Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Comencen els cursos infantils de gralles i tabals a Can Musons!

El passat dimecres 10 de gener va donar inici la tercera edició del curs infantils de tabals dels CVG, ja en marxa des de la temporada passada. A aquest curs s'han afegit una parell de cursos més, el curs de gralletes iniciat el passat divendres 19 de gener i el Curs infantil d'iniciació al tabal iniciat dimecres 24 de gener. Els cursos infantils de tabals estan impartits per l'Aitor Sánchez del Rio, actual professor del curs de minitabals i membre dels Grallers i Tabalers dels CVG des de fa 5 anys, i el de gralletes per la Marta Gispert Masó, membre dels Grallers i Tabalers dels CVG des de l'inici de la colla. Si esteu interessats en rebre informació dels cursos envieu un mail a info@cvg.cat.

Llegir més
{{item.foto}}

Els CVG al Som Cultura Popular

El proper cap de setmana es celebra el som cultura, un espai de debat sobre la cultura popular. Els Castellers de la Vila de Gràcia hi serem presents amb l'exposició dels castells i la Festa Major, però sobretot amb una xerrada el dia 27 al matí sobre les activitats de teambuilding que la colla fa per a empreses. Us animem a assistir-hi , per conèixer de primera mà aquesta activitat i per donar suport a aquesta xerrada organitzada per la colla. Activitats de team building, els castells, la cultura popular i les organitzacions empresarials, Castellers de la Vila de Gràcia. Presentadora: Agnès  Garreta(Castellers de la Vila de Gràcia). Ponents: Jaume Roset (coach executiu a l’IESE Business School i membre de la Facultat de The Coaches Training Institute, EUA), Rafa Cosin (membre de la Colla Jove de Castellers de Sitges i de Human Team Building), Manel Vericat (coach certificat i fundador de Bobby Coach) Laia Vila (responsable de les activitats de team building dels Castellers de la Vila de Gràcia) DISSABTE 27 a l' Auditori JOE FORGA – ATENEU L’HARMONIA a les  11h a la Fabra i Coats (c/Sant Adrià 20 , 08030 Barcelona ) Descarrega't el programa: http://continguts-lameva.barcelona.cat/culturapopular/sites/default/files/scp18_-_programa_a3_.pdf

Llegir més
{{item.foto}}

El 17 de març nova edició de la SANG BLAVA

El Banc de Sang i Teixits, els Castellers de la Vila de Gràcia, amb el suport d’altres entitats gracienques organitzen el proper dissabte 17 de març al matí (de 10 a 14 h) a Can Musons  (local dels Castellers de la Vila de Gràcia, c/ Alzina, 7, Barcelona), una nova edició de la campanya especial de donació de sang a Gràcia anomenada Sang Blava.  Amb l’eslògan “Sang blava”, les entitats gracienques s’uneixen a la donació altruista de sang i fan una crida a tota la Vila perquè s’hi uneixi. La campanya es podrà seguir a Twitter amb l’etiqueta #sangblava.   A Catalunya, cada dia calen 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts. De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:- Ser major d’edat. - Pesar 50 quilos o més. - En cas de ser dona, no estar embarassada. Per donar sang no cal estar en dejú. Podeu publicitar-ho al vostre facebook, al twitter (#sangblava), dir-lis als vostres veïns i veïnes, amics i amigues, a la família..... Us esperem a Can Musons (c/ Alzina 7) de 10 a 14h. Obert a tothom.

