Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Els CVG participaran a la #MagicLine18

Categoria: Activitats

Finalment els CVG participem a la #MagicLine2018 amb un equip al recorregut dels 10km. 

Com sabeu l'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d'un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització.

Per això hem organitzat un seguit d'activitats per aconseguir el repte, sopars solidaris en acabar l'assaig, karaoke solidari, venta de productes....


També ens pots ajudar a aconseguir el repte, promocionant el nostre equip i animant als vostres amics, familiars, coneguts, companys de feina .... per fer una aportació econòmica (per petita que sigui, tot suma).

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Untitled-1.png

Els CVG participaran a la #MagicLine18

Finalment els CVG participem a la #MagicLine2018 amb un equip al recorregut dels 10km.  Com sabeu l'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d'un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització. Per això hem organitzat un seguit d'activitats per aconseguir el repte, sopars solidaris en acabar l'assaig, karaoke solidari, venta de productes.... També ens pots ajudar a aconseguir el repte, promocionant el nostre equip i animant als vostres amics, familiars, coneguts, companys de feina .... per fer una aportació econòmica (per petita que sigui, tot suma).

Lleguir més
WhatsApp Image 2018-01-10 at 20.19.29.jpeg

Comencen els cursos infantils de gralles i tabals a Can Musons!

El passat dimecres 10 de gener va donar inici la tercera edició del curs infantils de tabals dels CVG, ja en marxa des de la temporada passada. A aquest curs s'han afegit una parell de cursos més, el curs de gralletes iniciat el passat divendres 19 de gener i el Curs infantil d'iniciació al tabal iniciat dimecres 24 de gener. Els cursos infantils de tabals estan impartits per l'Aitor Sánchez del Rio, actual professor del curs de minitabals i membre dels Grallers i Tabalers dels CVG des de fa 5 anys, i el de gralletes per la Marta Gispert Masó, membre dels Grallers i Tabalers dels CVG des de l'inici de la colla. Si esteu interessats en rebre informació dels cursos envieu un mail a info@cvg.cat.

Lleguir més
unnamed.png

Els CVG al Som Cultura Popular

El proper cap de setmana es celebra el som cultura, un espai de debat sobre la cultura popular. Els Castellers de la Vila de Gràcia hi serem presents amb l'exposició dels castells i la Festa Major, però sobretot amb una xerrada el dia 27 al matí sobre les activitats de teambuilding que la colla fa per a empreses. Us animem a assistir-hi , per conèixer de primera mà aquesta activitat i per donar suport a aquesta xerrada organitzada per la colla. Activitats de team building, els castells, la cultura popular i les organitzacions empresarials, Castellers de la Vila de Gràcia. Presentadora: Agnès  Garreta(Castellers de la Vila de Gràcia). Ponents: Jaume Roset (coach executiu a l’IESE Business School i membre de la Facultat de The Coaches Training Institute, EUA), Rafa Cosin (membre de la Colla Jove de Castellers de Sitges i de Human Team Building), Manel Vericat (coach certificat i fundador de Bobby Coach) Laia Vila (responsable de les activitats de team building dels Castellers de la Vila de Gràcia) DISSABTE 27 a l' Auditori JOE FORGA – ATENEU L’HARMONIA a les  11h a la Fabra i Coats (c/Sant Adrià 20 , 08030 Barcelona ) Descarrega't el programa: http://continguts-lameva.barcelona.cat/culturapopular/sites/default/files/scp18_-_programa_a3_.pdf

Lleguir més