Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Entrega II Beca Mike Lane Castellers de la Vila de Gràcia

Categoria: Activitats

El proper dilluns 13 de desembre a les 20h es farà l’anunci del projecte guanyador de la Segona Beca Mike Lane – Castellers de la Vila de Gràcia a Can Musons (c/Alzina 7).
 
A part de saber el projecte guanyador, podrem conèixer en que consisteix a través d’una petita explicació per part de l’equip d’investigació que lidera el projecte.
 
En aquesta segona edició de la Beca s’han presentat 7 projectes de l’àmbit de la prevenció i cura de lesions cervicals i medul·lars de diferents centres de recerca.
 
L’import de la II Beca Mike Lane – Castellers de la Vila de Gràcia és de 16.695.75 euros recollides a través d’una campanya de micromecenatge i gràcies a les col·laboracions de diverses persones particulars, colles castelleres i entitats.
 
El comitè científic es va reunir el passat 22 de Novembre per avaluar els 7 projectes presentats. El Jurat està format per:
 
- Dr. Gabriel Capellà ( Director IDIBELL- Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge) .
- Dr. Xavier Navarro (Institut de Neurociències- UAB).
- Dr. Jaume Rosset (Institut de Fisiologia Medicina i Art, Terrassa. Expert en castells).
- Dr. Fernando Ruiz (Departament de Neurologia – Hospital Universitari de Bellvitge).
 - Com a secretari i coordinador del Comitè científic exercirà el Dr. Jaume Bertranpetit (Institut de Biologia Evolutiva (UPF-CSIC)).
 
Us esperem a totes i tots a Can Musons el proper dilluns 13 de novembre a les 20h.

NOTICIES RELACIONADES

Cartel Beca.jpeg

Entrega II Beca Mike Lane Castellers de la Vila de Gràcia

El proper dilluns 13 de desembre a les 20h es farà l’anunci del projecte guanyador de la Segona Beca Mike Lane – Castellers de la Vila de Gràcia a Can Musons (c/Alzina 7).   A part de saber el projecte guanyador, podrem conèixer en que consisteix a través d’una petita explicació per part de l’equip d’investigació que lidera el projecte.   En aquesta segona edició de la Beca s’han presentat 7 projectes de l’àmbit de la prevenció i cura de lesions cervicals i medul·lars de diferents centres de recerca.   L’import de la II Beca Mike Lane – Castellers de la Vila de Gràcia és de 16.695.75 euros recollides a través d’una campanya de micromecenatge i gràcies a les col·laboracions de diverses persones particulars, colles castelleres i entitats.   El comitè científic es va reunir el passat 22 de Novembre per avaluar els 7 projectes presentats. El Jurat està format per:   - Dr. Gabriel Capellà ( Director IDIBELL- Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge) . - Dr. Xavier Navarro (Institut de Neurociències- UAB). - Dr. Jaume Rosset (Institut de Fisiologia Medicina i Art, Terrassa. Expert en castells). - Dr. Fernando Ruiz (Departament de Neurologia – Hospital Universitari de Bellvitge).  - Com a secretari i coordinador del Comitè científic exercirà el Dr. Jaume Bertranpetit (Institut de Biologia Evolutiva (UPF-CSIC)).   Us esperem a totes i tots a Can Musons el proper dilluns 13 de novembre a les 20h.

Llegir més
CARTELL RECOLLIDAJOGUINES_ok.jpg

Recollida de Joguines

Un any més, donem suport a la iniciativa de la Fundació Festa Major de Gràcia i el Rebost Solidari de Gràcia, de la gran recollida de joguines noves i llibres solidaris per a la campanya de Nadal.   Des de 15 de novembre al 15 de desembre es realitzarà aquesta campanya de recollida de regals amb la finalitat d'assegurar que els nens i les nenes entre 0 i 12 anys de les famílies en risc d'exclusió social usuàries del Rebost Solidari de Gràcia tinguin com a mínim una joguina i un llibre per aquestes dates tant assenyalades. Els punts de recepció de joguines noves i llibres són:   - ESPAI CULTURAL ALBERT MUSONS (c/Alzina, 9). De dilluns a dijous de 17 a 21h i els divendres de 10 a 13:30h i de 19 a 21h. - CENTRE DE CULTURA POPULAR "LA VIOLETA DE GRÀCIA" (C/Maspons, 6). De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 23:30h i dissabtes i diumenge de 10h a 23:30h.

Llegir més
Cartell 1 Assaig.jpg

25 Anys del primer Assaig

El Dia 23 de Novembre celebrarem els 25 anys del primer assaig, que es va realitzar el dissabte 23 de novembre de 1996 a la Plaça del Sol.   Per això, el proper dimarts 23 de novembre a les 19h farem un pilar commemoratiu a la plaça del Sol, lloc on vam realitzar el primer assaig.

Llegir més