Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS DE TAPES PER FESTA MAJOR DE GRÀCIA 2015

Categoria: Activitats

Els Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració del Bars, Amelie,Curuba,Tiramisú, Nou Candanchú, Granja La Salut, i les Gelataries, Ottimo,Kakigori & Taiyaki i Pirineum, convoquen el Segon Concurs de Tapes de Festa Major, a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 13.00 del proper 18 d’Agost de 2015.
 
Inscripcions
 
Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció amb algun dels següents procediments:
 
• Enviar un correu electrònic a info@cvg.cat amb l’assumpte “Inscripció al segon concurs de tapes de Festa Major” i indicant el nom del participant, DNI, edat i nom de la tapa presentada al concurs.
 
• Omplir la butlleta corresponent a la barra de la Plaça de la Vila de Gràcia durant tota la Festa Major de Gràcia 2015 fins a 15 minuts abans del concurs.
 
 
 
Bases del concurs
 
El Segon Concurs de Tapes de Festa Major es regirà per les bases llistades a continuació. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La  participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i la cessió dels drets per obtenir imatges audiovisuals durant tot l'acte i publicar-les si s'escau als organitzadors.
 
1. Els participants han de ser majors d’edat (18 anys). Es permet la participació de menors en la categoria infantil si estan acompanyats d’un adult en tot moment.
 
2. És indispensable inscriure's durant el període d'Inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins del termini no s'admetran a concurs.
 
3. Cada participant ha d’elaborar deu (10) racions de la tapa presentada a concurs en un temps màxim de 1 hora, a comptar des del moment en que l’organització anunciï l’inici del concurs.
 
4. Tots els ingredients i els estris de cuina per preparar les tapes són a càrrec dels participants. L’organització proveirà 2 microones a compartir entre tots els participants.
 
5. L’organització proveirà dos sobres a cada participant on s’ha d’incloure el nom del participant, el nom de la tapa, la llista completa d’ingredients i el cost aproximat.
 
6. El jurat estarà format per tres persones de reconegut prestigi culinari, a discreció dels organitzadors.
 
7. El concurs concedirà 2 premis absoluts:
 
    a. Premi a la millor tapa
 
    b. Premi a la tapa més econòmica
 
8. La valoració la farà el jurat entre totes les tapes admeses a concurs. Les tapes de la categoria inqfantil també concursen als premis de millor tapa i tapa més econòmica.
 
9. Un cop lliurats els premis es farà un tast remunerat de les tapes elaborades al concurs. L’organització proveirà plats i coberts d’un sol ús.
 
10. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i de la seva zona de treball.
 
 
 
Premis: 
 
1er Premi : Amelie + 1 lot productes de la terra
2on. Premi granja la Salut
Tapa Econòmica: Nabucco
3 premis consolació:
2 gelats Ottimo
2 gelats Pyrineum
2 gelats Kakigori & taiyaki

NOTICIES RELACIONADES

Sang Blava.jpeg

Sang Blava

El proper dissabte 9 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h. Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte: – Tenir entre 18 i 70 anys. – Pesar 50 quilos o més. – No cal estar en dejú. – Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.  Podeu reservar cita en el següent enllaç

Llegir més
IMJ - 999.jpg

Xocolatada per les Carteres Reials

Dijous 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia. A partir de les 18h tota la canalla de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials. Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

Llegir més
0LGTBI.jpg

III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia

Aquest dissabte 7 d'octubre a la Plaça Raspall realitzem la III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia   El programa és: 10:30h Inici, Benvinguda i lectura de manifest 11:00h  Xerrada de la Fundació Enllaç (a càrrec de Clara Palau i J. Maria Mesquida) 12:00h Taller interactiu Drag a carrec de Lady Red Velvet 13:00h Vermut musical amb Supremas de Carrà i convidats sorpresa 14:30h Cloenda de la Jornada

Llegir més