Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

PER LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA, LA PLAÇA DE LA VILA SENSE GLUTEN

Categoria: Noticies

15-21 Agost Festa Major de Gràcia ‪#‎SENSEGLUTEN , amb cervesa Sense Gluten al mateix preu que la normal i el dia 18 berenar pels petits amb opció per celíacs !!!
 
 
 
Els Castellers de la Vilad e Gràcia informem que,
El dia 15 d'agost comença la Festa Major de Gràcia i els castellers hi participem guarnint i muntant activitats de dia i de nit a la Pl. de la Vila de Gràcia (antiga Pl. Rius i Taulet).
Per quart any consecutiu durant la Festa Major de Gràcia, la setmana del 15 al 21 d'agost, a la Pl. de la Vila es vendrà cervesa sense gluten al mateix preu que la cervesa normal, per a què així tothom pugui gaudir d'una bona festa major.
 
Com a novetat, en vista que els anys anteriors han estat un èxit, enguany a més de repetir també farem que el berenar infantil del dimarts 18 a les 17:30 hi hagi l’opció de sense gluten. A continuació del berenar hi haurà animació infantil amb Jaume Barri.
Volem fer de la Festa Major una festa per a tothom! Us esperem a la plaça de la Vila!"
Podeu consultar el programa d'activitats a :  http://bit.ly/1J8Ix1z

NOTICIES RELACIONADES

EwihCc2XEAce-DE.png

Can Musons inclòs dins del Cens d'Espais de Cultura Responsable.

La Generalitat de Catalunya ha inclòs Can Musons, la seu dels Castellers de la Vila de Gràcia, dins del Cens d'Espais de Cultura Responsable.   Els espais culturals aspirants a obtenir el distintiu  han d’oferir seguretat davant la situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19, i complir totes les condicions que les autoritats competents els exigeixin en el marc del Pla d'actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.     Per complir tots aquest requisits hem hagut d’aprovar un protocol sanitari propi per Can Musons.   Aquesta certificació recolza la feina feta per les entitats de Can Musons per tal de fer un espai segur i poder dir sense problemes que La Cultura és Segura.   Llistat d'Espais inclosos al cens.

Llegir més
Ev0I1zlWYAc9cW3.jpeg

Nova Junta i Tècnica als Castellers de la Vila de Gràcia

El passat dissabte 6 de març es va semblar l’Assemblea General Extraordinària on el punt principal de l’ordre del dia era l’elecció de la Nova Junta i Tècnica de la Colla.   El nou president és en Toni Ciuró i la vicepresidenta és la Montse Igualada i la tècnica continua encapçalada per l’Oriol Constantí i l'Eduard Cecilia (Wulfric) com a cap de colla i sotscap respectivament.   La nova Junta té els objectius de mentre no podem realitzar castells mantenir l'entitat i realitzar activitats per mantenir unida la massa social de la colla (Activitats Culturals, Activitats Solidàries, Activitats lúdiques, Classes de Crossfit i de Teles acrobàtiques, etc...) i anar preparant la represa de quan puguem tornar a fer castells.   La Tècnica vol realitzar la tasca de pensar com serà el retorn a l’activitat castellera, parlant amb el màxim nombre possible de membres de la colla, recollir totes les opinions per tal de buscar, trobar i innovar noves maneres d’assajar adaptades a la nova situació. El principal objectiu es emocionar-nos amb Tots els castells.

Llegir més
Cartela.jpg

Presentació dels resultats de l’enquesta als i les membres de les colles de Barcelona feta per l’Observatori de l’Afectació de la Covid-19

Tornarem a fer castells aquest 2021? Com s’haurà de fer, quan toqui, aquest retorn?   Els i les castelleres estem disposats a vacunar-se?   Com valoren la feina que s’ha fet des de les colles el passat 2020? I, sobretot, quantes continuaran fent castells un cop torni l’activitat i amb quin compromís?   Aquestes són algunes de les preguntes plantejades per un qüestionari de l’Observatori de l’Afectació de la Covid-19 i que han respost més de 950 castellers i castelleres de les vuit colles de Barcelona, els resultats del qual es presentaran el proper  dilluns 15 de febrer, a les 19.30h en directe pel canal de youtube de Cultura Popular de l’ajuntament de Barcelona: https://youtu.be/rOYD95GBHyo L’Observatori de l’Afectació de la Covid-19 va arrencar el passat mes de gener, impulsat pel Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC),  la Coordinadora de Colles Castelleres de la Ciutat de Barcelona (CCCCB) i l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).  

Llegir més