alzina 7).

Llegir més
unnamed.jpg

Sopar final de Temporada dels CVG 2023

Ahir, dissabte 25 de novebre de 2023, els Castellers de la Vila de Gràcia, vàrem celebrar el nostre sopar de final de temporada. Enguany va sera l'Hotel Alimara, però va ser Venècia, segle XVII. Els ciutadans d'aquesta localitat italiana confeccionen les seves màscares per celebrar el carnaval de Venècia. Al voltant es veuen màscares de tota mena: des de la maschera nobile veneciana fins la maschera del galeone, passant per màscares més divertides, de king kong, glamouroses i de puntes o innovadores.  Aquest any, les alteracions temporals que van afectar les Kolónies Kanalla van acabar afectant també tota la colla, i ahir  25 de novembre de 2023 l'Hotel Alimara va viatjar 3 segles en el temps per poder assistir al Ball de Màscares dels CVG, una nit plena de misteri, diversió i galmur.  

Llegir més