Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Matinades dels GiT i MiniTabals dels CVG - XXIII Diada CVG

Els grallers i els tabalers de la colla, el passat 27 d'octubre van donar inici a les matinades de la nostra XXIII Diada de la colla, a les 8h del matí a la Plaça de la Vila  Acompanyats d’una multitud de gent per seguir el recorregut i endrapar a les parades pertinents.  Enguany pels temps excepcionals que vivim, Diumenge vàrem celebrar la nostra XXIII Diada CVG. Però vàrem suspendre els actes lúdics com l'esmorzar de Matinades, el dinar i la festa posterior a la Diada. Cap a les 11h del matí, s’iniciava la tradicional cercavila amb els Grallers i Tabalers i els Mini Tabals, per anar fins a la Plaça del Sol, on estaven convocades la resta de colles. Un cop allà vam realitzar les fotos oficials 2019, de Canalla, de Gralles i Tabals, de Mini Tabals, de Novatus i de tota la Colla.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada del Local i Festa de la Canalla CVG 2019

Tots sabem que sense canalla, no fariem castells, i que la canalla és valenta, decidida, i incansable! també sabem que la canalla CVG, és la millor, la nostra! Ningú pot negar la seva importància  ni la alegria que suposa descarregar i celebrar els castells amb ells, cada assaig, cada rengla, cada caiguda, cada estrena, cada prova que fan, ens omple d'orgull i ens fa avançar. El dissabte 26 d'octubre, en el marc de la festa del local, és també el dia de la seva FESTA, la Festa de la Canalla, celebrem junts el  seu moment, perquè totes i tots els hi poguem demostrar la nostra admiració.

Llegir més
{{item.foto}}

Pilars per la Llibertat - Manifestació 26-O

El passat 26 d'octubre, els Castellers de la Vila de Gràcia vam participar a la Manifestació LLIBERTAT que va dur-se a terme al carrer Marina de Barcelona. Els Castellers de la Vila de Gràcia vam enlairar 2 pilars de 4, el primer amb la bandera LLIBERTAT i el segon amb la bandera Kurda.

Llegir més
{{item.foto}}

Diada castellera de la Festa Major del Carmel

El proper dissabte 6 de juliol actuarem en motiu de la Festa Major del Carmel amb els Castellers de Mollet i els Nois de la Torre. Us esperem a la Plaça de Pastrana a les 18h!

Llegir més
{{item.foto}}

Diada castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot

El proper diumenge 30 de juny actuarem en motiu de la Festa Major del Camp d'en Grassot amb els Castellers de Lleida, els Xerrics d'Osona i els Castellers del Poblexec. Us esperem al carrer Indústria amb carrer Grassot a les 12h.

Llegir més
{{item.foto}}

Primera tripleta de 8 blava de l’any

No es pas cap secret que entre Reus i Gràcia hi ha un feeling especial, palès cada vegada que actuen junts. Així doncs, el passat 22 de juny la colla gracienca es va desplaçar fins a la capital del Baix Camp per participar a la diada castellera de Sant Pere, organitzada pels Xiquets de Reus i on hi va participar també la Colla Jove de Tarragona. La cita, a les 18.00h de la tarda a la icònica Plaça del Mercadal. L’objectiu dels blaus passava per estrenar dues construccions inèdites enguany. En aquest sentit, en primer ronda es va aixecar el 3d8, que tot i mostrar-se nerviós, es va descarregar amb ofici. En segona ronda, s’encarava el segon dels objectius de la diada enlairant el 2d8f. El castell va mantenir bones mides fins l’aleta, moment en que una forta revinclada va sacsejar els pisos superiors exigint una dosi de treball extra per descarregar-lo. Cal fer un petit incís en mencionar l’espectacular 3d9f que van assolir els Xiquets, que va fer vibrar tota la plaça. Seguint el relat, en tercera i última ronda els de Gràcia van fer el cinquè 4d8 de l’any realitzat de manera solvent. Finalment, van concloure la diada amb un vano de 5.  

Llegir més
{{item.foto}}

Diada plàcida amb castells de 7 al Guinardó

Diumenge 9 de juny els Castellers de la Vila de Gràcia van celebrar la diada del Baix Guinardó a la plaça d’Alfons X, emmarcada dins la Festa Major del barri veí guinardorenc. Els van acompanyar els Castellers de Sant Feliu de Llobregat i els Castellers de Gavà. Per iniciar l’actuació es van alçar dos pilars de 4 de benvinguda. A continuació, a la primera ronda van realitzar un sòlid 2d7, estructura que esperen apujar-li un pis aviat. En segona ronda, el castell escollit va ser el 5d7, el 8è de la temporada. Finalment, en tercera ronda es va aixecar un plàcid 3d7. Un pilar de 5 (amb estrena al pis de segons) va servir per tancar la jornada. Els graciencs, aprofitant el gruix de gent, van fer una molt bona prova de 2d8f al finalitzar la diada. La intenció és poder-lo estrenar a la propera actuació el dia 22 de juny a Reus, dins de la Festa Major de Sant Pere de la capital del Baix Camp. 

Llegir més
{{item.foto}}

Els CVG actuem diumenge 9 de juny a la Festa Major del Baix Guinardó

El proper diumenge 9 de juny, els Castellers de la Vila de Gràcia actuem al Baix Guinardó en motiu de la seva Festa Major. Ens acompanyaran els Castellers de Gavà i els Castellers de Sant Feliu de Llobregat. Us hi esperem a les 12h a la Plaça d'Alfons X, davant del Parc de les Aigües.

Llegir més