Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Entrega II Beca Mike Lane Castellers de la Vila de Gràcia

Categoria: Activitats

El proper dilluns 13 de desembre a les 20h es farà l’anunci del projecte guanyador de la Segona Beca Mike Lane – Castellers de la Vila de Gràcia a Can Musons (c/Alzina 7).
 
A part de saber el projecte guanyador, podrem conèixer en que consisteix a través d’una petita explicació per part de l’equip d’investigació que lidera el projecte.
 
En aquesta segona edició de la Beca s’han presentat 7 projectes de l’àmbit de la prevenció i cura de lesions cervicals i medul·lars de diferents centres de recerca.
 
L’import de la II Beca Mike Lane – Castellers de la Vila de Gràcia és de 16.695.75 euros recollides a través d’una campanya de micromecenatge i gràcies a les col·laboracions de diverses persones particulars, colles castelleres i entitats.
 
El comitè científic es va reunir el passat 22 de Novembre per avaluar els 7 projectes presentats. El Jurat està format per:
 
- Dr. Gabriel Capellà ( Director IDIBELL- Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge) .
- Dr. Xavier Navarro (Institut de Neurociències- UAB).
- Dr. Jaume Rosset (Institut de Fisiologia Medicina i Art, Terrassa. Expert en castells).
- Dr. Fernando Ruiz (Departament de Neurologia – Hospital Universitari de Bellvitge).
 - Com a secretari i coordinador del Comitè científic exercirà el Dr. Jaume Bertranpetit (Institut de Biologia Evolutiva (UPF-CSIC)).
 
Us esperem a totes i tots a Can Musons el proper dilluns 13 de novembre a les 20h.

NOTICIES RELACIONADES

WhatsApp Image 2022-06-19 at 09.55.30.jpeg

Classificacions 10 Blaus 2022

Llegir més
rebost.jpeg

Fem front a la pobresa menstrual

Del 23 al 28 de maig, el Rebost Solidari de Gràcia organitza una campanya de recollida de productes d'higiène menstrual. Des dels Castellers de la Vila de Gràcia ens sumem a la campanya i el divendres 27 de maig Can Musons serà un punt de recollida deks productes. La pobresa provoca que una dona hagi de decidir entre la seva higiene menstrual i donar de menjar a la seva família

Llegir més
Cartell Setmana Aniversari.jpeg

Setmana Prèvia del XXV Aniversari de la Colla

Diumenge 22 celebrem la Diada del XXV Aniversari de la colla. Per aixó tota la setmana prèvia està plena d'activitats. Apunteu-vos tots els assajos i activitats a les vostres agendes!

Llegir més