Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

{{item.foto}}

Petita Festa Blava

Juntament amb la Fundació Festa Major de Gràcia i la Federació de Colles de Sant Medir, hem organitzat una diada dedicada als més petits, i que es celebrà el proper 19 de juny als Jardins Manuel Torrente.   - 11h Presentació del Llibre un any de Festa, Contacontes i Tallers d'Il·lustració. - 17h Tallers de manualitats - 18:30h Animació Infantil amb els "Encara Farem Salat"   Caldrà inscripció prèvia a través dels següent links:   11h Contacontes, Presentació del llibre i Taller d'il·lustracions: https://www.inscribirme.com/petitafestablava_conte   17h Taller de manualitats: https://www.inscribirme.com/petitafestablava_taller   18:30h Animació Infantil amb Encara Farem Salats: https://www.inscribirme.com/petitafestablava_salats   El preu de "l'entrada”" de la Petita Festa Blava serà un producte infantil pel Rebost Solidari de Gràcia (Un paquet de bolquer, un potito, tovalloletes, etc…)

Llegir més
{{item.foto}}

Cultura Viva a Can Musons: Documental "Negre de Merda"

El Divendres 14 de maig, torna el Cultura Viva a Can Musons, a les 21h es podrà veure el documental: Negre de Merda DIA: DIVENDRES 14 DE MAIG HORA: 21:00h (obertura de portes a les 20:45h) Imprecindible inscripció prèvia a:   https://www.inscribirme.com/culturaviva_negre_de_merda   Com hem anat fent aquests darreres mesos volem seguir col·laborant amb el Rebost Solidari de Gràcia, així doncs que tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments.

Llegir més
{{item.foto}}

Cultura Viva a Can Musons: Concert Vermut de Pascual&Desnatats

Dissabte 15 de maig farem un concert vermut amb Pascual&Desnatats a Can Musons. DIA: DISSABTE 15 DE MAIG HORA: 12:00h (obertura de portes a les 11:30h)   És imprecindible la inscripció prèvia: https://www.inscribirme.com/culturaviva_pascual Com hem anat fent aquests darreres mesos volem seguir col·laborant amb el Rebost Solidari de Gràcia, així doncs que tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments.

Llegir més
{{item.foto}}

Jocs Florals de la colla

Aprofitant l’avinentesa de la diada de Sant Jordi, us presentem els Jocs Florals organitzats pels Castellers de la Vila de Gràcia. Podreu aprofitar aquests dies d’inspiració per treure-li suc a la vostra vessant més artística literària. Com funciona? Cada premi tindrà dues categories d’edat: Canalla (fins a 14 anys fets el 2021) i Adulta (a partir de 14 anys)   Categories literàries: 1. Englatina d’Or: Poesia 2. Flor Natural: Poema visual (pot contenir text) 3. Viola d’Or: Text narratiu de fins a un màxim de 3 pàgines **Heu d’enviar les vostres obres a activitats@cvg.cat en format .jpg, .png, .pdf o .doc. Teniu fins al diumenge 25 d’abril a les 22h per enviar les vostres obres d’art! Les guanyadores s’anunciaran durant el 30 d’abril! El jurat està compost per membres honorífiques de la colla Premis -Val de 50€ en llibres per la categoria adulta amb col·laboració de la Memòra - Llibre infantil sobre la FM per la categoria canalla Vinga! Treieu la Mercè Rodoreda que porteu dins!

Llegir més
{{item.foto}}

Roses i Llibres per Sant Jordi!

Aquest divendres podreu comprar la vostra Rosa de Sant Jordi a Can Musons. Ens podreu trobar a partir de les 9h al carre rAlzina 7-9

Llegir més
{{item.foto}}

Canalla

Aquest divendres vam celebrar un acte per tota la canalla de la colla.   Fa més d’un any que no poden fer castells i no es poden trobar com feien fins ara dos o tres cops per setmana.   Per això vam organitzar una tarda per ells que va començar amb una animació infantil.   Vam aprofitar per donar els regals que els Reis d’Orient havíem deixat a Can Musons i també els una bossa de caramels que la Federació de Sant Medir va donar per cada membre de la canalla de la colla. També vam acomiadar a la canalla que s’ha fet gran i que el 2020 ho ha deixat de ser. No va ser el comiat com ens agradaria ser, ja que no poden fer castells, però els hi vam voler agrair tots els moments com a canalla de la colla.

Llegir més
{{item.foto}}

Sang Blava

Aquest any, malgrat la pandèmia, tornarem a fer la Campanya de Donació de Sang "Sang Blava" el dia 12 de març. Com a novetat serà un DIVENDRES de 17 a 21h a Can Musons (c/Alzina 7) i caldrà reservar cita prèvia en aquest enllaç:   http://donarsang.gencat.cat/SangBlava

Llegir més
{{item.foto}}

Propers espectacles del Cultura Viva

Després de les anulacions a causa de les normatives i protocols Anti-Covid, els propers espectacles del Cicle Cultura Viva són: Divendres 18 de desembre a les 20:30: Corrandes són Corrandes presenta el seu espectacle Xarrampim (Espectacle de cançó improvisada) https://www.inscribirme.com/culturaviva_xarrampim Dissabte 19 de desembre a les 12h: Jaume Barri animació per petits i grans (Als Jardins Manuel Torrente, davant de Can Musons) https://www.inscribirme.com/culturaviva_jaumebarri Dimarts 29 de desembre a les 20:30: Cesk Freixas: https://www.inscribirme.com/ceskfreixas_a_canmusons Imprescindible fer la reserva prèvia per tal de poder accedir a l'espectacle: Recorda que l’entrada és gratuïta, però tothom qui vulgui accedir a l'activitat caldrà que aporti un mínim de 2kg d'aliments pel Rebost Solidari de Gràcia. Recordeu que caldrà que useu la mascareta (els menors de 6 anys no es obligatori), respecteu la distància física, us poseu gel hidroalcohòlic quan accediu al local, i que prendrem la vostra temperatura quan accediu a Can Musons. #CulturaSegura A l’entrar us demanarem el codi QR que venia adjunt amb el correu que vau rebre un cop vau fer la inscripció. No cal que l’imprimiu, però us demanem que el tingueu localitzat en el vostre mòbil per anar ràpid a l’hora d’entrar a Can Musons. Com que el concert de Corrandes són Corrandes i el de Cesck Freixas s’acaba a les 22h, haureu de portar l’entrada en el vostre telèfon mòbil i el certificat autoresponsable, per tal de poder anar fins a casa vostre entre les 22h i les 23h. https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Llegir més