Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Concurs Imatges Gràfica 25è Aniversari de la Colla

Categoria: Noticies

Ben aviat celebrarem el nostre 25é aniversari i per això obrim un concurs per escollir la imatge gràfica d’aquesta data tant assenyalada.
 
El dissenyguanyador del concurs se li concedirà un premi de 250€ (restant els impostos aplicables).
 
El termini per presentar les propostes finalitzarà el dia 15 de novembre de l’any 2021 fins les 23:55h. En cas que el jurat ho cregui convenient, es podrà allargar el termini de presentació de propostes. Els dissenys s’hauran d’enviar via email a info@cvg.cat i en l’assumpte del missatge s’hi haurà d’indicar “Concurs Logotip CVG - Nom del Participant”.
 
Podeu consultar les bases aquí

NOTICIES RELACIONADES

Captura de pantalla 2021-10-06 a les 15.27.28.png

Concurs Imatges Gràfica 25è Aniversari de la Colla

Ben aviat celebrarem el nostre 25é aniversari i per això obrim un concurs per escollir la imatge gràfica d’aquesta data tant assenyalada.   El dissenyguanyador del concurs se li concedirà un premi de 250€ (restant els impostos aplicables).   El termini per presentar les propostes finalitzarà el dia 15 de novembre de l’any 2021 fins les 23:55h. En cas que el jurat ho cregui convenient, es podrà allargar el termini de presentació de propostes. Els dissenys s’hauran d’enviar via email a info@cvg.cat i en l’assumpte del missatge s’hi haurà d’indicar “Concurs Logotip CVG - Nom del Participant”.   Podeu consultar les bases aquí

Llegir més
WhatsApp Image 2021-09-11 at 11.07.36.jpeg

Ofrena Floral al Fossar de les Moreres

Avui, dissabte 11 de setembre en motiu de la Diada Nacional, els Castellers de la Vila de Gràcia hem fet la tradicional Ofrena Floral al Fossar de les Moreres.

Llegir més
E3s10xgWYAMQd-v.jpeg

Premi a la iniciativa social en temps de pandèmia

Durant la 15a Nit de Castells celebrada el passat dissabte 12 de juny, ens van otorgar el Premi a la iniciativa social en temps de pandèmia. El jurat, format per cronistes castellers, va valorar la col·laboració que fa més d'un any que realitzem amb el Rebost Solidari de Gràcia fent recollida d'aliments i altres productes. Volem agrair al jurat l'otorgació del premi, però sobretot al Rebost Solidari per la ingent tasca que estan realitzant i també a tot el veïnat de Gràcia que no ha deixat de col·laborar amb aquesta iniciativa. Des de l'inici de la col·laboració amb el Rebost hem recollit més de 3.800 kg de productes i quasi 18.000 € en donacions.

Llegir més