Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Recollida de Joguines

Categoria: Activitats

Un any més, donem suport a la iniciativa de la Fundació Festa Major de Gràcia i el Rebost Solidari de Gràcia, de la gran recollida de joguines noves i llibres solidaris per a la campanya de Nadal.
 
Des de 15 de novembre al 15 de desembre es realitzarà aquesta campanya de recollida de regals amb la finalitat d'assegurar que els nens i les nenes entre 0 i 12 anys de les famílies en risc d'exclusió social usuàries del Rebost Solidari de Gràcia tinguin com a mínim una joguina i un llibre per aquestes dates tant assenyalades.
Els punts de recepció de joguines noves i llibres són:
 
- ESPAI CULTURAL ALBERT MUSONS (c/Alzina, 9). De dilluns a dijous de 17 a 21h i els divendres de 10 a 13:30h i de 19 a 21h.
- CENTRE DE CULTURA POPULAR "LA VIOLETA DE GRÀCIA" (C/Maspons, 6). De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 23:30h i dissabtes i diumenge de 10h a 23:30h.

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Setmana Aniversari.jpeg

Setmana Prèvia del XXV Aniversari de la Colla

Diumenge 22 celebrem la Diada del XXV Aniversari de la colla. Per aixó tota la setmana prèvia està plena d'activitats. Apunteu-vos tots els assajos i activitats a les vostres agendes!

Llegir més
Cartell 25anys.jpeg

25 anys, 25 Pilars

Aquest any celebrem els 25 anys de la colla i el proper dissabte 9 d’abril ho celebrarem fem un recorregut per la vila on alçarem 25 Pilars.   Començarem a les 9 del matí des de la Plaça de la Vila i realitzarem 25 pilars en 25 punts de Gràcia.   Després dels 25 pilars celebrarem un dinar a la Plaça Diamant i posteriorment, a les 18h, animació infantil amb el grup “El Gripau Blau”.

Llegir més
cartell_dijous_gras_22TR.jpg

Dijous Gras a Can Musons

El proper 24 de febrer als jardins Manuel Torrente celebrarem el Dijous Gras. La festa començarà a les 18h i a les 18:30h ja hi haurà un espectacle d'animació infantil.    Quan sigui més de nit hi haurà ball amb un Punxadiscos, sopar de ranxo (no hi faltarà ni la truita, la botifarra d'ou i les coques de llardons), i el tradicional Arribo de la Reina Carnaval! Us animem a venir disfressats, ni que sigui amb màscares per tal de fer Carnaval. Si ho feu, podreu participar al concurs de disfresses i guanyar fantàstics premis! El primer premi serà un sopar per a dues persones al Tasta Gràcia i el 2n i 3r premi, dos lots d'embotits de l'Aglà i ampolles de vi i cava!

Llegir més