Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

PILAR A L'ACTE " L'HOMOFÒBIA NO FA GRÀCIA "

Categoria: Festa Major

Els Castellers de la Vila de Gràcia, ahir vam participar a l'acte "L'homofòbia no fa gràcia " organotzat pel Front d'alliberament Gai de Catalunya a Gràcia.

NOTICIES RELACIONADES

_DSC0606.jpg

La Festa Major de Gràcia 2016 més castellera

Els CVG, any rere any, participem a la Festa Major de la Vila de Gràcia. És la setmana més activa per la colla, tant en activitats socials com castelleres. Us posem un resum de les activitats castelleres a les que vam participar.

Lleguir més
_DSC1408.jpg

Els CVG participen a la Festa Major de Gràcia com espai de guarniment

Els CVG fa 16 anys que participem com espai guarnit a la Plaça de la Vila. Per aquest motiu, els CVG organitzem un munt d'activitats durant tot el dia. A continuació teniu un recull d'imatges d'aquesta setmana tant activa per la colla.

Lleguir més
paelles_1808.jpg

Participa al concurs de Paelles de la Festa Major!

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem el 3r Concurs de Paelles de la Plaça de la Vila en el Marc de la Festa Major ! Aquí en teniu les bases: CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA   Tercer Concurs de Paelles de Festa Major   Els Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració dels Bars i Restaurants Amelie, Curuba, Tiramisú, Nou Candanchú, Granja la Salut, les gelateries Ottimo, Kakigori & Taiyaki i Pirineum i la llibreria La Memòria convoquen el Tercer Concurs de Paelles de Festa Major a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 13:00h del 18 d'agost de 2016.   Inscripcions Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció amb el següent procediment: ·         Enviar un correu electrònic a info@cvg.cat amb l'assumpte "Inscripció al Tercer Concurs de Paelles de Festa Major" indicant el(s) nom del(s) participant(s), DNI i edat. Inscripcions obertes fins el 17 d'agost de 2016.   Bases del Concurs El Tercer Concurs de Paelles de Festa Major es regirà per les bases llistades a continuació. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La participació al concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i la cessió dels drets per obtenir imatges audiovisuals durant tot l'acte i publicar-les si s'escau als organitzadors. 1. Els participants han de ser majors d'edat (18 anys) i es poden organitzar en equips de fins a 4 persones. Es permet la col·laboració de menors als equips sempre iquan ho facin sota la supervisió d'un adult responsable. 2. És indispensable inscriure's durant el període d'inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins el termini no s'admetran a concurs. 3. Cada persona o equip participant ha d'elaborar una paella per a deu (10) persones en el temps màxim d'1 hora a comptar des del moment en que l'organització anunciï l'inici del concurs. 4. Tots els estris, els fogons, el gas butà per preparar les paelles són a càrrec dels participants. L'organització proveirà taules de treball per a tots el participants i un nombre limitat de cremadors i ampolles de butà (assignades per ordre d'inscripció fins a exhaurir els disponibles). 5. Cada concursant podrà fer servir els productes que consideri que siguin necessaris. 6. L'organització proveirà dos sobres a cada participant on s'haurà d'escriure el nom del participant i la llista completa d'ingredients. 7. El jurat estarà format per persones de reconegut prestigi culinari, a discreció dels organitzadors. 8. La valoració la farà el jurat entre totes les tapes admeses a concurs. Les tapes de la categoria infantil també opten als premis de millor tapa i tapa més econòmica. 9. El concurs concedirà un premi a la millor paella. 10. Un cop lliurats els premis es farà un tast remunerat de les paelles elaborades al concurs. L'organització proveirà plats i coberts d'un sol ús. 10. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i la seva zona de treball.  

Lleguir més