Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

Vola al cor de Gràcia

Circ a Vila és una escola d'aeris a la Vila de Gràcia. Som un equip jove i amb moltes ganes d'ensenyar.

Impartim classes de d'acobràcia aèria amb teles i també amb aro. El nostre equip de professores està format per la Sara Bernabeu i la Kaitlyn Patrizia.

Si estàs interessat en obtenir més informació i fer la inscripció no dubtis en enviar-nos un correu electrònic.

També fem activitats per infants i adolescents

A la nostra escola també oferim cursos especialment pensats per nens i nenes de 6 a 9 anys i de 10 a 14 anys.

La dansa aèria és una gran oportunitat per treballar l'equilibri, el moviment i la força al mateix temps que ens divertim i aprenem.

Si estàs interessat en obtenir més informació i fer la inscripció per infants no dubtis en enviar-nos un correu electrònic.

noticies

INFO PRÀCTICA

01 Cartell Mesures Generals.jpg

Pla d’actuacions i protocol COVID19 a Circavila

El protocol per tornar a l’activitat habitual passa per un seguit d’aspectes que s’han de seguir amb el pas del temps i que marcaran una nova manera de gestionar l’espai i les classes. Respecte el material: Es promourà l’ús de les màrfegues privades enlloc de l’ús de les màrfegues compartides de Circavila. Totes les màrfegues de Circavila hauran de ser desinfectades. En cas de deixar alguna a un alumne es desinfectarà en acabar la sessió. Els matalassos es desinfectaran en acabar cada classe. Els aros i teles es desinfectaran en acabar cada classe. En el cas de les teles no es poden desinfectar així que es faran grups de màxim 3 persones per tela. Aquestes persones hauran d’utilitzar mascareta obligatòriament i guants (si és possible amb l’ús de les teles, s’ha de provar). Respecte a l’organització de la classe: ot l’alumnat s’haurà de desinfectar mans i peus abans de començar l’activitat. No es podrà fer ús del vestuari. L’escalfament es farà sense interacció física entre l’alumnat i s’aprofitarà el màxim l’espai per tal de reduir possible contacte. Sempre amb mascareta obligatòria. A l’escalfament es promourà l’ús de material propi de l’alumnat. Abans d’utilitzar els aparell d’aeris es rentaran de nou mans i peus. En acabar la classe es desinfectaran tots els materials usats.

Llegiu més
photo_2020-06-15 10.46.39.jpeg

Ens estem preparant per tornar ben aviat!

Ja estem preparant la tornada de CirCavila a Can Musons, amb totes les mesures de seguretat.   Ús informarem de les novetats ben aviat.

Llegiu més
photo_2020-06-15 10.53.27.jpeg

Recordeu la Mascareta

Recordeu que per entrar a Can Musons heu de portar mascareta i desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic

Llegiu més
17 Cartell Neteja.jpg

Desinfectem i netegem cada dia

Per a la teva seguretat, n'hem desinfectat els interruptors, els timbres, les manetes i els poms de les portes, les finestres, els armaris, els arxivadors, els botons dels ascensors, les baranes, els passamans, els taulells, les taules, les cadires, els ordinadors, les aixetes, els lavabos, les fonts d'aigua potable, fotocopiadores i altres superfícies o punts de contacte freqüent.

Llegiu més

ORGANITZA

ESTRELLA DAMM

AMB EL SUPORT DE: