Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

Reglament 10 Blaus 2022

Categoria: Cursa 10 blaus

REGLAMENT DE LA CURSA – ELS 10 BLAUS DE GRÀCIA -
 
·       Article 1
La cursa Els 10 Blaus de Gràcia és una cursa impulsada i organitzada pels Castellers de la Vila de Gràcia i amb la col·laboració de l’ACIDH i el correCATagafo.
 
·       Article 2
La 9ª edició dels 10 Blaus de Gràcia, tindrà lloc el diumenge 19 de juny del 2022, a les 9h, la cursa infantil i a les 9:45h la d’adults.
L’inici d’inscripcions, a partir del 19 de març de 2022.
 
·       Article 3
Les inscripcions es podran fer per Internet a la web oficial de la cursa i a la pàgina de www.runedia.mundodeportivo.com
El preu de la inscripció serà de 16€ amb samarreta / 10€ sense samarreta.
Els socis de les entitats organitzadores tindran un descompte de 2€.
El preu per la cursa infantil i les persones amb certificat de discapacitat (CAD) serà de 8€ amb samarreta / 5€ sense samarreta.
Les persones amb certificat de discapacitat, hauran de fer la inscripció presencial.
La inscripció per Internet es tancarà el 15 de juny del 2022o quan s’arribi als 900 participants, entre totes les curses.
Tot i que no s’acceptaran inscripcions el dia de la cursa, l’Organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions amb un recàrrec de 5€ en cas que quedin dorsals disponibles.
 
·       Article 4
La cursa Els 10 Blaus de Gràcia, és una cursa d’asfalt, amb dues distàncies, una de 10km  i una altra de 5km, la cursa infantil tindrà un recorregut màxim d’1km.
La sortida i arribada seran a la plaça Joanic
El recorregut estarà marcat per km i degudament senyalitzat amb cinta i/o pintura ecològica.
Els participants no podran sortir del recorregut marcat.
L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.
 
·       Article 5
El temps màxim per realitzar el recorregut serà de 1,30h.
Qualsevol infracció del reglament podrà significar la desqualificació.
En el cas que els participants decideixin retirar-se de la cursa, hauran de comunicar-ho obligatòriament a l’Organització mitjançant els voluntaris distribuïts en el recorregut o el control de pas més proper al lloc de la retirada.
La retirada de la cursa no suposarà la pèrdua dels regals i serveis oferts per l’organització.
L’organització es guarda el dret de posar un control de pas en qualsevol punt del recorregut i es verificarà a l’arribada que tots els participants hagin passat per aquest. De no ser així, serà motiu de desqualificació.
 
 
·       Article 6
És una cursa de caràcter popular amb l’objectiu d’assolir un màxim de 900 participants.
La cursa està oberta a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no. En el cas de menors d'edat, caldrà presentar una autorització paterna en el moment de fer la inscripció presencial o de recollir el dorsal.
Es realitzaran diferents classificacions, tan en categoria masculina com femenina, d'acord amb l'any de naixement. Cada corredor participa a la cursa Els 10 Blaus de Gràcia sota la seva responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la prova.
Per una bona dinamització de la cursa, queda prohibit córrer amb gossos.
 
·       Article 7
Categories establertes, masculines i femenines per a la cursa de 10km:
 
Absoluta                                           Primer classificat masculí i femení
Juvenil(fins als 22 anys)                     nascuts fins el 2000                  
Adult(de 23 a 39 anys)                       nascuts entre el 1983 i 1999                             
Sènior (de 40 a 49 anys)                     nascuts entre el 1973 i 1982                             
Veterans (de 50 en endavant)                       Nascuts abans de 1973                        
 
Castellers Pertànyer a una colla castellera (en el moment de la inscripció s’haurà de marcar la casella corresponent)
 
Premi a la inclusió(caldrà fer inscripció presencial a l'ACIDH i presentar el certificat de discapacitat en el moment de fer la inscripció).
 
Els premis de la classificació general no són acumulatius respecte als de les categories.
 
Categories establertes, masculines i femenines per a la cursa de 5km:
 
General                                             Primer classificat masculí i femení
 
A la cursa de 5km no hi haurà premis per categories ni per CAD.
 
