Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Concurs de Tapes amb Fermí Puig a la Plaça de la Vila!

Categoria: Festa Major

Ja tenim a punt el tercer concurs de Tapes de la Festa Major a la plaça de la Vila amb el xef Fermí Puig al jurat!

CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA

 
Tercer Concurs de Tapes de Festa Major
 
Els Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració dels Bars i Restaurants Amelie, Curuba, Tiramisú, Nou Candanchú, Granja la Salut, les gelateries Ottimo, Kakigori & Taiyaki i Pirineum i la llibreria La Memòria convoquen el Tercer Concurs de Tapes de Festa Major a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 12:30h del 16 d'agost de 2016.
 
Inscripcions
Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció amb el següent procediment:
·         Enviar un correu electrònic a info@cvg.cat amb l'assumpte "Inscripció al Tercer Concurs de Tapes de Festa Major" indicant el nom del participant, DNI, edat i nom de la tapa presentada al concurs.
Inscripcions obertes fins el 15 d'agost de 2016.
 
Bases del Concurs
El Tercer Concurs de Tapes de Festa Major es regirà per les bases llistades a continuació. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La participació al concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i la cessió dels drets per obtenir imatges audiovisuals durant tot l'acte i publicar-les si s'escau als organitzadors.
1. Els participants han de ser majors d'edat (18 anys). Es permet la participació de menors a la categoria infantil si estan acompanyats d'un adult en tot moment.
2. És indispensable inscriure's durant el període d'inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins el termini no s'admetran a concurs.
3. Cada participant ha d'elaborar deu (10) racions de la tapa presentada a concurs en el temps màxim d'1 hora a comptar des del moment en que l'organització anunciï l'inici del concurs.
4. Tots els ingredients i els estris de cuina per preparar les tapes són a càrrec dels participants. L'organització proveirà 2 microones a compartir entre tots el participants.
5. L'organització proveirà dos sobres a cada participant on s'haurà d'escriure el nom del participant, el nom de la tapa, la llista completa d'ingredients i el cost aproximat.
6. El jurat estarà format per tres persones de reconegut prestigi culinari, a discreció dels organitzadors.
7. El concurs concedirà 2 premis absoluts:
                a. Premi a la millor tapa.
                b. Premi a la tapa més econòmica.
8. La valoració la farà el jurat entre totes les tapes admeses a concurs. Les tapes de la categoria infantil també opten als premis de millor tapa i tapa més econòmica.
9. Un cop lliurats els premis es farà un tast remunerat de les tapes elaborades al concurs. L'organització proveirà plats i coberts d'un sol ús.
10. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i la seva zona de treball.
 
 
 
Castellers de la Vila de Gràcia - c/Alzina, 7. 08024 Barcelona - info@cvg.cat - www.cvg.cat
 

NOTICIES RELACIONADES

AVÍS VEÏNAT CASTELLERS per OK.jpg

Entrada a Plaça de la Vila durant la Diada Castellera de Festa Major

El proper dissabte 19 d'Agost durant la Diada Castellera de Festa Major, només es podrà entrar a plaça pels carrers de la banda muntanya de la Plaça. Per sortir es podran utilitzar tots els carrers.

Llegir més
03 Cartell FMG22_2d8f-02.jpg

Diada Castellera de la Festa Major de Gràcia

El dia 20 d'Agost celebrem la Diada Castellera de la Festa Major de Gràcia. Després de dos anys, tornem a poder fer grans castells per la nostra Festa Major. Recordeu: Dissabte 20 d'agost a les 18h a la Plaça de la Vila.

Llegir més
02 Cartell Vigilies22-01.jpg

Diada de Vigílies i Pilar Caminat

Divendres 19 d'agost no et perdis la baixada del pilar caminat i la Diada de Vigílies de Festa Major. 20h Baixada del Pilar Camiant 20:30h Diada de Vigílies de Festa Major acompanyats dels Xicots de Vilafranca

Llegir més