Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

KARAOKE A CAN MUSONS

Si ets dels que canta sol a la dutxa i tens ganes d'una estona agradable i divertida, t'esperem DIJOUS 17 de març a les 21,45h al KARAOKE amb Marcel Marimon I si no et va això de cantar, no pateixis! vine també a passar una molt bona estona amb bona companyia, bona música i molts riures.

Lleguir més
{{item.foto}}

AGENDA D'ACTIVITATS CVG DEL MES DE MARÇ

Aquí us deixem l'agenda d'activitats dels Castellers de la Vila de Gràcia del mes de març.

Lleguir més
{{item.foto}}

FELIÇ DIA DE LA DONA TREBALLADORA I CASTELLERA

Feliç dia de la Dona Treballadora i Castellera

Lleguir més
{{item.foto}}

19 DE MARÇ ... SANG BLAVA A CAN MUSONS!!!!

Arriba una nova edició de la SANG BLAVA ... La donació de sang a Can Musons. Us esperem a Can Musons (c/ Alzina 7) de 10 a 14h. Obert a tothom.Les reserves actuals, que garanteixen disponibilitat de sang per 7 dies, són una garantia perquè en tot moment tots els malalts ingressats als hospitals de Catalunya tinguin la sang necessària per als seus tractaments. Tot i això, la sang caduca; per això es continuen necessitant 1.000 donacions cada dia per garantir el subministrament desang i components sanguinis. Podeu publicitar-ho al vostre facebook, al twitter (#sangblava), dir-lis als vostres veïns i veïnes, amics i amigues, a la família.....

Lleguir més
{{item.foto}}

PREMI A LA MILLOR AFICIÓ A LA XVENA EDICIÓ DEL TORNEIG DE FUTBOL INTERCASTELLER

Els Castellers de la Vila de Gràcia han obtingut aquest cap de setmana el Premi a la Millor Afició durant la XVena edició del Torneig de Fútbol Casteller celebrada a Tarragona.     L’organització del Torneig ha valorat la temàtica, el gran nombre d’aficionats, el “fair play” i la constància alhora de no deixar d’animar en cap dels dos dies que ha durat el Torneig.   Més de 100 “Gals graciencs” s’han desplaçat a Tarragona per participar en el XVé Torneig i donar suport als castellers i castelleres que hi participaven. En l’aspecte esportiu no han tingut tanta sort i han quedat en 13ena posició.

Lleguir més
{{item.foto}}

PRIMER TALLER DE TELES A CAN MUSONS

Divendres 5 de febrer els CVG vam organitzar el primer taller gratuit de teles acrobàtiques a Can Musons. Aquest va ser tot un èxit de participació.

Lleguir més
{{item.foto}}

ELS CVG US DESITGEM BON ANY NOU!!!

Els Castellers de la Vila de Gràcia us desitgem un BON ANY 2016!!!

Lleguir més
{{item.foto}}

#FOTOCVG2015

Penja la teva ‪#‎FotoCVG2015‬ i guanya uns calçotets o calces de la colla! al Facebook, Twitter o Instagram amb el hastag #FotoCVG2015.       Tens de plaç fins el dia 10 de gener per participar!     Animeu-vos

Lleguir més