Categories establertes, masculines i femenines per a la cursa infantil:
 
Infantils petits 500m(fins als 8 anys)          nascuts fins el 2014                  
Infantils grans 1km(de 9 a 14 anys)                        nascuts entre el 2008 al 2013    
 
Els premis infantils es donaran al finalitzar la cursa infantil.
L’organització podrà demanar DNI o algun altre document oficial per a la comprovació de l’edat dels corredors.
 
 
 
 
 
 
·       Article 8
Per poder participar i optar a classificar-se, és obligatori córrer amb el dorsal amb el xip inclòs que haurà facilitat l’organització, s’haurà de portar de manera ben visible. Els participants que no facin servir el dorsal no entraran a la classificació. El dorsal amb el xip adjudicats són personals e intransferibles.
 
·       Article 9
A la cursa de 10km i haurà premi pel primer classificat de la general masculina i femenina i pel primer de cada categoria masculina i femenina. Per la cursa de 5 km hi haurà premi pel primer classificat de la general masculina i femenina. Per a la cursa infantil hi haurà premi pel primer de cada cursa masculí i femení.
Els guanyadors de la general masculina i femenina obtindran un dorsal gratuït per la següent edició.
El cronometratge el durà a terme l’empresa Novotiming-Runedia.
Les classificacions sortiran a la pàgina web de la cursa i a la web Runedia.
 
·       Article 10
La Cursa disposa de l’assegurança obligatòria però no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors durant aquesta competició, si bé vetllarà per evitar-los. L’organització recomana als participants fer una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període prolongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.
 
·       Article 11
Les persones participants disposaran d’avituallaments líquids i sòlids. Hi haurà un primer avituallament líquid al km 5, i un segon, sòlid i líquid, al finalitzar la cursa.
També hi haurà serveis de guarda-roba, fisioteràpia a la zona d'arribada, i servei de dutxes al Holmes Place Europolis, així com control policial i servei d'ambulància al llarg del recorregut.
 
·       Article 12
Tots els participants tindran la “bossa del corredor” amb obsequis, que es repartirà amb el lliurament dels dorsals. Els dorsals es recolliran el dissabte 18 de juny al local dels Castellers, Can Musons, al c/Alzina, 7, de 10 a 20h. Durant el lliurament de dorsals, es farà recollida d’aliments, pel rebost de Gràcia.
 
·       Article 13
L’escalfament es realitzarà de forma lliure, fora del recorregut de la Cursa.
Es programaran un entrenament dirigit, el dimecres 15 de juny de 2022.
 
·       Article 14
Pel sot fet d’inscriure’s, s’accepta aquest reglament. Tot el que no s’hi reflecteixi queda a criteri de l’organització.
 
 
 
·       Article 15
Una vegada efectuada la inscripció a la prova, no es realitzarà cap devolució del import, llevat que la prova es suspengui per decisió de l’organització i/o per causes imputables a la mateixa.
Les reclamacions i propostes de millora es faran per escrit un cop finalitzada la cursa i la decisió de l’organització serà inapel·lable.
 
·       Article 16
Els participants autoritzen a l’organització, l'ús de la seva imatge, amb les fotografies i vídeos que puguin fer-se al llarg de tot l’esdeveniment, mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria; la marca esportiva realitzada.
 
·       Article 17
En finalitzar cada prova es durà a terme el lliurament de premis.
 
