Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Diada de Sant Ponç

Categoria: Diades castelleres

Un altre diumenge de camisa, pantaló i faixa sota el braç, aquest cop a Sant Cugat per festejar Sant Ponç, patró de les herbes remeieres. I no en va, la diada ens va servir per tancar la única cicatriu que tenia la colla aquest inici de temporada i plantar-nos a les portes del nostre aniversari amb l'ànim net i preparats per encarar l'exigent segon tram de temporada que ens ha de portar fins a la glòriosa Festa Major de Gràcia.
 
Amb la temporada a punt d'agafar velocitat, compartiem plaça amb colles de la nostra gamma. Era la primera vegada aquesta temporada que ens exigiem i ens exigien. A la primera ronda, per obrir boca, vam executar amb formes fantàstiques, el 3de8, gran treball de la pinya, ordenada i atenta al castell. A segona ronda, sense el trumfo de la nostre estimada torre, les cartes de la gamma alta de vuit de la nostra mà passaven pel 7de8, castell al que ens ha costat agafa el tempo aquesta temporada. Tot i així va pujar sòlid a la banda del tres, però desquadrat i treballat a la banda del 4. Malgrat alguns patiments, els blaus se l'apuntaven amb aquesta barreja de veterania i canvis que presenten els seus rotllos. I finalment encaravem la tercera ronda, el castell menor, però l'únic que ens havia caigut durant aquest inici de temporada. El ritme de la púbilla va ser molt bo i ens apuntavem el primer 2de7 descarregat de la temporada, ferida tancada i gràcies Sant Ponç!
 
Els sentits, doncs, ja es desvetllen, es dibuixen els primers somriures murris, espurnegen els ulls, s'acosta la primera gran cita de l'any. L'aniversari, la vintena, a casa, amb vosaltres, amb nosaltres. Fruïm! Dolça colla!

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més