Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Raimon Garriga s'acomiada de Cap de Colla després de cinc anys al capdavant dels CVG

Categoria: Noticies

Benvolgudes Castelleres i Castellers,
 
Un cop tornats de Mallorca i havent acabat les meves obligacions a plaça vull acomiadar-me de tots vosaltres. Han estat cinc anys molt intensos en els que he intentat estar al servei de la colla de la millor manera que he sabut i on he pogut constatar de primera mà que som una gran Colla que pot acabar fent el que es proposi.

Amb encerts i errors en la gestió me'n vaig molt tranquil perquè no he deixat ni un gram d'energia per donar i perquè marxo estimant la colla encara més que quan vaig arribar al càrrec.

Amb gratitud infinita cap als meus companys de Tècnica i Junta durant aquest trajecte torno al meu lloc a la pinya, on espero per fi descarregar algun castell superior al quatre de vuit amb l'esforç de les meves mans i no només fent servir una veu que ja començava a estar una mica massa sentida.

Salut, Vila i Castells!
 
Raimon Garriga Moreno
Cap de Colla dels Castellers de la Vila de Gràcia

NOTICIES RELACIONADES

2018-01-22-PHOTO-00000776.jpg

A cada pinya, a cada castell, sempre estaràs amb nosaltres!

Dilluns 22 de gener va fer un any que el nostre company Mike Lane ens va deixar. I és per aquest motiu que el vam voler recordar fent un pilar a la Plaça de la Vila.

Lleguir més
LOGO_Crespo-01.jpg

Paraules de la família del Mike

La família del Mike Lane us volem agrair les mostres de condol i d'afecte rebudes per part d'amics i companys.  Ens heu fet sentir molt acompanyades en aquests moments tan tristos.   Volem agrair també tot el suport i l'ajuda rebuda durant aquests anys dels professionals de l'Institut Guttmann, l'Hospital de Sant Pau, del CAT Salut, de l'Hospital Clínic, el SEM i La Creu Roja; així com del Districte de Gràcia,i de la Coordinadora de les Colles Castelleres de Catalunya i de tot el món casteller

Lleguir més
LOGO_Crespo-01.jpg

El casteller gracienc Mike Lane ens ha deixat

Els castellers de la Vila de Gràcia farem diversos actes per homenatjar el nostre company. Els Castellers de la Vila de Gràcia estem de dol per la mort del nostre casteller i amic Mike Lane, que ens ha deixat aquesta nit. Des de la colla volem transmetre el nostre condol a tota la seva família i amics.   En Mike Lane va patir un accident casteller durant la Festa Major de Gràcia del 2013. Des del primer moment, tant durant la seva llarga estada a l’Institut Guttmann de Badalona, com durant els anys que ha passat a casa seva, la colla ha brindat tot el suport emocional i econòmic possible al Mike i a la seva família i així ho continuarà fent ara i sempre.   En les properes setmanes, els Castellers de la Vila de Gràcia comunicarem els actes de record i homenatge que li retrem. Preguem que respecteu la intimitat de la família i de la colla en aquests moments difícils.   Sempre seràs en el nostre record, Mike. 

Lleguir més