Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Presentació dels resultats del projecte guanyador de la 1era Beca Mike Lane

Categoria: Noticies

 El proper dimarts 22 de juny a les 19h a Can Musons es realitzarà la presentació dels resultats del projecte guanyador de la 1era Beca Mike Lane.

El projecte guanyador va ser un un projecte pilot de l’Institut Guttman que investigava l'estimulació transcutània medul·lar per millorar la funció respiratòria en pacients amb lesions medul·lars, cervicals o toràciques. El projecte, liderat per la doctora Hatice Kumru, va rebre una aportació econòmica de 10.000 euros.

L'aforament serà limitat però es podrà seguir a través del següent enllaç:


https://youtu.be/euHamp8RSdo

NOTICIES RELACIONADES

E3s10xgWYAMQd-v.jpeg

Premi a la iniciativa social en temps de pandèmia

Durant la 15a Nit de Castells celebrada el passat dissabte 12 de juny, ens van otorgar el Premi a la iniciativa social en temps de pandèmia. El jurat, format per cronistes castellers, va valorar la col·laboració que fa més d'un any que realitzem amb el Rebost Solidari de Gràcia fent recollida d'aliments i altres productes. Volem agrair al jurat l'otorgació del premi, però sobretot al Rebost Solidari per la ingent tasca que estan realitzant i també a tot el veïnat de Gràcia que no ha deixat de col·laborar amb aquesta iniciativa. Des de l'inici de la col·laboració amb el Rebost hem recollit més de 3.800 kg de productes i quasi 18.000 € en donacions.

Llegir més
Cartela.jpg

Presentació dels resultats del projecte guanyador de la 1era Beca Mike Lane

 El proper dimarts 22 de juny a les 19h a Can Musons es realitzarà la presentació dels resultats del projecte guanyador de la 1era Beca Mike Lane. El projecte guanyador va ser un un projecte pilot de l’Institut Guttman que investigava l'estimulació transcutània medul·lar per millorar la funció respiratòria en pacients amb lesions medul·lars, cervicals o toràciques. El projecte, liderat per la doctora Hatice Kumru, va rebre una aportació econòmica de 10.000 euros. L'aforament serà limitat però es podrà seguir a través del següent enllaç: https://youtu.be/euHamp8RSdo

Llegir més
EwihCc2XEAce-DE.png

Can Musons inclòs dins del Cens d'Espais de Cultura Responsable.

La Generalitat de Catalunya ha inclòs Can Musons, la seu dels Castellers de la Vila de Gràcia, dins del Cens d'Espais de Cultura Responsable.   Els espais culturals aspirants a obtenir el distintiu  han d’oferir seguretat davant la situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19, i complir totes les condicions que les autoritats competents els exigeixin en el marc del Pla d'actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.     Per complir tots aquest requisits hem hagut d’aprovar un protocol sanitari propi per Can Musons.   Aquesta certificació recolza la feina feta per les entitats de Can Musons per tal de fer un espai segur i poder dir sense problemes que La Cultura és Segura.   Llistat d'Espais inclosos al cens.

Llegir més