·       Article 18
La crisi sanitària de la COVID-19 fa necessària l’adopció d’una sèrie de mesures per a complir els protocols marcats per les autoritats sanitàries. L’establiment i compliment de les esmentades mesures requereix d’una sèrie de compromisos i formes d’actuació per part, fonamentalment, de l’organització i els participants.
La lectura i acceptació del present document és condició indispensable per a participar en la Cursa Els 10 Blaus de Gràcia.
Com a participant en l’esdeveniment esportiu declara i manifesta:
1.- Que és coneixedor/a de les mesures que prendrà l’organització, en relació a la presència i participació en la competició generada, com a conseqüència de la crisi sanitària causada per la propagació de la malaltia COVID-19.
2.- Que es compromet a complir les directrius o seguir les recomanacions, així com les instruccions que siguin donades per les autoritats esportives o personal d’organització presents a la competició en relació amb les mesures per evitar contagis per COVID- 19.
3.- Que es compromet a no participar ni prendre part en l’esdeveniment en el cas de patir símptomes que puguin ser compatibles amb el contagi del COVID-19. Això resultarà extensiu, igualment, als casos en què els símptomes fossin soferts per tercers amb què la persona participant tingui o hagi tingut un contacte del qual, objectivament, pogués derivar-se un contagi.
4.- Que, en cas de tenir coneixement d’estar afectat pel virus de la COVID-19, es compromet a no anar ni prendre part en l’esdeveniment (ni en les accions relacionades amb la cursa; fira, recollida de dorsals, etc..) en la mesura que les autoritats sanitàries no manifestin que la participació no comporta un risc, bé per la seva persona, bé per a la resta dels/les assistents amb els/les que pogués haver tingut contacte.
5.- Que té el coneixement, accepta i assumeix que, en l’actual estat i context, hi ha un objectiu risc de contagi de COVID-19 amb les conseqüències que d’això es puguin derivar per a la seva persona en termes de salut o problemes que, fins i tot, poden arribar a ocasionar-li la mort.
6.- Que accepta que l’organitzador de l’esdeveniment adopti les mesures a fi d’establir un raonable escenari de seguretat en l’esdeveniment. En aquest sentit, es fa constar que el titular de l’esdeveniment , en el curs de l’organització i execució de la cursa, pot adoptar les mesures o decisions que siguin necessàries o qualsevol altres que tinguessin per finalitat dotar a la prova d’un entorn segur en termes d’evitar contagis per COVID-19.
 
·       Article 19
L’Organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en el cas que fos necessari.

