Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Diada de la Llibertat 2017

Els CVG hem participat a la Manifestació de la Diada de la Llibertat.

Llegir més
{{item.foto}}

21a Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia

El proper diuemenge 12 de novembre, els CVG celebrem la nostra 21a Diada. Enguany ens acompanyen els Castellers del Poble-Sec i els Sagals d'Osona. Diumenge toca unir dues de les nostres passions més grans: fer grans castells, i sobretot fer molta colla. Segurament és per aquests dos motius que la Diada és quelcom més especial. Programa d'activitats: 8:00h Matinades. a la Plaça de la Vila   10h Esmorzar al local   11h Cercavila cap a Plaça del Sol   11:15h Foto de família a Plaça del Sol   11:45h Pilars a Xiquets de Valls   12:00h Entrada a Plaça de la Vila amb els pilars caminats   15:30h PICA-PICA'T dels CVG (a Can Musons)   18h PASSI DEL VÍDEO DE L'ACTUACIÓ (a Can Musons)

Llegir més
{{item.foto}}

Diada del local i Festa de la Canalla

El proper cap de setmana en motiu de la nostra 21a Diada, el dissabte 11 de novembre fem la Diada del local i la Festa de la Canalla. Els actes començaran a les 12,30h amb una Diada castellera de petit format davant del nostre local, seguit per la Festa de la Canalla, la presentació del guarnit de la Festa Major de Gràcia 2018, el lliurament del Premi Malalt de castells. En acabar, dinarem tots junts al local per a les 17h afegir-nos a la manifestació a Barcelona que han convocat Òmnium i l’ANC, en motiu de la Setmana de la Llibertat.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada de l'Esperidió

El passat dissabte 21 d'octubre vam actuar a Tarragona en motiu de la Diada de l'Esperidió organitzada per la Colla Jove de Tarragona. També hi van actuar els Nens del Vendrell i els Castellers de Sant Cugat. Els CVG vam realitzar 3d8, 2d8f, 4d8 i vano de 5.

Llegir més
{{item.foto}}

Festa Major de Sarrià

Els CVG vam actuar en motiu de la Festa Major de Sarrià, on actuàven per primer cop els Castellers de Sarrià (van realitzar un p4 i un 3d6). Els CVG vam realitzar p4 caminat, 2d8f, 5d8 id4d9f, 4d8 i vano de 5.

Llegir més
{{item.foto}}

Fira Mediterrània de Manresa 2017

El passat dissabte 7 d'octubre els CVG vam actuar a la Fira Mediterrània de Manresa amb Els Castellers de Berga i els Tirallongues de Manresa. Els CVG vam realitzar 5d7, 4d8, 2d7 i 4 pilars de 4.

Llegir més
{{item.foto}}

la Mercè 2017

El passat 24 de setembre els CVG vam participar a la Diada de la Mercè de les colles locals. Els CVG vamcomençar el dia amb un p4 a la basílica de la Mercè amb la pancarta democràcia. Seguit d'un cercavila fins a la Plaça Sant Jaume per entrar en pilar caminat i continuar amb un pilar de 4 simultani amb totes les colles amb la pancarta " Volem votar ". La Diada d'enguany era el primer cop que és feia a l'antiga. Els CVG vam realitzar 2d8f, 7d8, 4d9f i vano de 5.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada Nacional de Catalunya

El dia 11 de semtembre els CVG vam participar als actes en motiu de la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre.  Al matí fent una ofrena floral a Rafael de Casanovas i al Fossar de les Moreres, I a la tarda participant a la Diada del SI.

Llegir més