Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

ALTRES INFORMACIONS

Des de l'any 1998 els Castellers de la Vila de Gràcia produeixen l'emissió del programa de ràdio de contingut casteller "Terços amunt!", dins les ones de Ràdio Gràcia (107.7 FM). Aquest programa va ser guardonat amb el premi Vila de Gràcia 2010.

També disposem d'un butlletí intern anomenat “si no aguantes... no t'hi fiquis”, conegut popularment com el “SiNo, que aporta informació interna de la colla, setmanalment, des de el 2001.

“L'Espadat” era una revista que recollia trimestralment informació de les activitats castelleres i extracastelleres de la colla, malauradament va desaparèixer el 2004. En la celebració del seu 15è Aniversari, es va recuperar un número especial d'aquesta publicació.

L'activitat extracastellera més important que duen a terme els Castellers de la Vila de Gràcia és l'organització, des de l'any 2001, del guarniment de la Plaça de la Vila de Gràcia en el marc de la Festa Major de Gràcia del 15 al 21 d'agost.

Els Castellers de la Vila de Gràcia formem part del les CCCG (Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia), de la CCCCB (Coordinadora de Colles Castelleres de la Ciutat de Barcelona) i de la CCCC (Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya).