Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Raimon Garriga s'acomiada de Cap de Colla després de cinc anys al capdavant dels CVG

Categoria: Noticies

Benvolgudes Castelleres i Castellers,
 
Un cop tornats de Mallorca i havent acabat les meves obligacions a plaça vull acomiadar-me de tots vosaltres. Han estat cinc anys molt intensos en els que he intentat estar al servei de la colla de la millor manera que he sabut i on he pogut constatar de primera mà que som una gran Colla que pot acabar fent el que es proposi.

Amb encerts i errors en la gestió me'n vaig molt tranquil perquè no he deixat ni un gram d'energia per donar i perquè marxo estimant la colla encara més que quan vaig arribar al càrrec.

Amb gratitud infinita cap als meus companys de Tècnica i Junta durant aquest trajecte torno al meu lloc a la pinya, on espero per fi descarregar algun castell superior al quatre de vuit amb l'esforç de les meves mans i no només fent servir una veu que ja començava a estar una mica massa sentida.

Salut, Vila i Castells!
 
Raimon Garriga Moreno
Cap de Colla dels Castellers de la Vila de Gràcia

NOTICIES RELACIONADES

Presentació beca ML-CVG_2.jpg

PRESENTACIÓ DE LA BECA DE RECERCA CIENTÍFICA MIKE LANE-CVG

La colla Castellers de la Vila de Gràcia han presentat avui la Beca Mike Lane – CVG, una iniciativa que pretén donar suport als estudis científics entorn les lesions cervicals, no únicament vinculades al fet casteller.   La colla presenta aquest projecte en homenatge al Mike Lane, que va ser casteller actiu i pare de canalla, fins que l’agost de 2013 va patir un accident que el va deixar tetraplègic. El Mike va morir el gener de 2017.   Amb aquesta iniciativa la colla pretén mantenir viu el record del Mike i donar continuïtat a l’aportació que la colla feia a la família mentre el Mike era entre nosaltres. La beca, que permetrà ampliar els estudis científics relacionats amb la lesió que va patir el casteller, es considera la millor manera d’homenatjar el Mike alhora que beneficia la totalitat del món casteller.   La colla espera que aquesta beca pugui repercutir positivament en la prevenció i seguretat en el món casteller i que permeti ampliar els estudis científics sobre les lesions cervicals.

Lleguir més
Cartell-Canalla-dors-DEF.jpg

Curs de Castells per Canalla - Vine a conèixer la família blava

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem els propers dimarts de febrer i març un curs gratuït de castells per a nens i nenes de 4 a 9 anys.   L’Escola de Castells es farà a Can Musons (c/Alzina 7) de 17:15 a 18:15. Els nens i nenes es podran introduir a l’apassionant món dels castells. Podran saber que és un acotxador, una anxaneta o que vol dir fer l’aleta.   Per això us esperem a partir del dimarts 5 a les 17:15 a Can Musons (c/Alzina 7)   Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a cap.canalla@cvg.cat o trucant al 656 981 153

Lleguir més
PHOTO-2019-01-26-09-21-03.jpg

XXIII Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller a la Vila de Gràcia

Aquest any és ja la 23a edició de la Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller i els Castellers de la Vila de Gràcia seran el amfitrions. Serà el dissabte dia 9 de febrer, i és la trobada més important de l’any on compartim coneixements i estratègies per tal de fer millors castells i, sobretot, més segurs. El programa científic està carregat de tallers i xerrades que són interessantíssimes i que segurs que seran de molt i molt profit per totos els assistents. Els tallers s'han dissenyat de manera que siguin molt pràctics, molt dinàmics.

Lleguir més