Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Cultura Viva a Can Musons: Concert Vermut de Pascual&Desnatats

Categoria: Activitats

Dissabte 15 de maig farem un concert vermut amb Pascual&Desnatats a Can Musons.

DIA: DISSABTE 15 DE MAIG

HORA: 12:00h (obertura de portes a les 11:30h)
 
És imprecindible la inscripció prèvia:


https://www.inscribirme.com/culturaviva_pascual


Com hem anat fent aquests darreres mesos volem seguir col·laborant amb el Rebost Solidari de Gràcia, així doncs que tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments.

NOTICIES RELACIONADES

Cultura Viva Docu-01.jpg

Cultura Viva a Can Musons: Documental "Negre de Merda"

El Divendres 14 de maig, torna el Cultura Viva a Can Musons, a les 21h es podrà veure el documental: Negre de Merda DIA: DIVENDRES 14 DE MAIG HORA: 21:00h (obertura de portes a les 20:45h) Imprecindible inscripció prèvia a:   https://www.inscribirme.com/culturaviva_negre_de_merda   Com hem anat fent aquests darreres mesos volem seguir col·laborant amb el Rebost Solidari de Gràcia, així doncs que tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments.

Llegir més
Cultura Viva Pascual-01.jpg

Cultura Viva a Can Musons: Concert Vermut de Pascual&Desnatats

Dissabte 15 de maig farem un concert vermut amb Pascual&Desnatats a Can Musons. DIA: DISSABTE 15 DE MAIG HORA: 12:00h (obertura de portes a les 11:30h)   És imprecindible la inscripció prèvia: https://www.inscribirme.com/culturaviva_pascual Com hem anat fent aquests darreres mesos volem seguir col·laborant amb el Rebost Solidari de Gràcia, així doncs que tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments.

Llegir més
EzUb-OCVIAIi8dj.jpeg

Jocs Florals de la colla

Aprofitant l’avinentesa de la diada de Sant Jordi, us presentem els Jocs Florals organitzats pels Castellers de la Vila de Gràcia. Podreu aprofitar aquests dies d’inspiració per treure-li suc a la vostra vessant més artística literària. Com funciona? Cada premi tindrà dues categories d’edat: Canalla (fins a 14 anys fets el 2021) i Adulta (a partir de 14 anys)   Categories literàries: 1. Englatina d’Or: Poesia 2. Flor Natural: Poema visual (pot contenir text) 3. Viola d’Or: Text narratiu de fins a un màxim de 3 pàgines **Heu d’enviar les vostres obres a activitats@cvg.cat en format .jpg, .png, .pdf o .doc. Teniu fins al diumenge 25 d’abril a les 22h per enviar les vostres obres d’art! Les guanyadores s’anunciaran durant el 30 d’abril! El jurat està compost per membres honorífiques de la colla Premis -Val de 50€ en llibres per la categoria adulta amb col·laboració de la Memòra - Llibre infantil sobre la FM per la categoria canalla Vinga! Treieu la Mercè Rodoreda que porteu dins!

Llegir més