Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Es presenten les bases de la Beca Mike Lane - CVG

Categoria: Noticies

Aquesta beca te com a objectiu premiar estudis i/o treballs d'investigació en la prevenció i cura de lesions medul·lars i vertebrals.
 
L'origen d'aquesta beca rau a l’agost del 2013, on els Castellers de la Vila de
Gràcia (CVG) vam patir una caiguda que va comportar que en Mike Lane,
membre de la colla, patís una tetraplegia severa, i malauradament al cap de
tres any i mig en Mike va morir.
 
Des de els CVG vam acordar, juntament amb la seva família, que la millor
manera d'homenetjar-lo era la creació d'una beca, que premiés treballs
d'investigació i recerca en la prevenció i cura de lesions medul·lars i vertebrals.
 
Creiem fermament que la seguretat i la prevenció de lesions han de ser un dels objectius bàsics del món casteller, i hi volem contribuir amb la creació
d’aquesta beca. Enguany aquest beca estarà dotada amb un import de 10.000 euros aportats íntegrament pels CVG. Per a properes edicions es crearà una plataforma de cofinançament per a que altres colles castelleres, entitats, associacions i particulars, que ho desitgin, puguin contribuir en aquest projecte.

En aquest enllaç podeu descarregar les bases de la Beca Mike Lane-CVG https://bit.ly/2Yv6gTX 
Per a qualsevol dubte podeu contactar amb  info@cvg.cat
 

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

unnamed.jpg

Sopar final de Temporada dels CVG 2023

Ahir, dissabte 25 de novebre de 2023, els Castellers de la Vila de Gràcia, vàrem celebrar el nostre sopar de final de temporada. Enguany va sera l'Hotel Alimara, però va ser Venècia, segle XVII. Els ciutadans d'aquesta localitat italiana confeccionen les seves màscares per celebrar el carnaval de Venècia. Al voltant es veuen màscares de tota mena: des de la maschera nobile veneciana fins la maschera del galeone, passant per màscares més divertides, de king kong, glamouroses i de puntes o innovadores.  Aquest any, les alteracions temporals que van afectar les Kolónies Kanalla van acabar afectant també tota la colla, i ahir  25 de novembre de 2023 l'Hotel Alimara va viatjar 3 segles en el temps per poder assistir al Ball de Màscares dels CVG, una nit plena de misteri, diversió i galmur.  

Llegir més
000.jpg

Ens ajudes arribar als 20.000€ per la III Beca Mike Lane?

Ja portem més de 20.000€ recaptats per la III Beca Mike Lane. Ens ajudes a arribar als 22.000€? Fes la teva donació! www.inscribirme.com/becamike La Beca Mike sorgeix com a iniciativa per retre homenatge al nostre Casteller Mike Lane que el 2017 va morir a causa de les complicacions derivades de la lesió que va patir en un accident casteller el 2013. La Beca Mike Lane – Castellers de la Vila de Gràcia promou projectes de recerca vinculats en la prevenció i cura de lesions medul·lars i cervicals.   A partir del 1 de febrer i fins el 31 de març obrim una campanya de cofinançament per tal que totes aquelles entitats, associacions, colles de cultura popular i particulars que ho vulguin col·laborin amb la beca. Podeu fer el vostre donatiu en el següent enllaç.

Llegir més
photo_2023-02-20 19.01.34.jpg

Nova Junta i Tècnica

En les assemblees realitzades a Can Musons el 21 de gener i 11 de febrer de 2023 es van escollir la nova Junta i Tècnica que encapçalaran la colla els dos propers anys: JUNTA DIRECTIVA: PRESIDÈNCIA Montse Igualada   VICEPRESIDÈNCIA Gerard Carbonell Marçal Bertranpetit   SECRETARIA Anna Almacelles Santi Ceballos   TRESORERIA: Jordi Gutiérrez Patri Barbarà   COMUNICACIÓ: Ot Brun   ACTUACIONS, TALLER I VISITES ASSAIG Eli Ros Lali de las Cuevas   GRALLES I TABALS Alba Roig       COMISSIÓ TÈCNICA   CAP DE COLLA Eduard Cecilia Àngel Caselles Oriol Constantí   CAPS DE CANALLA Gina Fernàndez-Díaz Judit Fernàndez-Díaz Maria Colomé Carla Piñera Alba Mas Jan Pujol Pau García Guifré Bagès Bruna Tomàs Eloi de las Cuevas Marta Farrés Roser Vilajosana   CAP DE PINYES David Montfort Clàudia Orengo Anna Almacelles Cauê Llop David Florentin Eloi Mauri Sergi Exposito Carla Santos   CAP DE TRONCS Oriol Constantí Sílvia Vera Marta Juvé Berta Reñé Quim Sans Oriol Pons Amanda Marín   CAP DE PILARS Eduard Cecília David Bagés Carla Piñera Marta Farrés   VOLTADORS Roger Marco David Acevedo   FORMACIÓ PINYES I RENGLES Roger Amigó Aina Feliu Diana Morena Víctor Segura

Llegir més