Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Crònica Blava: Estrena incompleta del 3d8 a La Salut

Categoria: Diades castelleres

El proppassat dissabte 5 de maig es va celebrar la Diada Castellera de La Salut, actuació emmarcada dins la II Mostra d’Entitats del barri gracienc. Hi vam participar els Castellers de la Vila de Gràcia, acompanyats dels Castellers de Terrassa i els Castellers d’Esplugues.

En una jornada condicionada per la inestabilitat meteorològica i l’amenaça de pluja constant, a les 18h de la tarda vam iniciar l’actuació amb un pd4 d’entrada reclamant la llibertat dels presos polítics.

En primera ronda, vam alçar el cinquè 5d7 d’enguany, un castell que permet seguir rodant castellers, realitzat sense cap complicació. En segona ronda, la construcció escollida va ser el 4d8, tercer de l’any i que va destacar per una execució molt solvent i ferma en tot moment. Finalment, en tercera i última ronda, l’estrena del dia, el 3d8, que tot i mostrar bones mides en el moment de bastir-se, un seguit d’indecisions en el toc de l’aleta, va condicionar – en part-  el castell per acabar cedint en el moment de la descarregada.

Així doncs, feina pendent per aconseguir descarregar un dels dos castells bàsics de vuit.

Cal mencionar també,  la celebració l’endemà de la setena edició de la Cursa Els 10 blaus, que va comptar amb la participació d’uns 500 corredors en totes les categories i d’una massa d’altruistes voluntaris de la nostra colla. 

(Autor: Carles Leon " Charlie ")

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més