Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Catedral blava al Garraf

Categoria: Diades castelleres

Els Castellers de la Vila de Gràcia van actuar el passat diumenge 18 a Vilanova i la Geltrú, en el marc de la Xª Diada Albert Salvany. D’inici els graciencs van optar per sortir del castell gran del programa, tot plantant el 5d8. La catedral dels castells va pujar amb òptimes condicions i es va carregar amb bones maneres. La desmuntada del castell només va exigir la dosi justa d’energia per arribar a bon port. Bones notícies doncs, ja que els blaus no executaven aquesta construcció des de principis de juliol.
 
En la segona mànega els CVG van executar el 3d8, que malgrat alguna cara nova en els pisos superiors, van resoldre amb mestratge. Acte seguit, i per cloure les rondes de castells, els de la Vila van enfilar el 4d8. El carro gros va pujar amb bones maneres, però un cop feta l’aleta, la mida del castell va deformar-se lleument, sense fer perillar l’estructura en cap cas. Bons registres tant amb el 3d8 com el 4d8, que s’espera que puguin créixer un pis en els propers compromisos dels graciencs.
 
Per últim, en el torn de pilars, els CVG van elevar un vano de 5, és a dir un espadat de 5 flanquejat per dos de 4. La propera actuació dels blaus serà dissabte que ve en el marc de la Diada de la Mercè, on la colla vol duu els seus millors registres, i de retruc amb la vista posada al següent compromís, el Concurs de Castells de Tarragona, el proper diumenge dia 2 d’octubre.

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més