Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Bambi

Categoria: Festa Major

Tipus: Personatge de ficció

Origen: Austríac

Creador/a: Felix Salten - Adaptada al Cine per Estudis Walt Disney

Any: llibre: 1923 Pel·lícula: 1942

Format aparició: Diari Neue Freie Presse

 

En Bambi és un cervató amb poc temps de vida que viu amb la seva mare al bosc, on fa amistats amb altres animals del bosc, sobretot amb Tambor, un conill que l'ensenya a caminar i parlar. Bambi té molta necessitat de saber coses sobre el món que el rodeja, mentre la mare l'hi explica coses sobre els grans perills del bosc. Un dia, al bosc, hi ha caçadors, Bambi surt corrent i se separa de la seva mare, de cop, veu que el príncep del bosc (el seu pare) està protegint-lo. Poc després, però, van per menjar i, la mare de Bambi és abatuda per uns caçadors i llavors Bambi ha d'anar a viure amb el seu pare, que és el príncep del bosc.

Amb el temps, Bambi es farà un cérvol gran i fort, que haurà de lluitar per l'amor de la seva vida, Faline, una cérvola que coneix desde petit, alhora que s'ha d'enfrontar al seu pitjor enemic: l'home. L'amor amb Faline es veure estroncat quan apareix Ronno, un cérvol que obliga a Faline a allunyar-se de Bambi. Bambi, se les arregla per derrotar a Ronno en una batalla i guanyar el dret sobre l'afecte de la cérvola.

Una nit, Bambi es desperta en sentir olor de fum i descobreix que han muntat un campament de caçadors, i ell i el seu pare fugen a un lloc més segur. Tot i que Bambi ha intentat marxar amb Faline, aquesta ràpidament es veu acorralada pels caçadors. Mentrestant, la foguera dels caçadors ha pres el bosc i provoca un incendi forestal. Faline aconsegueix escapar a causa del bosc, i tots els animals aconsegueixen refugiar-se en un lloc segur a la vora del riu. Finalment, Faline i Bambi tenen dos petits cérvols i Bambi es converteix en el gran príncep del bosc.

Més info (vídeo)

NOTICIES RELACIONADES

AVÍS VEÏNAT CASTELLERS per OK.jpg

Entrada a Plaça de la Vila durant la Diada Castellera de Festa Major

El proper dissabte 19 d'Agost durant la Diada Castellera de Festa Major, només es podrà entrar a plaça pels carrers de la banda muntanya de la Plaça. Per sortir es podran utilitzar tots els carrers.

Llegir més
03 Cartell FMG22_2d8f-02.jpg

Diada Castellera de la Festa Major de Gràcia

El dia 20 d'Agost celebrem la Diada Castellera de la Festa Major de Gràcia. Després de dos anys, tornem a poder fer grans castells per la nostra Festa Major. Recordeu: Dissabte 20 d'agost a les 18h a la Plaça de la Vila.

Llegir més
02 Cartell Vigilies22-01.jpg

Diada de Vigílies i Pilar Caminat

Divendres 19 d'agost no et perdis la baixada del pilar caminat i la Diada de Vigílies de Festa Major. 20h Baixada del Pilar Camiant 20:30h Diada de Vigílies de Festa Major acompanyats dels Xicots de Vilafranca

Llegir més