Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

La canalla dels CVG marxa de colònies!

Aquest matí, la canalla dels CVG ha marxat de colònies a Can Mas, a Torrelles de Llobregat. Han iniciat el matí amb una excursió al Cim de Can Vicenç, per seguir les activitats a cobert a causa de la pluja, cuinar galetes, migdiada, concert en directe ... Disfruteu petits!

Llegir més
{{item.foto}}

Manifestació contra la repressió, diumenge 15 d'abril

Els Castellers de la Vila de Gràcia ens unirem a la gran manifestació a Barcelona del proper 15 d'abril a les 11 del matí amb els lemes: Contra la Repressió; la Llibertat de tots els Presos Polítics (farà sis mesos dels empresonaments de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart ) i l'entorn de tots els exiliats, que ha convocat l'Espai Democràcia i Convivència. IMPORTANT!!! Per indicacions de l'organització de la manifestació de diumenge i de la Guardia Urbana de Barcelona i per garantir el bon funcionament, us passem ELS CANVIS a la convocatòria: La colla es situarà a l'Avinguda Paral·lel 174 (entre Entença i Floridablanca). L'hora de convocatòria és a les 11h per tal de garantir que totes les colles puguin estar al seu punt. Entre les 11:30h i les 12:30h realitzarem diferents castells i pilars.

Llegir més
{{item.foto}}

Presentació del mocador casteller " Llibertat Presos Polítics "

Omnium Cultural ha presentat amb Marcel Mauri, les principals colles del pais i familiars dels presos, el nou mocador casteller solidari per tnyir les places de groc aquesta primavera. La idea va sorgir de la colla castellera Moixiganguers d'Igualada i de seguida s'hi van sumar les altres colles castelleres i també la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. La venda dels mocadors servirà per omplir la Caixa de la Solidaritat. Els mocadors es podran adquirir la setmana vinent a can Musons al preude 4€ i els beneficis ajudaran els familiars dels presos i dels exiliats.

Llegir més
{{item.foto}}

ANIMEU-VOS A DONAR SANG! ... ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DE LA SANG BLAVA A CAN MUSONS

El Banc de Sang i Teixits, els Castellers de la Vila de Gràcia, amb el suport d’altres entitats gracienques organitzen el proper dissabte 17 de març al matí (de 10 a 14 h) a Can Musons (local dels Castellers de la Vila de Gràcia, c/ Alzina, 7, Barcelona), una nova edició de la campanya especial de donació de sang a Gràcia anomenada Sang Blava.     Amb l’eslògan “Sang blava”, les entitats gracienques s’uneixen a la donació altruista de sang i fan una crida a tota la Vila perquè s’hi uneixi. La campanya es podrà seguir a Twitter amb l’etiqueta #sangblava.   A Catalunya, cada dia calen 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts. De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:- Ser major d’edat. - Pesar 50 quilos o més. - En cas de ser dona, no estar embarassada.Per donar sang no cal estar en dejú.

Llegir més
{{item.foto}}

CALÇOTADA POPULAR DELS CVG - Dissabte 17 de març

El proper dissabte 17 de març a partir de les 14,30h celebrarem la CALÇOTADA POPULAR DELS CVG a la Plaça Manuel Torrente (davant del nostre local, Can Musons). Podeu comprar els tiquets el dimecres 14 de març de 20 a 22,30h al nostre local (PUNT BLAU) al carrer Alzina 7, o el mateix dia de la calçotada a la Plaça Manuel Torrente. Pels tiquets comprats el mateix dia a plaça la colla facilitarà la salsa de calçots, per la resta heu de portar-la de casa. Hi haurà concurs de salses. El preu és de 15€ els adults i 6€ els menors de 12 anys. 

Llegir més
{{item.foto}}

Els Castellers de la vila de Gràcia instal·len un desfibril·lador al seu local

Vint membres de la colla rebran una formació específica per fer servir el dispositiu en cas de necessitat. En el seu camí per millorar la seguretat en l’activitat castellera, els Casteller de la Vila de Gràcia han decidit instal·lar al seu local d’assaig, Can Musons, un desfibril·lador elèctric automàtic, conegut també com a dispositiu DEA, per les seves sigles. Un desfibril·lador extern automàtic (DEA) és un aparell electrònic portàtil que diagnostica i tracta l'aturada cardiorespiratòria (que es detecta quan una persona està inconscient i no respira normalment) causada per una fibril·lació ventricular o una taquicàrdia ventricular sense pols. Aquest aparell genera una descàrrega elèctrica que aplicada abans dels deu minuts de l'aturada cardiorespiratòria pot reactivar la funció cardíaca. Sincronitzat amb l’electrocardiògraf, col·locant els elèctrodes sobre la caixa toràcica, provoca una descàrrega de corrent continu a una tensió de 200 a 400 volts durant unes mil·lèsimes de segon. Aquests aparells, a causa de la seva simplicitat, permeten que socorristes o persones inexperts siguin capaces d'utilitzar-los amb èxit, ja que facilita les indicacions de forma verbal. Tot i així, vint membres de la colla rebran una formació específica per fer un ús ràpid i segur dels DEA en cas de necessitat. Aquests vint membres són membres o bé, de l’equip sanitari, de junta, de tècnica o bé de l’equip de canalla. El DEA instal·lat a Can Musons és de l’empresa Cardioguard, proveïdors també del gremi d’Hotelers de Barcelona, entre altres entitats. De moment, ja s'ha celebrat una de les tres sessions de formació, on s'hi van formar vuit persones. Les dotze restants es formaran els dies 6 i 10 de març.

Llegir més
{{item.foto}}

l'Equip CVG de la MagicLine18 aconsegueix el repte solidari

L'equip dels CVG que participarà a la Magic Line 20189, aconsegueix superar el repte solidari, per ajudar a finançar projectes per a persones  que es troben en una situació complicada. Gràcies a les donacions privades i a l'organització d'activitats solidàries (Karaoke i sopars després dels assajos), venta de productes de la MagicLine i del calendari CVG hem aconseguit 825€.

Llegir més
{{item.foto}}

Els CVG participaran a la #MagicLine18

Finalment els CVG participem a la #MagicLine2018 amb un equip al recorregut dels 10km.  Com sabeu l'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d'un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització. Per això hem organitzat un seguit d'activitats per aconseguir el repte, sopars solidaris en acabar l'assaig, karaoke solidari, venta de productes.... També ens pots ajudar a aconseguir el repte, promocionant el nostre equip i animant als vostres amics, familiars, coneguts, companys de feina .... per fer una aportació econòmica (per petita que sigui, tot suma).

Llegir més