Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

1.276 Kg d'aliments recollits a Can Musons

Categoria: Noticies

 
Des de finals de maig hem posat un punt de recollida d’aliments i productes d’higiene pel Rebost Solidari a Can Musons.
 
Durant totes aquestes setmanes hem recollit un  total 1.276 kg entre menjar i material de primera necessitat.
 
Volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que heu posat el vostre gra de sorra.
 
A la tardor tornarem a recollir aliments i productes pel Rebost Solidari.

NOTICIES RELACIONADES

WhatsApp Image 2020-07-20 at 13.37.40.jpeg

Donació de 15.000€ pel Rebost Solidari

Càritas de Colònia a través del cap de la catedral de Colònia mossèn Robert Kleine ha fet un donatiu de 15.000€ destinat al Rebost Solidari de Gràcia. Mitjançant l'Associació d'Agermanament Barcelona-Colònia i hem estat en contacte l'últim any per tal de gestionar l'actuació castellera davant de la Catedral de Colònia (Patrimoni Material de la Humanitat) que havíem de fer el passat mes de juny. Des d'un principi va quedar impressionat pels castells i ens va començar a seguir. Ara en època de pandèmia, a través de les xarxes socials va conèixer la col·laboració de la colla amb el Rebost Solidari, en que cada divendres recollia aliments i productes de primera necessitat a Can Musons. Tant des de Castellers de la Vila de Gràcia com des del Rebost Solidari volem agrair a Caritas de Colònia, i a Mossèn Robert Kleine per la donació i a l'Associació d'Agermanament Colònia-Barcelona per les gestions i el suport.

Llegir més
WhatsApp Image 2020-05-22 at 19.22.34.jpeg

1.276 Kg d'aliments recollits a Can Musons

  Des de finals de maig hem posat un punt de recollida d’aliments i productes d’higiene pel Rebost Solidari a Can Musons.   Durant totes aquestes setmanes hem recollit un  total 1.276 kg entre menjar i material de primera necessitat.   Volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que heu posat el vostre gra de sorra.   A la tardor tornarem a recollir aliments i productes pel Rebost Solidari.

Llegir més
DASC-01.jpg

DASC 2020 a Can Musons

Per celebrar el Dia de l’Associacionisme Cultural a Can Musons farem dos actes diferents:   El dia 4 penjarem als Canals de Youtube de les entitat de Can Musons (Festa Major de Gràcia, Castellers de la Vila de Gràcia i Federació de Sant Medir) diversos vídeos sobre les nostres festes.   Es podran veure els següent vídeos:   Canal de Sant Medir:   FEM UN CAVALLET DE PAL En aquest vídeo, podreu veure com fer un cap de cavallet de roba amb un resultat molt maco. Si li voleu posar un pal després, tindreu una joguina molt divertida. Com sabeu, el cavall és un dels trets fonamentals en la Festa de Sant Medir, i li hem volgut retre un petit homenatge amb aquest tutorial.   https://youtu.be/oENP1QyGn00   FEM GOMINOLES En aquests vídeos, us ensenyarem com fer llaminadures de diferents tipus i sabors. Esperem que els resultats siguin més que dolços!   Núvols –   https://youtu.be/6XFBjCSBP1w   Té i infusions – https://youtu.be/KJrs-g8s0BA   Sabors – https://youtu.be/zWGGAxPDAgw   Sucs Naturals – https://youtu.be/jbOV2DUicz4   LLISTA DE REPRODUCCIÓ DE SANT MEDIR   Llista de reproducció amb diferents vídeos que expliquen, en diferents anys, com es viu la Festa de Sant Medir als diferents Districtes que la gaudeixen i els seus orígens i característiques.   https://www.youtube.com/playlist?list=PLhNT2f1EABz6ONHo5bWipPL75fTVbuZZA     Canal dels Castellers de la Vila de Gràcia:   10:00 EL PRIMER 4D9: El primer 4d9f que va fer la colla   https://youtu.be/XZ_bIo1EkI8     12:00 ELS INICIS DE LA COLLA Recull dels informatius de Gràcia Televisió de les primeres actuacions de la colla (1997)   https://youtu.be/3IxTAZDp9lI   13:00 RESUM temporada 2019 https://youtu.be/HYcjUQtkcgQ     Canal de la Fundació Festa Major de Gràcia   FESTA MAJOR 2019 11:00 Recull fotogràfic de la Festa Major  2019 https://youtu.be/vOKTsy9CT4U     El dia 9, a les 19:30 farem un debat, que es podrà seguir pel nostre canal de Youtube sobre si les noves tecnologies han vingut per quedar-se a la cultura popular o són només una eina perquè la festa no mori en temps de pandèmia.   Moderat per Amadeu Carbó i amb la presencia de Guillem Espriu (Fundació Festa Major), Roger Gispert (Castellers de la Vila de Gràcia), Josep Anton Torralba (Sant Medir) i Eduard Almacellas (Colles de Cultura Popular).

Llegir més