Llegir més
{{item.foto}}

Dissabte 16, Acte d'homenatge a l'Albert Musons a la Vila de Gràcia

Tots sabeu que el nostre local porta el nom d’Albert Musons, però potser no tots sabeu el que va signficar per la colla i per Gràcia, l’Albert va ser un amant de la cultura i de l’associaniosme, conseller de Districte , la seva ajuda va ser cabdal perquè la colla pogués tirar endavant, així com molts d’altres projectes de la Vila de Gràcia. A l’octubre va fer 10 anys que ens va deixar, i aquest dissabte es fa una conmemoració i un homenatge. Hi haurà un cercavila que començarà  a les 10h a la plaça de la Vila i després un acte a Can Musons on es farà una petita explicació del que va ser la seva figura, en acabat hi haurà un pica pica. Pel que significa l’Albert per molts castellers, per la colla i perquè el nostre local porta presisament el seu nom per aquest motiu, us demanariem que féssim un esforç per venir dissabte , per retre-li un bon homenatge i també , si no ho coneixeu, pot ser un bon moment per saber amb mes detall qui va ser l’Albert. QUEDEM A LES 9,45h A LA PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA

Llegir més
{{item.foto}}

Vols aprendre a tocar el tabal i la gralla? Ara és la teva oportunitat als CVG

Després de l'èxit del curs de minitabals que vam iniciar aquest any, ens hem proposat obri dos nous cursos per l'any vinent, així que si tens ganes d'aprendre a tocar el tabal i/o la gralla t'esperem a Can Musons. No es requereix cap nivell de coneixements previ per cap dels dos cursos. Per a més informació, preus i inscripcions a info@cvg.cat. Les inscripcions estan obertes fins divendres 5 de gener.  Els dos cursos s'impartiran amb un mínim de 4 alumnes inscrits, i un màxim de 8 (el preu variarà en funció del número d'alumnes inscrits al curs). CURS INFANTIL D'INICIACIÓ AL TABAL I PERCUSSIÓ TRADICIONAL Aquest curs serà impartit per l'Aitor Sánchez del Rio, actual professor del curs de minitabals i membre dels Grallers i Tabalers dels CVG des de fa 5 anys, Horari: dilluns i dimecres de 18 a 18,50h. 18 sessions per trimestre. El darrer dia de classe, farem portes obertes per les famílies, La colla facilita el tabal per realitzar el curs (són tabals de la colla que podran fer-se servir en horari de classe pels alumnes que no en tinguin). Aquells alumnes que tinguin tabal propi el poden fer servir. 1T 2018: del 10 de gener al 14 de març (el dia 12 de febrer no hi haurà classe). 2T 2018: del 9 d'abril al 13 de juny (no hi haurà classe el 30 d'abril i el 21 de maig). CURS INFANTIL D'INICIACIÓ A LA GRALLETA Aquest curs serà impartit per un membre dels Grallers i Tabalers dels CVG. Horari: divendres de 19 a 20h. 11 sessions per trimestre.  El darrer dia de classe, farem portes obertes per les famílies, La gralleta va a càrrec de l'alumne (90-100€ aprox.) 1T 2018: del 12 de gener al 23 de març.

Llegir més
{{item.foto}}

Els minitabals s'estrenen per Matinades!

Després de 2 trimestres, els Mini Tabalsdels CVG s'han estrenat a les Matinades de la 21a Diada dels CVG. Els 8 alumnes del curs, han tocat des de les 8h al costat de la resta de les Gralles i Tabals dels CVG. En acabar la Diada dels CVG, han estat batejats (i remullats) per la resta de la canalla dels CVG. Enhorabona petits!!

Llegir més
{{item.foto}}

Els Castellers de la Vila de Gràcia amb el Referèndum

Els Castellers de la Vila de Gràcia com a signants del Pacte Nacional pel Referèndum posem a disposició del Govern de Generalitat el nostre local, l’Espai Cultural Albert Musons (conegut popularment com a Can Musons), per tal que es pugui utilitzar com a col·legi electoral en el referèndum convocat pel diumenge 1 d’Octubre.   També oferim les nostres instal·lacions per tal de realitzar debats oberts a tots els veïns i veïnes de Gràcia sobre les dues opcions de vot en el referèndum de l’1 d’Octubre.

Llegir més
{{item.foto}}

Aquest dissabte 12 actuem a Cal Figarot!

El proper dissabte 12 d'agost actuem davant de Cal Figarot amb els Castellers de Vilafranca i la Colla Joves Xiquets de Valls. L'actuació és a les 18h.

Llegir més