Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Mascaretes solidàries de la colla!

Categoria: Noticies

Ja podeu comprar les mascaretes solidàries de la colla!.
 
Cada Divendres de 19 a 21h podreu comprar a Can Musons les mascaretes de la colla de cotó homologat i amb filtre interior, que es poden rentar fins a 30 vegades.
 
Tenim mascaretes per la canalla i talla adults.
 
El preu de la mascareta és de 8,5€ dels quals 2€ aniran destinades al Rebost Solidari de Gràcia.
 
Recordeu que podeu portar aliments pel Rebost Solidari, que en aquest moments són més necessaris que mai. 

NOTICIES RELACIONADES

0000.jpg.jpeg

Mascaretes solidàries de la colla!

Ja podeu comprar les mascaretes solidàries de la colla!.   Cada Divendres de 19 a 21h podreu comprar a Can Musons les mascaretes de la colla de cotó homologat i amb filtre interior, que es poden rentar fins a 30 vegades.   Tenim mascaretes per la canalla i talla adults.   El preu de la mascareta és de 8,5€ dels quals 2€ aniran destinades al Rebost Solidari de Gràcia.   Recordeu que podeu portar aliments pel Rebost Solidari, que en aquest moments són més necessaris que mai. 

Llegir més
WhatsApp Image 2020-07-20 at 13.37.40.jpeg

Donació de 15.000€ pel Rebost Solidari

Càritas de Colònia a través del cap de la catedral de Colònia mossèn Robert Kleine ha fet un donatiu de 15.000€ destinat al Rebost Solidari de Gràcia. Mitjançant l'Associació d'Agermanament Barcelona-Colònia i hem estat en contacte l'últim any per tal de gestionar l'actuació castellera davant de la Catedral de Colònia (Patrimoni Material de la Humanitat) que havíem de fer el passat mes de juny. Des d'un principi va quedar impressionat pels castells i ens va començar a seguir. Ara en època de pandèmia, a través de les xarxes socials va conèixer la col·laboració de la colla amb el Rebost Solidari, en que cada divendres recollia aliments i productes de primera necessitat a Can Musons. Tant des de Castellers de la Vila de Gràcia com des del Rebost Solidari volem agrair a Caritas de Colònia, i a Mossèn Robert Kleine per la donació i a l'Associació d'Agermanament Colònia-Barcelona per les gestions i el suport.

Llegir més
WhatsApp Image 2020-05-22 at 19.22.34.jpeg

1.276 Kg d'aliments recollits a Can Musons

  Des de finals de maig hem posat un punt de recollida d’aliments i productes d’higiene pel Rebost Solidari a Can Musons.   Durant totes aquestes setmanes hem recollit un  total 1.276 kg entre menjar i material de primera necessitat.   Volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que heu posat el vostre gra de sorra.   A la tardor tornarem a recollir aliments i productes pel Rebost Solidari.

Llegir més