Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

Inscripció

La cursa Els 10 Blaus de Gràcia és una cursa impulsada i organitzada pels Castellers de la Vila de Gràcia i amb la col·laboració de l’ACIDH, els correCATagafo i el Holmes Place Europolis.

La 6ª edició dels 10 Blaus de Gràcia, tindrà lloc el dilluns 5 de juny del 2017, a les 9h, la cursa infantil i a les 9:30h la d’adults. La 6ª edició dels 10 Blaus de Gràcia, tindrà lloc el dilluns 5 de juny del 2017, a les 9h, la cursa infantil i a les 9:30h la d’adults.

La nostra és una cursa d’asfalt, amb dues distàncies, una de 10km i una altra de 5km, la cursa infantil tindrà un recorregut màxim d’1km i tant la sortida i arribada seran a la plaça Joanic

Inscripció Infantil

L’inici d’inscripcions, el 2017 a partir del 15 de març de 2017.

La inscripció a la cursa infantil i per a persones amb certificat de Discapacitat (CAD) té un cost de 6 euros(caldrà fer la inscripció presencialment al local dels Castellers de la Vila de Gràcia i l’ACIDH, respectivament).

La inscripció a la cursa d’adults té un cost de 12 euros. El preu pels socis de les entitats organitzadores serà de 10 euros (caldrà fer la inscripció presencialment a les entitats). El lloguer del xip per a la cursa d’adults (en cas de no disposar-ne) és de 2 euros. Es podrà comprar el xip groc en fer la inscripció per 10 euros.

noticies

NOTÍCIES

recorrido.png

Vols descobrir el recorregut?

Vols descobrir el recorregut?

Llegiu més
recorrido.png

Ets minimalista?

A Els 10 blaus tens la teva categoria! Totes les categories disponibles al reglament.

Llegiu més
recorrido.png

MAPA ZONA ZERO

A Els 10 blaus tens la teva categoria! Totes les categories disponibles al reglament.

Llegiu més
recorrido.png

Els 10 blaus amb Associació de Nens amb Càncer

Posa’t la gorra

Llegiu més

ENTITATS COL·LABORADORES

PATROCINADORS

Estrella

AMB EL SUPORT DE: