Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Benvingudes i benvinguts als Jocs Florals CVG!

Categoria: Activitats

Benvingudes i benvinguts als Jocs Florals CVG!
 
Aprofitant l’avinentesa de la diada de Sant Jordi, us presentem els Jocs Florals organitzats pels Castellers de la Vila de Gràcia. Podreu aprofitar aquests dies d’inspiració per treure-li suc a la vostra vessant més artística literària. 
Com funciona? Cada premi tindrà dues categories d’edat: Canalla (fins a 14 anys fets el 2020) i Adulta (a partir de 14 anys fets durant el 2019)
Categories literàries:
 
-Englantina d’Or: Poesia
-Flor Natural: Poema visual (pot contenir text)
-Violanova d’Or: Text narratiu de fins a un màxim de 3 pàgines
-Mestre del Garrotin Saber: Millor Garrotin (ha de ser en contingut audiovisual)
-Premi Sant Jordi: Rosa manual
Heu d’enviar les vostres obres a lúdicacvg@cvg.cat en format .jpg, .png, .pdf o .doc. Per la categoria del Garrotín és més idoni utilitzar WeTransfer!
Teniu fins al diumenge 26 d’abril a les 22h per enviar les vostres obres d’art!
 
El jurat està compost per membres honorífiques de la colla
Les guanyadores s’anunciaran durant el dilluns 27 d’abril!
Premi: les obres guanyadores seran publicades a les xarxes i compartides amb orgull amb la resta de la colla!
 
Vinga! Treieu la Mercè Rodoreda que porteu dins!

NOTICIES RELACIONADES

01 Cartell Mesures Generals.jpg

Pla d’actuacions i protocol COVID19 a Circavila

El protocol per tornar a l’activitat habitual passa per un seguit d’aspectes que s’han de seguir amb el pas del temps i que marcaran una nova manera de gestionar l’espai i les classes. Respecte el material: Es promourà l’ús de les màrfegues privades enlloc de l’ús de les màrfegues compartides de Circavila. Totes les màrfegues de Circavila hauran de ser desinfectades. En cas de deixar alguna a un alumne es desinfectarà en acabar la sessió. Els matalassos es desinfectaran en acabar cada classe. Els aros i teles es desinfectaran en acabar cada classe. En el cas de les teles no es poden desinfectar així que es faran grups de màxim 3 persones per tela. Aquestes persones hauran d’utilitzar mascareta obligatòriament i guants (si és possible amb l’ús de les teles, s’ha de provar). Respecte a l’organització de la classe: ot l’alumnat s’haurà de desinfectar mans i peus abans de començar l’activitat. No es podrà fer ús del vestuari. L’escalfament es farà sense interacció física entre l’alumnat i s’aprofitarà el màxim l’espai per tal de reduir possible contacte. Sempre amb mascareta obligatòria. A l’escalfament es promourà l’ús de material propi de l’alumnat. Abans d’utilitzar els aparell d’aeris es rentaran de nou mans i peus. En acabar la classe es desinfectaran tots els materials usats.

Llegir més
photo_2020-06-15 10.46.39.jpeg

Ens estem preparant per tornar ben aviat!

Ja estem preparant la tornada de CirCavila a Can Musons, amb totes les mesures de seguretat.   Ús informarem de les novetats ben aviat.

Llegir més
photo_2020-06-15 10.53.27.jpeg

Recordeu la Mascareta

Recordeu que per entrar a Can Musons heu de portar mascareta i desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic

Llegir més