Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Els Castells a la Festa Major de Gràcia

Categoria: Festa Major

Els Castellers de la Vila de Gràcia inaugurem el dissabte 12 d'Agost l'exposició "Els Castells a la Festa Major de Gràcia" mostrada realitzada conjuntament amb la Fundació Festa Major de Gràcia i que s'emmarca dins els actes del bicentenari de la Festa Major de Gràcia.

L'exposició repassa la relació de la Festa Major amb els castells des dels seus inicis fins a l'actualitat, cal tenir en compte que la primera constància de castells a la Festa Major de Gràcia és del 1850.
 
El mateix dia 12 a les 13:00h a l'envelat del bicentenari situat als Jardinets de Gràcia hi haurà una xerrada d'en Pere Ferrando , historiador casteller i Premi Isidre Rabassó d'Identitat Castellera 2016 sobre la mateixa temàtica.
 
L'exposició es podrà veure el dia 12 a l'envelat del bicentenari i del 13 al 21 d'agost a Can Musons (c/Alzina 9).

NOTICIES RELACIONADES

bases_paelles.jpg

Concurs de Tapes i Paelles 2017

El proper dimecres 16 i dijous 17, celebrem la 4a edició del Concurs de tapes i paelles respectivament, a la Plaça de la Vila. Us adjuntem les bases. Per participar cal que envieu un mail a info@cvg.cat indicant el vostre nom, dni, edat i nom de la tapa / paella o ompliu la butlleta a la paradeta de la Plaça de la Vila.

Lleguir més
cartell.jpg

Segueix el pregó de la Festa Major en directe a través de cvg.cat i pel facebook live de la colla!

Lleguir més
Cartell Diada Festa Major_BAIX.jpg

Jornada Castellera de Festa Major!

El proper 19 d\'agost a les 18h a la plaça de la Vila de Gràcia es farà la Jornada Castellera de Festa Major on ens hi acompanyaran els Xiquets de Reus i els Castellers de Vilafranca.

Lleguir més