Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Els CVG amb la Marató!

La Marató de TV3 d'enguany, està dedicada al ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i es per aquest motiu que els Castellers de la Vila de Gràcia volem donar suport a La Marató.   Quedem a les 12,15h a la Plaça del Poble Romaní per fer un PILAR PER LA MARATÓ 2016. 

Lleguir més
{{item.foto}}

La Cuina del Blues a Can Musons!

El popular grup del nostre casteller Canya tocarà el proper dijous al local dins el cicle de concerts \"Dijous a Can Musons\" i tancarà el cicle que hem iniciat aquest 2016. La Cuina del Blues és un duo , guitarra i baix, que versiona temes de blues i rock en format acústic.  El concert serà el proper dijous 1 de Desembre a les 22h a Can Musons (c/Alzina 7). No us ho perdeu!

Lleguir més
{{item.foto}}

L'Esperit de Nadal arriba a la Vila de Gràcia!

L’Esperit del Nadal és el capgròs encarregat d’inaugurar tot un seguit de pessebres al centre de Barcelona i d'estrenar oficialment les festes nadalenques del pla de Barcelona. Enguany arriba a la Vila de Gràcia de la mà de les tres entitats de Can Musons : la Fundació Festa Major de Gràcia, la Federació de Colles de Sant Medir i els Castellers de la Vila de Gràcia. L’Esperit del Nadal va acompanyat d’un seguici format per un grup de músics amb instruments tradicionals catalans, que interpreten peces nadalenques, i dotze balladors d'un esbart barceloní que representen els mesos de l'any. També té una dansa pròpia, amb una coreografia composta per Montserrat Garrich i Anna Bigas.  El proper dia 2 de desembre , l'esperit de Nadal recorrerà diferents entitats de la Vila , a cada entitat l'Esperit de Nadal i el seu esbart hi faran un ball i els CVG un pilar. El cercavila acabarà a Can Musons on l'Esperit de Nadal farà un pilar. Us hi esperem!

Lleguir més
{{item.foto}}

Dijous 17 de novembre, el darrer KARAOKE a Can Musons del 2016

Aqust dijous, 17 de novembre, farem el darrer KARAOKE d'aquesta temporada a Can Musons. Us esperem a Can Musons a partir de les 21,45h amb en Marcel Marimon.

Lleguir més
{{item.foto}}

Torneig Intercolles CCCG 2016

El passat dimecres 12 d'octubre, la canalla dels CVG va participar al primer Torneig de futbol sala intercolles de les Colles de Cultura de Gràcia. Vam participar amb dos equips, anxanetes i acotxadors, i vam endur-nos uns quants premis: - Acotxadors: Premi a l'equip més VALENT - Anxanetes: Premi a l'equip més ATREVIT I l'afició dels CVG va rebre el premi a la AFICIÓ MÉS COHESIONADA. Felicitats canalla!!!

Lleguir més
{{item.foto}}

Del 10 al 16 d'Octubre VACANCES CASTELLERES!

Us informem que del 10 al 16 d'Octubre no hi haurà activitat castellera a Can Musons ja que fem una setmana de vacances per descansar de les actuacions importants que hem tingut aquests dies i agafar forces pel darrer tram de temporada. Ens trobem el proper dilluns 17 d'Octubre!

Lleguir més
{{item.foto}}

Jam Session a Can Musons!

Dins el cicle de concerts a Can Musons que es fan tots els primers dijous de cada mes , el dia 6 podrem gaudir d'una Jam Session. No us ho perdeu!

Lleguir més
{{item.foto}}

CIRCaVILA: CAN MUSONS A VISTA D’ENXANETA

Has pensat mai en com veu l’enxaneta el local de Can Musons des de les alçades? Ja en som uns quants que ho hem comprovat i t’animem a compartir-ho amb nosaltres! Així doncs, després de l’èxit del curs 2015/2016 de teles acrobàtiques a Can Musons, us presentem el nou curs 2016/2017. Obrirem dos grups nous a part dels que ja oferíem el curs passat. Els horaris seran els dimarts de 10h a 12h (inici de les classes: 20 de setembre), els dimecres de 10h a 12h i de 17h a 19h (inici de les classes: 21 de setembre) i els divendres de 12h a 14h i de 17h a 19h (inici de les classes: 23 de setembre). Ara per ara el curs està destinat a persones majors de 18 anys, però donada la demanda ens estem plantejant la possibilitat d’obrir un grup per a que els menors d’edat també puguin gaudir de les alçades. Per a més informació i realitzar la inscripció al curs regular de teles acrobàtiques, envieu un correu a circavila@cvg.cat.  RECORDAR-VOS que el dissabte 17 de setembre a les 19h inaugurarem el curs amb l’actuació de la companyia ApaliCirc i el seu espectacle "De peus a terra" i un taller de teles acrobàtiques obert a tothom que vulgui provar l'activitat. L’entrada serà gratuïta. SALUT I CIRC(aVISTA) d’enxaneta! circavila@cvg.cat www.facebook.com/circavila Telèfon: 618195506

Lleguir més