Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Crònica Blava: Estrena incompleta del 3d8 a La Salut

Categoria: Diades castelleres

El proppassat dissabte 5 de maig es va celebrar la Diada Castellera de La Salut, actuació emmarcada dins la II Mostra d’Entitats del barri gracienc. Hi vam participar els Castellers de la Vila de Gràcia, acompanyats dels Castellers de Terrassa i els Castellers d’Esplugues.

En una jornada condicionada per la inestabilitat meteorològica i l’amenaça de pluja constant, a les 18h de la tarda vam iniciar l’actuació amb un pd4 d’entrada reclamant la llibertat dels presos polítics.

En primera ronda, vam alçar el cinquè 5d7 d’enguany, un castell que permet seguir rodant castellers, realitzat sense cap complicació. En segona ronda, la construcció escollida va ser el 4d8, tercer de l’any i que va destacar per una execució molt solvent i ferma en tot moment. Finalment, en tercera i última ronda, l’estrena del dia, el 3d8, que tot i mostrar bones mides en el moment de bastir-se, un seguit d’indecisions en el toc de l’aleta, va condicionar – en part-  el castell per acabar cedint en el moment de la descarregada.

Així doncs, feina pendent per aconseguir descarregar un dels dos castells bàsics de vuit.

Cal mencionar també,  la celebració l’endemà de la setena edició de la Cursa Els 10 blaus, que va comptar amb la participació d’uns 500 corredors en totes les categories i d’una massa d’altruistes voluntaris de la nostra colla. 

(Autor: Carles Leon " Charlie ")

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

DSC_0462.jpg

Torna el 7 a Gràcia!

El passat diumenge 30 de juny a la diada castellera de la Festa Major del barri del Camp d'en Grassot, els Castellers de la Vila de Gràcia vam encetar la diada amb el nostre característic pilar caminat a la cruïlla que formen el carrer d'en Grassot i el carrer de la Indústria. A continuació vam descarregar el 3 de 8, el 7 de 8 i el 4 de 8 (després d'un intent desmuntat); vam cloure la diada amb dos pilars de 5 i quatre pilars de 4. Tot i que ja l'haviem provat a la diada del nostre aniversari al maig, no va ser fins aquest cap de setmana que vam descarregar el 7d8; fita que no aconseguíem des d'abans de la pandèmia, a la tardor del 2018! La colla va celebrar la fita a plaça tal i com es mereix, no només pel fet de recuperar un castell tant complicat si no en vista de les properes estructures que es planteja estrenar en un futur no molt llunyà.   Vam cloure l'actuació el toc de vermut; on la canalla de totes les colles va ballar al voltant dels músics. Finalment vam fer un pica-pica de germanor amb la resta de colles convidades a la Plaça de la Sedeta. A la diada també hi van participar els Castellers del Poblesec i els Castellers de Sarrià, que van portar estructures de 7 i 6 pisos respectivament.

Llegir més
Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més