Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

L’ombra de la Moreneta

Categoria: Diades castelleres

Diumenge passat enfilàvem Llobregat amunt cap a Esparreguera, feia molts anys que la colla no actuava a la vila de la Passió, on vàrem gaudir d’una matinal força dinàmica tot i ser quatre les colles que formaven el cartell de la diada.
 
Després d’un pilar de quatre marca de la casa, vam començar amb un apamat 7de7, d’aquells parats fins al badall, seguit d’un 4de8 que ens segueix donant batalla. Les rengles perden les mides amb quarts col·locats i els castellers de tronc han de tirar d’ofici i sacrifici per completar-lo, la bona notícia... que el vam tirar amunt a la primera!
 
Per acabar encaràvem el 3de8, que aquest any dona millors sensacions que el carro gros, castell que hagués pogut sortir de la quiniela per baixa d’última hora d’un casteller de tronc puntal. Tot i això bona execució, molt de seny al peu, i una altre parella de castells de 8 a la butxaca.
 
Els del Baix Llobregat ens obsequiaven finalment amb un bon aperitiu, gràcies! (Sempre s’ha de ser agraït tot i que et facin pagar la beguda del patrocinador!) i així tancàvem la primera diada d’una llarga tirallonga d’actuacions que ens omple el calendari fins ben entrat l’estiu.
 
Ens retrobem diumenge que ve per Sant Ponç a Sant Cugat, perseguint aquest primer sol d’estiu i el seu lloable moreno casteller.
 
Dolça Colla.

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més