Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Cultura Viva a Can Musons

Categoria: Activitats

Els Castellers de la Vila de Gràcia amb el suport de la Xarxa Cases de la Festa de l’Institut de Cultura de Barcelona i juntament amb les altres entitats de Can Musons, Fundació Festa Major de Gràcia i Federació de Colles de Sant Medir organitzem un cicle d’activitats Culturals a Can Musons.
 
Malgrat que a causa de la pandèmia no podem fer el que més ens agrada fer: els castells, continuem compromesos amb la Cultura, que és Cultura Segura, i organitzem aquest cicle.
 
La voluntat del cicle és fomentar la cultura, sector molt tocat per la pandèmia, i servir d’un punt de trobada de castelleres, castellers, festes i festeres, que malgrat  no podem fer ni castells ni guarnits puguem seguir trobar-nos i fent xarxa veïnal.
 
En el Cultura Viva a Can Musons podrem trobar des de cantautors, música de taberna, cançó improvisada o animació infantil. També es podran veure documentals sobre els temes que treballa la comissió d’equitat de la Colla: Feminismes, LGTBI i Racisme.
 
El calendari del cicle, que encara pot créixer és el següent:
 
–      2 d’Octubre: Pel·lícula Guillem Agulló
–      23 d’Octubre: Concert Cesk Freixas
–      6 de Novembre: Documental “Negre de Merda”
–      13 de Novembre Corrandes són Corrandes
–      27 d’Octubre: Marcel Marimon
–       11 de Desembre: Documental “Fugir per estimar i ser”
–      19 de Desembre: Jaume Barri (Animació Infantil)
 
L’aforament serà limitat i tots els assistents hauran de portar mascareta i netejar-se les mans a l’entrada de Can Musons.
 
L’entrada de totes les activitats del cicle serà un mínim de 2kg d’aliments pel Rebost Solidari de Gràcia.

Anirem anunciant com aconseguir la reserva de les places.
 

NOTICIES RELACIONADES

Eyi5UW-WgAU9Uc0.jpeg

Canalla

Aquest divendres vam celebrar un acte per tota la canalla de la colla.   Fa més d’un any que no poden fer castells i no es poden trobar com feien fins ara dos o tres cops per setmana.   Per això vam organitzar una tarda per ells que va començar amb una animació infantil.   Vam aprofitar per donar els regals que els Reis d’Orient havíem deixat a Can Musons i també els una bossa de caramels que la Federació de Sant Medir va donar per cada membre de la canalla de la colla. També vam acomiadar a la canalla que s’ha fet gran i que el 2020 ho ha deixat de ser. No va ser el comiat com ens agradaria ser, ja que no poden fer castells, però els hi vam voler agrair tots els moments com a canalla de la colla.

Llegir més
cartell_sangblava_LOGOS.jpg

Sang Blava

Aquest any, malgrat la pandèmia, tornarem a fer la Campanya de Donació de Sang "Sang Blava" el dia 12 de març. Com a novetat serà un DIVENDRES de 17 a 21h a Can Musons (c/Alzina 7) i caldrà reservar cita prèvia en aquest enllaç:   http://donarsang.gencat.cat/SangBlava

Llegir més
Cultura Viva Xarrampim.png

Propers espectacles del Cultura Viva

Després de les anulacions a causa de les normatives i protocols Anti-Covid, els propers espectacles del Cicle Cultura Viva són: Divendres 18 de desembre a les 20:30: Corrandes són Corrandes presenta el seu espectacle Xarrampim (Espectacle de cançó improvisada) https://www.inscribirme.com/culturaviva_xarrampim Dissabte 19 de desembre a les 12h: Jaume Barri animació per petits i grans (Als Jardins Manuel Torrente, davant de Can Musons) https://www.inscribirme.com/culturaviva_jaumebarri Dimarts 29 de desembre a les 20:30: Cesk Freixas: https://www.inscribirme.com/ceskfreixas_a_canmusons Imprescindible fer la reserva prèvia per tal de poder accedir a l'espectacle: Recorda que l’entrada és gratuïta, però tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments pel Rebost Solidari de Gràcia. Recordeu que caldrà que useu la mascareta (els menors de 6 anys no es obligatori), respecteu la distància física, us poseu gel hidroalcohòlic quan accediu al local, i que prendrem la vostra temperatura quan accediu a Can Musons. #CulturaSegura A l’entrar us demanarem el codi QR que venia adjunt amb el correu que vau rebre un cop vau fer la inscripció. No cal que l’imprimiu, però us demanem que el tingueu localitzat en el vostre mòbil per anar ràpid a l’hora d’entrar a Can Musons. Com que el concert de Corrandes són Corrandes i el de Cesck Freixas s’acaba a les 22h, haureu de portar l’entrada en el vostre telèfon mòbil i el certificat autoresponsable, per tal de poder anar fins a casa vostre entre les 22h i les 23h. https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Llegir més