Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Ajudeu al Rebost Solidari de Gràcia

Categoria: Activitats

El Rebost Solidaria de Gràcia demana la nostra ajuda, actualment ajuden a més de 1200 famílies quan a principis de març ajudaven a 700.
 
Per això cada diendes de 19 a 21h podreu venir a Can Musons a fer donacions. Els aliments i productes d'higiene que més necessiten són:
 
- Bolquers 
- Tovalloletes pels nens
- Oli gira-sol
- Galetes tipus Maria
- Cereals tipus "kellogs"
- Tonyina
 
Posarem una taula porta a Can Musons i allà recollirem els aliments, us demanem que mantingueu la distància amb els voluntaris o voluntàries que estiguin recollint els aliments.
 
Si no podeu venir a portar aliments podeu fer les vostres aportacions en el número de compte del Rebost solidari: ES59 2100 3268 9822 0027 1075

NOTICIES RELACIONADES

01 Cartell Mesures Generals.jpg

Pla d’actuacions i protocol COVID19 a Circavila

El protocol per tornar a l’activitat habitual passa per un seguit d’aspectes que s’han de seguir amb el pas del temps i que marcaran una nova manera de gestionar l’espai i les classes. Respecte el material: Es promourà l’ús de les màrfegues privades enlloc de l’ús de les màrfegues compartides de Circavila. Totes les màrfegues de Circavila hauran de ser desinfectades. En cas de deixar alguna a un alumne es desinfectarà en acabar la sessió. Els matalassos es desinfectaran en acabar cada classe. Els aros i teles es desinfectaran en acabar cada classe. En el cas de les teles no es poden desinfectar així que es faran grups de màxim 3 persones per tela. Aquestes persones hauran d’utilitzar mascareta obligatòriament i guants (si és possible amb l’ús de les teles, s’ha de provar). Respecte a l’organització de la classe: ot l’alumnat s’haurà de desinfectar mans i peus abans de començar l’activitat. No es podrà fer ús del vestuari. L’escalfament es farà sense interacció física entre l’alumnat i s’aprofitarà el màxim l’espai per tal de reduir possible contacte. Sempre amb mascareta obligatòria. A l’escalfament es promourà l’ús de material propi de l’alumnat. Abans d’utilitzar els aparell d’aeris es rentaran de nou mans i peus. En acabar la classe es desinfectaran tots els materials usats.

Llegir més
photo_2020-06-15 10.46.39.jpeg

Ens estem preparant per tornar ben aviat!

Ja estem preparant la tornada de CirCavila a Can Musons, amb totes les mesures de seguretat.   Ús informarem de les novetats ben aviat.

Llegir més
photo_2020-06-15 10.53.27.jpeg

Recordeu la Mascareta

Recordeu que per entrar a Can Musons heu de portar mascareta i desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic

Llegir més