Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Nova Junta i Tècnica

Categoria: Noticies

En les assemblees realitzades a Can Musons el 21 de gener i 11 de febrer de 2023 es van escollir la nova Junta i Tècnica que encapçalaran la colla els dos propers anys:

JUNTA DIRECTIVA:

PRESIDÈNCIA
Montse Igualada
 
VICEPRESIDÈNCIA
Gerard Carbonell
Marçal Bertranpetit
 
SECRETARIA
Anna Almacelles
Santi Ceballos
 
TRESORERIA:
Jordi Gutiérrez
Patri Barbarà
 
COMUNICACIÓ:
Ot Brun
 
ACTUACIONS, TALLER I VISITES ASSAIG
Eli Ros
Lali de las Cuevas
 
GRALLES I TABALS
Alba Roig
 
 
 
COMISSIÓ TÈCNICA
 
CAP DE COLLA
Eduard Cecilia
Àngel Caselles
Oriol Constantí
 
CAPS DE CANALLA
Gina Fernàndez-Díaz
Judit Fernàndez-Díaz
Maria Colomé
Carla Piñera
Alba Mas
Jan Pujol
Pau García
Guifré Bagès
Bruna Tomàs
Eloi de las Cuevas
Marta Farrés
Roser Vilajosana
 
CAP DE PINYES
David Montfort
Clàudia Orengo
Anna Almacelles
Cauê Llop
David Florentin
Eloi Mauri
Sergi Exposito
Carla Santos
 
CAP DE TRONCS
Oriol Constantí
Sílvia Vera
Marta Juvé
Berta Reñé
Quim Sans
Oriol Pons
Amanda Marín
 
CAP DE PILARS
Eduard Cecília
David Bagés
Carla Piñera
Marta Farrés
 
VOLTADORS
Roger Marco
David Acevedo
 
FORMACIÓ PINYES I RENGLES
Roger Amigó
Aina Feliu
Diana Morena
Víctor Segura

NOTICIES RELACIONADES

CURSCANALLA_24_MAIL.png

Curs de Canalla

Enguany tornem a organitzar un curs casteller orientat als infants amb la idea de captar nova canalla, així com les seves famílies. Aquest curs està orientat a nens i nenes de 4 a 10 anys que sempre hagin tingut la inquietud d’enfilar-se a tot arreu i que no li tinguin por a les alçades! En aquest curs podran aprendre a pujar a dalt d'un castell i s'impartirà per la tarda dels propers divendres 1, 8, 15 i 22 de març de 18.30h a 19.30h al local d’assaig dels Castellers de la Vila de Gràcia, Can Musons. La inscripció és totalment gratuïta, només demanem que en cas que algú hi estigui interessat ens ho faci saber via correu electrònic a cap.canalla@cvg.cat. Per tal que els participants del curs puguin consolidar els seus aprenentatges, demanem que les famílies es comprometin a assistir a les quatre sessions. A més a més, enguany també tindrem preparat un taller perquè els adults acompanyants puguin aprendre a fer una pinya i a familiaritzar-se amb la família dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Llegir més
WhatsApp Image 2024-01-17 at 21.30.54.jpeg

Ferran Pons nou Cap de Colla dels Castellers de la Vila de Gràcia

L’assemblea de la colla, celebrada el 17 de gener de 2024, ha escollit la Comissió Tècnica encapçalada pel Ferran Pons i la Carla Piñera per 127 vots afirmatius i 6 en blanc.   El principal objectiu de la nova comissió tècnica ha dit que l’objectiu del proper any és “Recuperar l’esperit de treball i excel·lència que ens permeti assolir els castells (de nou)”   El primer assaig de la temporada serà el dimecres 24 de gener a partir de les 19h a Can Musons (c/Alzina 7).

Llegir més
unnamed.jpg

Sopar final de Temporada dels CVG 2023

Ahir, dissabte 25 de novebre de 2023, els Castellers de la Vila de Gràcia, vàrem celebrar el nostre sopar de final de temporada. Enguany va sera l'Hotel Alimara, però va ser Venècia, segle XVII. Els ciutadans d'aquesta localitat italiana confeccionen les seves màscares per celebrar el carnaval de Venècia. Al voltant es veuen màscares de tota mena: des de la maschera nobile veneciana fins la maschera del galeone, passant per màscares més divertides, de king kong, glamouroses i de puntes o innovadores.  Aquest any, les alteracions temporals que van afectar les Kolónies Kanalla van acabar afectant també tota la colla, i ahir  25 de novembre de 2023 l'Hotel Alimara va viatjar 3 segles en el temps per poder assistir al Ball de Màscares dels CVG, una nit plena de misteri, diversió i galmur.  

Llegir més