Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

AJUDA ALS CASTELLERS DE MONTRÉAL A ARRIBAR MÉS AMUNT!!!!

Categoria: Activitats

Els nostres fillols , els Castellers de Montreal, han iniciat una campanya de micromecenatge per aconseguir diners per la compra de material casteller: camises, cascs, gralla , tabal ...
 
 
Aquí teniu l'enllaç per si hi voleu colaborar (  http://vkm.is/castellersmontreal ) , les primeres hores són molt importants perquè la iniciativa tingui èxit. A la vegada colaborar amb la campanya serveix per tenir un mocador  o una samarreta dels Castellers de Montreal.

Descripció del projecte
 
UNA COLLA CASTELLERA A L’ALTRA BANDA DE L’ATLÀNTIC?

Els Castellers de Montréal portem vuit anys fent castells, promovent el fet casteller i compartint la cultura catalana al Quebec. Vam ser una de les primeres colles castelleres a existir fora de les fronteres catalanes i, de moment, som la única a l’Amèrica del Nord.
 
En total som una cinquantena de persones i la nostra colla es distingeix per la seva gran multiculturalitat. A part de catalans i quebequesos enamorats de la nostra terra i la nostra llengua, als assajos dels Castellers de Montreal també s'hi troba gent del Líban, Mèxic, Uruguai, Argentina i Xina!
 
Fins ara hem fet unes vuit presentacions oficials per any, hem participat a festivals culturals de renom internacional i hem organitzat diversos tallers. Aquest any hem aconseguit el nostre primer 4 de 6 i volem seguir pujant. Ara necessitem la teva ajuda.
Photo: (http://cvg.cat/images/verkami_a6e639765febfeef6ae2f61189faaef6.jpg)

Mantenir una colla a quasi 6000 quilòmetres i de distància de Catalunya i a -20 graus sota zero durant el llarg hivern canadenc té molts entrebancs, però els Castellers de Montréal som optimistes. Sabem que el que necessitem per continuar endavant no és impossible i que només necessitem un petit esforç.
 
Aquest any tenim un repte i volem que tu en formis part: desitgem créixer! Créixer per aprendre més, créixer per sentir-nos més segurs, créixer per arribar a més persones i, sobretot, créixer per pujar més amunt.

Photo: (http://cvg.cat/images/verkami_6dfe8354f0f8d8d2fe2fde1061251636.jpg)

Els nostres objectius
Aquest any volem créixer en nombre i consolidar les nostres construccions. Per això, volem donar a conèixer la colla i per tant necessitem tenir recursos econòmics per fer impressions de pòsters, tríptics i altres detalls de divulgació.
 
D’altra banda és evident que més castellers implica més camises, més faixes i cascos per la canalla. La seguretat és imprescindible per seguir creixent però malauradament sentim que no sempre podem estar a l’alçada per manca de material. Per això necessitem un matalàs per poder assajar als locals tancats a l’hivern.
 
Finalment, ens agradaria completar la nostra gralla amb un tabal. Tenim la sort de tenir amb nosaltres una grallera fantàstica però no tenim ningú format per a tocar el tabal. Voldríem poder formar un tabaler durant el pròxim any i procurar-li l’instrument.

Photo: (http://cvg.cat/images/verkami_10c4a583ccb72d42c58230673f592357.jpg)

A què destinarem les vostres aportacions

  • Inversió en material gràfic per a la difusió de la colla.
  • Compra de camises i faixes.
  • Compra de material de seguretat: cascs i matalàs.
  • Compra d’un tabal (i a ser possible una altra gralla)

Sobre les recompenses

Amb la teva donació podràs aconseguir xapes de la colla, mocadors brodats amb el nostre logo, samarretes d'edició limitada de totes les talles i fins i tot un poster exclusiu de la colla signat per tots els membres!

Photo: (http://cvg.cat/images/verkami_1a848fecb335383ef4ce21aef047eb0f.jpg)

Calendari previst

4 d’Octubre: Llançament de la campanya a VERKAMI
3 de Novembre: Tancament de la campanya
14 de Novembre: Comanda a una empresa catalana
14 de desembre a l’1 de gener: Enviament de la comanda a Catalunya
7 de gener: Enviament de la comanda a Mont-real
7 de gener al 20 de gener: Recepció de la comanda a Mont-real

Photo: (http://cvg.cat/images/verkami_96e76ff8b2a4ac1449c043a867254d19.jpg)
 

Visita la nostra web:

castellersdemontreal.info

 

NOTICIES RELACIONADES

Sang Blava.jpeg

Sang Blava

El proper dissabte 9 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h. Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte: – Tenir entre 18 i 70 anys. – Pesar 50 quilos o més. – No cal estar en dejú. – Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.  Podeu reservar cita en el següent enllaç

Llegir més
IMJ - 999.jpg

Xocolatada per les Carteres Reials

Dijous 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia. A partir de les 18h tota la canalla de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials. Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

Llegir més
0LGTBI.jpg

III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia

Aquest dissabte 7 d'octubre a la Plaça Raspall realitzem la III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia   El programa és: 10:30h Inici, Benvinguda i lectura de manifest 11:00h  Xerrada de la Fundació Enllaç (a càrrec de Clara Palau i J. Maria Mesquida) 12:00h Taller interactiu Drag a carrec de Lady Red Velvet 13:00h Vermut musical amb Supremas de Carrà i convidats sorpresa 14:30h Cloenda de la Jornada

Llegir més