NOTICIES RELACIONADES

b2ap3_large_asesoria-laboral-fiscal-contable-sevilla-documentacion.jpg

Reglament 10 Blaus 2024

REGLAMENT DE LA CURSA – ELS 10 BLAUS DE GRÀCIA -   ·       Article 1 La cursa Els 10 Blaus de Gràcia és una cursa impulsada i organitzada pels Castellers de la Vila de Gràcia i amb la col·laboració de l’ACIDH i el correCATagafo.    ·       Article 2 La 11a edició dels 10 Blaus de Gràcia, tindrà lloc el diumenge 2 de juny del 2024, a les 9h, la cursa infantil i a les 9:45h la d’adults. Les sortides seran en aquests horaris: Cursa infantil de 500 metres a les 9:00 Cursa infantil d’1Km a les 9:15 Curses 5k i 10k a les 9:45. El període d’inscripcions s’obrirà el 15 de març del 2024.   ·       Article 3 Les inscripcions es podran fer per Internet a la web oficial de la cursa www.cvg.cat/cursa i a la pàgina de www.sportmaniacs.com/es El preu de la inscripció serà de 18€ amb samarreta / 12€ sense samarreta. Els socis de les entitats organitzadores tindran un descompte de 2€, i si escau de les entitats autoritzades. El preu per la cursa infantil i les persones amb certificat de discapacitat (CAD) serà de 10€ amb samarreta / 6€ sense samarreta. Les persones amb certificat de discapacitat, hauran de fer la inscripció presencial a l’ACIDH www.acidh.org/es/contacta/ Es podrà sol·licitar la talla de samarreta fins el 21 de maig del 2024. La inscripció per Internet es tancarà el 28 de maig del 2024 o quan s’arribi als 900 participants, entre totes les curses. Tot i que no s’acceptaran inscripcions el dia de la cursa, l’Organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions amb un recàrrec de 5€ en cas que quedin dorsals disponibles.   ·       Article 4 La cursa Els 10 Blaus de Gràcia, és una cursa d’asfalt, amb dues distàncies, una de 10km i una altra de 5km, la cursa infantil tindrà un recorregut màxim d’1km. La sortida i arribada seran a la plaça Joanic. El recorregut estarà marcat per km i degudament senyalitzat amb cinta i/o pintura ecològica. Els participants no podran sortir del recorregut marcat. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.   ·       Article 5 El temps màxim per realitzar el recorregut serà de 1,30h. Qualsevol infracció del reglament podrà significar la desqualificació. En el cas que els participants decideixin retirar-se de la cursa, hauran de comunicar-ho obligatòriament a l’Organització mitjançant els voluntaris distribuïts en el recorregut o elcontrol de pas més proper al lloc de la retirada. La retirada de la cursa no suposarà la pèrdua dels regals i serveis oferts per l’organització. L’organització es guarda el dret de posar un control de pas en qualsevol punt del recorregut i es verificarà a l’arribada que tots els participants hagin passat per aquest. De no ser així, serà motiu de desqualificació.   ·       Article 6 La cursa Els 10 Blaus de Gràcia és una cursa de caràcter popular amb un màxim de 900 participants. La cursa està oberta a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no. En el cas de menors d'edat, caldrà presentar una autorització paterna en el moment de fer la inscripció presencial o de recollir el dorsal. Es realitzaran diferents classificacions, tan en categoria masculina com femenina, d'acord amb l'any de naixement. Cada corredor participa a la cursa Els 10 Blaus de Gràcia sota la seva responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la prova. Per una bona dinamització de la cursa, queda prohibit córrer amb gossos.   ·       Article 7 Categories establertes, masculines i femenines per a la cursa de 10km:   Absoluta                                                 Primer classificat masculí i femení Juvenil (fins als 22 anys)                    nascuts fins el 2002                  Adult (de 23 a 39 anys)                       nascuts entre el 1985 i 2001                             Sènior (de 40 a 49 anys)                     nascuts entre el 1975 i 1984                             Veterans (de 50 en endavant)           Nascuts abans de 1975                       Premi a la inclusió (caldrà fer inscripció presencial a l'ACIDH i presentar el certificat de discapacitat en el moment de fer la inscripció). Premi al primer/a casteller/a de la Vila de Gràcia.   Els premis de la classificació general no són acumulatius respecte als de les categories.   Categories establertes, masculines i femenines per a la cursa de 5km:   General                                             Primer classificat masculí i femení   A la cursa de 5km no hi haurà premis per categories ni per CAD.   Categories establertes, masculines i femenines per a la cursa infantil:   Infantils petits 500m (fins als 8 anys)          nascuts fins el 2016                  Infantils grans 1km (de 9 a 14 anys)            nascuts entre el 2010 al 2015      Els premis infantils es donaran al finalitzar la cursa infantil. L’organització podrà demanar DNI o algun altre document oficial per a la comprovació de l’edat dels corredors.   ·       Article 8 Per poder participar i optar a classificar-se, és obligatori córrer amb el dorsal amb el xip inclòs que haurà facilitat l’organització, s’haurà de portar de manera ben visible. Els participants que no facin servir el dorsal no entraran a la classificació. El dorsal amb el xip adjudicats són personals e intransferibles.   ·       Article 9 A la cursa de 10km hi haurà premi pels primers classificats de les categories general masculina i general femenina, i pels primers classificats de cada categoria masculina i femenina. A la cursa de 5 km hi haurà premi pels primers classificats de les categories general masculina i general femenina. A les curses infantils hi haurà premi pels primers classificats de cada cursa en categoria masculina i categoria femenina. Els i les guanyadores de les categories general masculina i general femenina obtindran un dorsal gratuït per la següent edició d’Els 10 Blaus. El cronometratge el durà a terme l’empresa Novotiming. Les classificacions es publicaran al web de la cursa i al web de Novotiming.   ·       Article 10 La Cursa Els 10 Blaus de Gràcia disposa de l’assegurança obligatòria però no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors durant aquesta competició, si bé vetllarà per evitar-los. L’organització recomana als participants fer una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període prolongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.   ·       Article 11 Les persones participants disposaran d’avituallaments líquids i sòlids. Hi haurà un primer avituallament líquid al km 5, i un segon, sòlid i líquid, al finalitzar la cursa. També hi haurà serveis de guarda-roba, fisioteràpia a la zona d'arribada, així com control policial i servei d'ambulància al llarg del recorregut.   ·       Article 12 Els dorsals es recolliran el dissabte 1 de juny de 2024 al local dels Castellers, Can Musons, al c/Alzina, 7, de 10 a 20h. Durant el lliurament de dorsals, es farà recollida d’aliments, pel rebost de Gràcia.   ·       Article 13 Pel sot fet d’inscriure’s, s’accepta aquest reglament. Tot el que no s’hi reflecteixi queda a criteri de l’organització.   ·       Article 14 Una vegada efectuada la inscripció a la prova, no es realitzarà cap devolució de l’import, llevat que la prova es suspengui per decisió de l’organització i/o per causes imputables a la mateixa. Les reclamacions i propostes de millora es faran per escrit un cop finalitzada la cursa i la decisió de l’organització serà inapel·lable.   ·       Article 15 Els participants autoritzen a l’organització, l'ús de la seva imatge, amb les fotografies i vídeos que puguin fer-se al llarg de tot l’esdeveniment, mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria; la marca esportiva realitzada.   ·       Article 16 En finalitzar cada prova es durà a terme el lliurament de premis.   ·       Article 17 L’Organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en el cas que fos necessari.

