Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

ELS BLAUS RECUPEREN LA CATEDRAL AL CLOT

Categoria: Diades castelleres

El passat diumenge dia 13 els Castellers de la Vila de Gràcia van prendre part de la Diada de Festa Major del Clot. Aquest compromís es presentava propici perquè els de la Vila hi recuperessin els castells de nou, però diferents factors van recomanar no fer-ne l’assalt, procurant evitar contratemps.
 
Els blaus van iniciar la diada encarant el castell de més compromís de la jornada: el 5d8. La catedral blava no havia pogut sortir a plaça per diversos motius el darrer mes, fent que fos de màxima importància executar-la amb bones formes, per tal de guanyar confiança. Dit i fet; el castell es va mostrar serè, i només va pecar d’algun desajustament de mides a la banda del dos.
 
En la segona mànega era el torn del 2d8f. El castell, que enguany torna a ser un baluard pels graciencs, va executar-se amb bon ritme i no va passar cap moment compromès, si bé l’entrada i la sortida dels menuts no va ser còmoda pels components del tronc. Onzena torre folrada del curs, xifra meritòria.
 
En la tercera ronda els CVG van optar per bastir el 4d8, en clara provatura de la part alta del 4d9f. El castell va tornar a mostrar-se enrevessat, com la setmana anterior, demostrant que si bé els blaus el saben executar, no acaben de brodar-lo plenament. Les mides no van ser les més òptimes i la part baixa es va mostrar incòmoda en algun període del castell. En última instància els de la Vila van enfilar un vano de cinc, que tancava la participació dels graciencs a la Festa Major del barri del Districte de Sant Martí.
 
Ara als CVG només els resta la XXª Diada de la Colla, que es celebra aquest diumenge 20 a les 12h a la Plaça de la Vila. S’espera que els graciencs no deixin res a la recàmera, atenent que és l’últim compromís del curs, i a més actuen a casa. Els castells concrets que ens poden oferir passen per la gamma de nou, si bé ja es veurà quina quantitat de castells d’aquest calibre poden duu a plaça, on s’espera i es convida a tota la Vila a ser-hi per cloure plegats el curs casteller.

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més