Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Diada de Sant Ponç

Categoria: Diades castelleres

Un altre diumenge de camisa, pantaló i faixa sota el braç, aquest cop a Sant Cugat per festejar Sant Ponç, patró de les herbes remeieres. I no en va, la diada ens va servir per tancar la única cicatriu que tenia la colla aquest inici de temporada i plantar-nos a les portes del nostre aniversari amb l'ànim net i preparats per encarar l'exigent segon tram de temporada que ens ha de portar fins a la glòriosa Festa Major de Gràcia.
 
Amb la temporada a punt d'agafar velocitat, compartiem plaça amb colles de la nostra gamma. Era la primera vegada aquesta temporada que ens exigiem i ens exigien. A la primera ronda, per obrir boca, vam executar amb formes fantàstiques, el 3de8, gran treball de la pinya, ordenada i atenta al castell. A segona ronda, sense el trumfo de la nostre estimada torre, les cartes de la gamma alta de vuit de la nostra mà passaven pel 7de8, castell al que ens ha costat agafa el tempo aquesta temporada. Tot i així va pujar sòlid a la banda del tres, però desquadrat i treballat a la banda del 4. Malgrat alguns patiments, els blaus se l'apuntaven amb aquesta barreja de veterania i canvis que presenten els seus rotllos. I finalment encaravem la tercera ronda, el castell menor, però l'únic que ens havia caigut durant aquest inici de temporada. El ritme de la púbilla va ser molt bo i ens apuntavem el primer 2de7 descarregat de la temporada, ferida tancada i gràcies Sant Ponç!
 
Els sentits, doncs, ja es desvetllen, es dibuixen els primers somriures murris, espurnegen els ulls, s'acosta la primera gran cita de l'any. L'aniversari, la vintena, a casa, amb vosaltres, amb nosaltres. Fruïm! Dolça colla!

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Diada.jpg

21a Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia

El proper diuemenge 12 de novembre, els CVG celebrem la nostra 21a Diada. Enguany ens acompanyen els Castellers del Poble-Sec i els Sagals d'Osona. Diumenge toca unir dues de les nostres passions més grans: fer grans castells, i sobretot fer molta colla. Segurament és per aquests dos motius que la Diada és quelcom més especial. Programa d'activitats: 8:00h Matinades. a la Plaça de la Vila   10h Esmorzar al local   11h Cercavila cap a Plaça del Sol   11:15h Foto de família a Plaça del Sol   11:45h Pilars a Xiquets de Valls   12:00h Entrada a Plaça de la Vila amb els pilars caminats   15:30h PICA-PICA'T dels CVG (a Can Musons)   18h PASSI DEL VÍDEO DE L'ACTUACIÓ (a Can Musons)

Lleguir més
Cartell Diada Local_Canalla.jpg

Diada del local i Festa de la Canalla

El proper cap de setmana en motiu de la nostra 21a Diada, el dissabte 11 de novembre fem la Diada del local i la Festa de la Canalla. Els actes començaran a les 12,30h amb una Diada castellera de petit format davant del nostre local, seguit per la Festa de la Canalla, la presentació del guarnit de la Festa Major de Gràcia 2018, el lliurament del Premi Malalt de castells. En acabar, dinarem tots junts al local per a les 17h afegir-nos a la manifestació a Barcelona que han convocat Òmnium i l’ANC, en motiu de la Setmana de la Llibertat.

Lleguir més
DSC4488.jpg

Diada de l'Esperidió

El passat dissabte 21 d'octubre vam actuar a Tarragona en motiu de la Diada de l'Esperidió organitzada per la Colla Jove de Tarragona. També hi van actuar els Nens del Vendrell i els Castellers de Sant Cugat. Els CVG vam realitzar 3d8, 2d8f, 4d8 i vano de 5.

Lleguir més