Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

CALÇOTADA POPULAR DELS CVG - Dissabte 8 de febrer

El proper dissabte 8 de febrer, els Castellers de la vila de Gràcia, organitzem la SANG BLAVA! la donació de sang a Can Musons. I com ja es tradicional, en acabar organitzem una CALÇOTADA POPULARtant pels membres dels CVG com pels veïns i veïnes de la vila de Gràcia. Els veïns i veïnes de la Vila de Gràcia podeu comprar els tiquets a: - on-line al següent link fins el 3 de febrer https://www.inscribirme.com/calcotadapopulardelscastellersdelaviladegracia1 - el mateix dia al lloc de convocatòria a partir de les 13h mentre hi hagi places. El preu és de 15.50€ pels adults i 6€ pels menors de 12 anys.

Llegir més
{{item.foto}}

Arriba la Sang Blava a Can Musons ... Tots a donar sang!!!

El Banc de Sang i Teixits, els Castellers de la Vila de Gràcia, amb el suport d’altres entitats gracienques organitzen el proper dissabte 8 de febrer al matí (de 10 a 14 h) a Can Musons (local dels Castellers de la Vila de Gràcia, c/ Alzina, 7, Barcelona), una nova edició de la campanya especial de donació de sang a Gràcia anomenada Sang Blava.    Amb l’eslògan “Sang blava”, les entitats gracienques s’uneixen a la donació altruista de sang i fan una crida a tota la Vila perquè s’hi uneixi. La campanya es podrà seguir a Twitter amb l’etiqueta #sangblava.Enguany la campanya central de la Vila de Gràcia de donació de sang ha doblat esforços i recursos i espera arribar a les 100 donacions.   A Catalunya, cada dia calen 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts. De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques: - Ser major d’edat. - En cas de ser dona, no estar embarassada. Per donar sang no cal estar en dejú.

Llegir més
{{item.foto}}

Sopar de Gala de Final de Temporada dels CVG 2019

El passat 27 d'octubre els CVG vam donar per finaltitzada aquesta temporada.  I com ja és tradicional celebrem el nostre Sopar de Gala que enguany està organitzat pel Sídicat de Baixos i tindrà lloc a l'Hotel Alimara Barcelona. El sopar estarà ple de mooooltes sorpreses ....  

Llegir més
{{item.foto}}

Revetlla de Sant Joan 2019 amb els Castellers de la Vila de Gràcia!

Diumenge 23 de juny, els Castellers de la Vila de Gràcia celebrem la Revetlla de Sant Joan a la Plaça de la Virreina. A les 21h encesa de la Foguera, a les 21,30h sopar, coca i cava i a partir de les 23,30h concert amb el grup Reclam. Podeu comprar els tiquets del sopar dimecres 19 de juny, de 20.30h a 22,30h al nostre local d'assaig Can Musons, al carrer Alzina 7. Per sopar teniu dues opcions (totes entaulats): - comprar el tiquet del sopar és de 13€ (adults) i 11,50€ (menors de 14 anys), que inclou: amanida variada, pollastre rostit amb bolets i patata torrada, pa, beguda, coca de Sant Joan i coca. - portar-vos el sopar de carmanyola.

Llegir més
{{item.foto}}

Intensius circAvila al juliol! Apunta't!!

Ja tenim preparats els intensius de circAvila pel juliol.  Apunteu-vos a circavila@cvg.cat!!! Us hi esperem!

Llegir més
{{item.foto}}

II Gran Premi de Scalextric a Can Musons

El passat dissabte 8 de juny, al local dels CVG vam organitzar el II Gran Premi de Scalextric. Vam recrear el Circuit de Montmeló de Catalunya. Van participar tant equips infantils com d'adults.

Llegir més
{{item.foto}}

Torna la Petita Festa Blava! Dissabte 4 de maig!

Dissabte 4 de maig els CVG tornem a celebrar la “Petita Festa Blava”, dedicada a la canalla de la colla i a tots aquells infants que vulguin passar-ho bé.    A partir de les cinc, els nens i nenes podran gaudir de tallers de manualitats, d’un taller de castells, d’una xocolatada i d’una animació infantil.

Llegir més
{{item.foto}}

Els Castellers de la Vila de Gràcia creen la Comissió LGTBI per lluitar contra les discriminacions del col·lectiu dins el món casteller

La Comissió es presentarà el 13 d'abril a la Plaça Revolució de la Vila de Gràcia, juntament amb l'estrena del mocador 'Castells amb orgull' i la lectura d'un manifest. La Comissió LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia neix amb la voluntat de sensibilitzar els castellers de la colla i abordar les problemàtiques que impliquen pertànyer al col·lectiu LGTBI dins el món casteller. També vol ser un punt de trobada per a que qualsevol persona del col·lectiu pugui expressar-se com vulgui i tenir un espai on sentir-se còmode. D’aquesta manera, vol treballar per un món casteller obert, inclusiu, plural i tolerant, on tothom hi tingui cabuda. També així, amb aquest exemple, projectar aquests valors a la resta de la societat. En motiu de l’estrena d’aquesta comissió, s’ha organitzat una jornada LGTBI amb diverses activitats. Primerament, a partir de les 11.30h, es farà la presentació de la comissió i la lectura d'un manifest. Durant la jornada, hi haurà xerrades sobre transgènere i la presentació a Gràcia del mocador casteller contra la LGTBIfòbia. Tot plegat, amenitzat amb un vermut musical amb versions acústiques i posteriorment, un dinar de carmanyola. D'aquesta manera, el col·lectiu LGTBI de la colla segueix l’exemple de l’Assemblea Feminista CVG, creada fa aproximadament un any i mig i que, juntament amb la Comissió contra el Racisme, formen la Comissió d’Equitat dels Castellers de la Vila de Gràcia. Per a més informació: Castellers de la Vila de Gràcia info@cvg.cat 656 981 153

Llegir més