Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Actuació de rodatge marcada per la pluja

Categoria: Diades castelleres

El passat diumenge 3 de juny, els Castellers de la Vila de Gràcia ens vam desplaçar a El Vendrell per participar a la diada del 92è aniversari de la colla local, els Nens del Vendrell, acompanyats dels Castellers de Sants. 

En una jornada marcada per les inclemències meteorològiques -fet que va obligar a traslladar l’actuació de la Plaça Vella al pavelló d’Àngel Guimerà- vam realitzar un pilar de 4 per obrir la diada.

En primera ronda alçàrem un nou 4d8, esdevenint el 6é de la temporada i que apunta maneres d’apujar-se un pis abans de les vacances d’estiu. A continuació, ens vam decidir pel 2d7, una construcció que també s’està treballant per folrar-se i fer-la de 8. En tercer i última ronda, bastirem el 7d7 sense més complicació. Cal ressaltar que una sèrie de condicionants van aconsellar rebaixar pretensions i posposar l’estrena d’algun nou castell. Tot i així, ens queda un últim mes del primer tram de temporada on de ben segur que intentarem portar els nostres millors castells. En ronda de pilars vàrem fer un vano de 5 per concloure la diada.

La propera actuació serà la de la Festa Major del Baix Guinardó el diumenge 10 de juny a la Plaça d’Alfons el Savi. 

Crònica escrita per Carles León "Charlie"

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més