Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Cultura Viva a Can Musons

Categoria: Activitats

Els Castellers de la Vila de Gràcia amb el suport de la Xarxa Cases de la Festa de l’Institut de Cultura de Barcelona i juntament amb les altres entitats de Can Musons, Fundació Festa Major de Gràcia i Federació de Colles de Sant Medir organitzem un cicle d’activitats Culturals a Can Musons.
 
Malgrat que a causa de la pandèmia no podem fer el que més ens agrada fer: els castells, continuem compromesos amb la Cultura, que és Cultura Segura, i organitzem aquest cicle.
 
La voluntat del cicle és fomentar la cultura, sector molt tocat per la pandèmia, i servir d’un punt de trobada de castelleres, castellers, festes i festeres, que malgrat  no podem fer ni castells ni guarnits puguem seguir trobar-nos i fent xarxa veïnal.
 
En el Cultura Viva a Can Musons podrem trobar des de cantautors, música de taberna, cançó improvisada o animació infantil. També es podran veure documentals sobre els temes que treballa la comissió d’equitat de la Colla: Feminismes, LGTBI i Racisme.
 
El calendari del cicle, que encara pot créixer és el següent:
 
–      2 d’Octubre: Pel·lícula Guillem Agulló
–      23 d’Octubre: Concert Cesk Freixas
–      6 de Novembre: Documental “Negre de Merda”
–      13 de Novembre Corrandes són Corrandes
–      27 d’Octubre: Marcel Marimon
–       11 de Desembre: Documental “Fugir per estimar i ser”
–      19 de Desembre: Jaume Barri (Animació Infantil)
 
L’aforament serà limitat i tots els assistents hauran de portar mascareta i netejar-se les mans a l’entrada de Can Musons.
 
L’entrada de totes les activitats del cicle serà un mínim de 2kg d’aliments pel Rebost Solidari de Gràcia.

Anirem anunciant com aconseguir la reserva de les places.
 

NOTICIES RELACIONADES

Sang Blava.jpeg

Sang Blava

El proper dissabte 9 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h. Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte: – Tenir entre 18 i 70 anys. – Pesar 50 quilos o més. – No cal estar en dejú. – Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.  Podeu reservar cita en el següent enllaç

Llegir més
IMJ - 999.jpg

Xocolatada per les Carteres Reials

Dijous 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia. A partir de les 18h tota la canalla de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials. Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

Llegir més
0LGTBI.jpg

III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia

Aquest dissabte 7 d'octubre a la Plaça Raspall realitzem la III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia   El programa és: 10:30h Inici, Benvinguda i lectura de manifest 11:00h  Xerrada de la Fundació Enllaç (a càrrec de Clara Palau i J. Maria Mesquida) 12:00h Taller interactiu Drag a carrec de Lady Red Velvet 13:00h Vermut musical amb Supremas de Carrà i convidats sorpresa 14:30h Cloenda de la Jornada

Llegir més