Els Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració del Bars, Amelie,Curuba,Tiramisú, Nou Candanchú, Granja La Salut, i les Gelataries, Ottimo,Kakigori & Taiyaki i Pirineum, convoquen el Segon Concurs de Paelles de Festa Major, a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 13.00 del proper 18 d’Agost de 2015. L'organització ja no disposa de més cremadors i butà per deixar als participants, si voleu participar els haureu de portar vosaltres.
Inscripcions
Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció amb algun dels següents procediments:
• Enviar un correu electrònic a info@cvg.cat amb l’assumpte “Inscripció al primer concurs de paelles de Festa Major” i indicant el nom del(s) participant(s), DNI i edat.
• Omplir la butlleta corresponent a la barra de la Plaça de la Vila de Gràcia durant tota la Festa Major de Gràcia 2015 fins a 15 minuts abans de l’inici del concurs.
Bases del concurs
El Segon Concurs de Paelles de Festa Major es regirà per les bases llistades a continuació. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i la cessió dels drets per obtenir imatges audiovisuals durant tot l'acte i publicar-les si s'escau als organitzadors.
1. Els participants han de ser majors d’edat (18 anys) i es poden organitzar en equips de fins a 4 persones. Es permet la col·laboració de menors en els equips sempre i quan ho facin sota la supervisió d’un adult responsable.
2. És indispensable inscriure's durant el període d'Inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins del termini no s'admetran a concurs.
3. Cada persona o equip participant ha d’elaborar una paella per a 10 persones en un temps màxim de 1 hora i mitja a comptar des del moment en que l’organització anunciï l’inici del concurs.
4. Tots els ingredients, els estris, els fogons i el gas butà per preparar les paelles són a càrrec dels participants. L’organització proveirà un número molt limitat de cremadors i ampolles de butà als primers participants que ho demanin a la inscripció i taules de treball per a tots els participants.
5.Els components del 'arròs han de ser:
- Arròs
- Pebrot Vermell *
- Pebrot verd *
- Ceba *
- Tomàquet *
- Pèsols *
- Mongetes *
- All i Julivert *
- Avellanes i Atmetlles ( picada) *
- Pollastre *
- Cap de costella *
- Musclos *
- Gambes *
- Sèpia *
- Calamar *
Oli/ sal/ pebre/ safrà *
* màxim de productes, sense canvis.
El broude pollastre i aigua el posarà l'organització
6. L’organització proveirà dos sobres a cada participant on s’ha d’incloure el nom del participant, i la llista completa d’ingredients.
7. El jurat estarà format per tres persones de reconegut prestigi culinari, a discreció dels organitzadors.
8. La valoració la farà el jurat entre totes les paelles admeses a concurs.
9. El concurs concedirà un premi a la millor Paella.
10. Un cop lliurats els premis es farà un tast remunerat de les tapes elaborades al concurs. L’organització proveirà plats i coberts d’un sol ús.
11. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i de la seva zona de treball.