Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Participa al concurs de Paelles de la Festa Major!

Categoria: Festa Major

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzem el 3r Concurs de Paelles de la Plaça de la Vila en el Marc de la Festa Major ! Aquí en teniu les bases:

CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA
 
Tercer Concurs de Paelles de Festa Major
 
Els Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració dels Bars i Restaurants Amelie, Curuba, Tiramisú, Nou Candanchú, Granja la Salut, les gelateries Ottimo, Kakigori & Taiyaki i Pirineum i la llibreria La Memòria convoquen el Tercer Concurs de Paelles de Festa Major a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 13:00h del 18 d'agost de 2016.
 
Inscripcions

Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció amb el següent procediment:
·         Enviar un correu electrònic a info@cvg.cat amb l'assumpte "Inscripció al Tercer Concurs de Paelles de Festa Major" indicant el(s) nom del(s) participant(s), DNI i edat.
Inscripcions obertes fins el 17 d'agost de 2016.
 
Bases del Concurs
El Tercer Concurs de Paelles de Festa Major es regirà per les bases llistades a continuació. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La participació al concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i la cessió dels drets per obtenir imatges audiovisuals durant tot l'acte i publicar-les si s'escau als organitzadors.
1. Els participants han de ser majors d'edat (18 anys) i es poden organitzar en equips de fins a 4 persones. Es permet la col·laboració de menors als equips sempre iquan ho facin sota la supervisió d'un adult responsable.
2. És indispensable inscriure's durant el període d'inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins el termini no s'admetran a concurs.
3. Cada persona o equip participant ha d'elaborar una paella per a deu (10) persones en el temps màxim d'1 hora a comptar des del moment en que l'organització anunciï l'inici del concurs.
4. Tots els estris, els fogons, el gas butà per preparar les paelles són a càrrec dels participants. L'organització proveirà taules de treball per a tots el participants i un nombre limitat de cremadors i ampolles de butà (assignades per ordre d'inscripció fins a exhaurir els disponibles).
5. Cada concursant podrà fer servir els productes que consideri que siguin necessaris.
6. L'organització proveirà dos sobres a cada participant on s'haurà d'escriure el nom del participant i la llista completa d'ingredients.
7. El jurat estarà format per persones de reconegut prestigi culinari, a discreció dels organitzadors.
8. La valoració la farà el jurat entre totes les tapes admeses a concurs. Les tapes de la categoria infantil també opten als premis de millor tapa i tapa més econòmica.
9. El concurs concedirà un premi a la millor paella.
10. Un cop lliurats els premis es farà un tast remunerat de les paelles elaborades al concurs. L'organització proveirà plats i coberts d'un sol ús.
10. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i la seva zona de treball.
 

NOTICIES RELACIONADES

AVÍS VEÏNAT CASTELLERS per OK.jpg

Entrada a Plaça de la Vila durant la Diada Castellera de Festa Major

El proper dissabte 19 d'Agost durant la Diada Castellera de Festa Major, només es podrà entrar a plaça pels carrers de la banda muntanya de la Plaça. Per sortir es podran utilitzar tots els carrers.

Llegir més
03 Cartell FMG22_2d8f-02.jpg

Diada Castellera de la Festa Major de Gràcia

El dia 20 d'Agost celebrem la Diada Castellera de la Festa Major de Gràcia. Després de dos anys, tornem a poder fer grans castells per la nostra Festa Major. Recordeu: Dissabte 20 d'agost a les 18h a la Plaça de la Vila.

Llegir més
02 Cartell Vigilies22-01.jpg

Diada de Vigílies i Pilar Caminat

Divendres 19 d'agost no et perdis la baixada del pilar caminat i la Diada de Vigílies de Festa Major. 20h Baixada del Pilar Camiant 20:30h Diada de Vigílies de Festa Major acompanyats dels Xicots de Vilafranca

Llegir més