Llegir més
samarra_voluntaris.png

Fes-te voluntari/a i aconsegueix una samarreta especial!

Vols formar part de la cursa dels 10 blaus? Vols gaudir de la cursa desde una altra perspectiva? Envia'ns un mail voluntariat@cvg.cat amb nom i telèfon. Aquest any tenim una samarreta especial només per vosaltres!

Llegir més
samarra_corredors.png

Onzena edició dels 10 Blaus, la Cursa de Gràcia

Ja queden pocs dies per celebrar la onzena edició dels 10 Blaus. DATA: 2 de juny de 2024   HORARI: 9:00 Cursa Infantil 9:45 Cursa adults (Temps per acabar la cursa 1:30h) INSCRIPCIONS: https://sportmaniacs.com/ca/services/inscription/cursa-dels-10-blaus-de-gracia-2024 RECORREGUTS: ·10K, 2 voltes,  ·5K, 1 volta dels 10 blaus,  ·Cursa infantil: de 500m (nascuts a partir del 2016) i de 1km (nascuts entre el 2010 i el 2015)   https://www.instamaps.cat/visor.html?businessid=f8c8e19cba8d5a2493db85ec27b24bdf&3D=false&embed=1   CATEGORIES: Categories establertes, masculines i femenines per a la cursa de 10km:   Absoluta                                           Primer classificat masculí i femení Juvenil (fins als 22 anys)                    nascuts a partir del 2002                  Adult (de 23 a 39 anys)                       nascuts entre el 1985 i 2001                             Sènior (de 40 a 49 anys)                     nascuts entre el 1975 i 1984                             Veterans (de 50 en endavant)               Nascuts abans del 1975                          Castellers Pertànyer a la colla dels Castellers de la Vila de Gràcia (en el moment de la inscripció s’haurà de marcar la casella corresponent)   Premi a la inclusió (caldrà fer inscripció presencial a l'ACIDH i presentar el certificat de discapacitat en el moment de fer la inscripció).   Els premis de la classificació general no són acumulatius respecte als de les categories.   Categories establertes, masculines i femenines per a la cursa de 5km:   General                                             Primer classificat masculí i femení   A la cursa de 5km no hi haurà premis per categories ni per CAD.   Categories establertes, masculines i femenines per a la cursa infantil:   Infantils petits 500m (fins als 8 anys)          nascuts a partir del 2016                  Infantils grans 1km (de 9 a 14 anys)           nascuts entre el 2008 al 2013         INSCRIPCIONS: Des del 15 de març fins al 29 de maig de 2024 a través de www.cvg.cat/cursa    PREU: La inscripció a la cursa d’adults té un cost de 18 euros amb samarreta / 12 euros sense samarreta.  Descompte de 2 euros per socis de les entitats ACIDH; CVG; correCATagafo  El preu per la cursa infantil i les persones amb certificat de discapacitat (CAD) serà de 10€ amb samarreta / 6€ sense samarreta   RECOLLIDA DE DORSALS: Local dels Castellers de la Vila de Gràcia (Can Musons C/ Alzina 7) dissabte dia 1 de juny de 10h a 19h   Més informació: 10blaus@cvg.cat

Llegir més