Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

TORNEIG INTERCASTELLER DE CLASH ROYALE

Categoria: Activitats

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem el 1er Torneig Intercasteller de Clash Royale
 
Com funcionarà?
 
Cada colla hi pot presentar tants participants com vulgui, i de l'edat que vulgui!

UN participant només es pot inscriure UN cop, encara que tingui dues comptes.(máxim 1.000 participants)
 
Dijous 30 tancarem les inscripcions a les 12:00h
 
INSCRIPCIONS GRATUÏTES!
 
Divendres (01/5) de 17:00h a 21:00h i dissabte i diumenge (02/5 i 03/5) de 10:00h a 20:00h es jugaran les partides
Nivell de cartes i torre a regles de torneig, al 9️
 
El format serà primer una fase en format lliga tots contra tots. D'aquesta en sortiran els millors per participar en una fase eliminatòria. Es definirà quanta gent passarà a les eliminatòries quan tinguem el total de participants (el número òptim serien 64 finalistes)
 
Les partides es faran directament al joc. Per la fase de lligues es crearà un torneig. Per la fase eliminatòria es crearan clans específics per disputar les batalles. A través del vostre correu/telèfon rebreu les instruccions
 
Podeu inscriure-us al següent formulari https://bit.ly/CLASHCVG
 
Vinga, animeu-vos-hi!

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

01 Cartell Mesures Generals.jpg

Pla d’actuacions i protocol COVID19 a Circavila

El protocol per tornar a l’activitat habitual passa per un seguit d’aspectes que s’han de seguir amb el pas del temps i que marcaran una nova manera de gestionar l’espai i les classes. Respecte el material: Es promourà l’ús de les màrfegues privades enlloc de l’ús de les màrfegues compartides de Circavila. Totes les màrfegues de Circavila hauran de ser desinfectades. En cas de deixar alguna a un alumne es desinfectarà en acabar la sessió. Els matalassos es desinfectaran en acabar cada classe. Els aros i teles es desinfectaran en acabar cada classe. En el cas de les teles no es poden desinfectar així que es faran grups de màxim 3 persones per tela. Aquestes persones hauran d’utilitzar mascareta obligatòriament i guants (si és possible amb l’ús de les teles, s’ha de provar). Respecte a l’organització de la classe: ot l’alumnat s’haurà de desinfectar mans i peus abans de començar l’activitat. No es podrà fer ús del vestuari. L’escalfament es farà sense interacció física entre l’alumnat i s’aprofitarà el màxim l’espai per tal de reduir possible contacte. Sempre amb mascareta obligatòria. A l’escalfament es promourà l’ús de material propi de l’alumnat. Abans d’utilitzar els aparell d’aeris es rentaran de nou mans i peus. En acabar la classe es desinfectaran tots els materials usats.

Llegir més
photo_2020-06-15 10.46.39.jpeg

Ens estem preparant per tornar ben aviat!

Ja estem preparant la tornada de CirCavila a Can Musons, amb totes les mesures de seguretat.   Ús informarem de les novetats ben aviat.

Llegir més
photo_2020-06-15 10.53.27.jpeg

Recordeu la Mascareta

Recordeu que per entrar a Can Musons heu de portar mascareta i desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic

Llegir més