Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS DE PAELLES PER FESTA MAJOR DE GRÀCIA 2015

Categoria: Activitats

Els Castellers de la Vila de Gràcia, amb la col·laboració del Bars, Amelie,Curuba,Tiramisú, Nou Candanchú, Granja La Salut, i les Gelataries, Ottimo,Kakigori & Taiyaki i Pirineum, convoquen el Segon Concurs de Paelles de Festa Major, a celebrar a la Plaça de la Vila de Gràcia a les 13.00 del proper 18 d’Agost de 2015. L'organització ja no disposa de més cremadors i butà per deixar als participants, si voleu participar els haureu de portar vosaltres.
 
Inscripcions
 
Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció amb algun dels següents procediments:
 
• Enviar un correu electrònic a info@cvg.cat amb l’assumpte “Inscripció al primer concurs de paelles de Festa Major” i indicant el nom del(s) participant(s), DNI i edat.
 
• Omplir la butlleta corresponent a la barra de la Plaça de la Vila de Gràcia durant tota la Festa Major de Gràcia 2015 fins a 15 minuts abans de l’inici del concurs.
 
 
 
Bases del concurs
 
El Segon Concurs de Paelles de Festa Major es regirà per les bases llistades a continuació. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i la cessió dels drets per obtenir imatges audiovisuals durant tot l'acte i publicar-les si s'escau als organitzadors.
 
1. Els participants han de ser majors d’edat (18 anys) i es poden organitzar en equips de fins a 4 persones. Es permet la col·laboració de menors en els equips sempre i quan ho facin sota la supervisió d’un adult responsable.
 
2. És indispensable inscriure's durant el període d'Inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins del termini no s'admetran a concurs.
 
3. Cada persona o equip participant ha d’elaborar una paella per a 10 persones en un temps màxim de 1 hora i mitja a comptar des del moment en que l’organització anunciï l’inici del concurs.
 
4. Tots els ingredients, els estris, els fogons i el gas butà per preparar les paelles són a càrrec dels participants. L’organització proveirà un número molt limitat de cremadors i ampolles de butà als primers participants que ho demanin a la inscripció i taules de treball per a tots els participants.
 
5.Els components del 'arròs han de ser:
 
- Arròs
 
- Pebrot Vermell *
 
- Pebrot verd *
 
- Ceba *
 
- Tomàquet *
 
- Pèsols *
 
- Mongetes *
 
- All i Julivert *
 
- Avellanes i Atmetlles ( picada) *
 
- Pollastre *
 
- Cap de costella *
 
- Musclos *
 
- Gambes *
 
- Sèpia *
 
- Calamar *
 
Oli/ sal/ pebre/ safrà *
 
* màxim de productes, sense canvis.
 
El broude pollastre i aigua el posarà l'organització
 
6. L’organització proveirà dos sobres a cada participant on s’ha d’incloure el nom del participant, i la llista completa d’ingredients.
 
7. El jurat estarà format per tres persones de reconegut prestigi culinari, a discreció dels organitzadors.
 
8. La valoració la farà el jurat entre totes les paelles admeses a concurs.
 
9. El concurs concedirà un premi a la millor Paella.
 
10. Un cop lliurats els premis es farà un tast remunerat de les tapes elaborades al concurs. L’organització proveirà plats i coberts d’un sol ús.
 
11. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i de la seva zona de treball.

NOTICIES RELACIONADES

Sang Blava.jpeg

Sang Blava

El proper dissabte 9 de març es realitzarà a Can Musons la tradicional campanya de donació de Sang "Sang Blava" entre les 10 i les 14h. Per poder donar sang recordeu que cal tenir en compte: – Tenir entre 18 i 70 anys. – Pesar 50 quilos o més. – No cal estar en dejú. – Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.  Podeu reservar cita en el següent enllaç

Llegir més
IMJ - 999.jpg

Xocolatada per les Carteres Reials

Dijous 4 de gener farem la xocolata per tota la canalla que vingui a rebre les carteres reials a la plaça de la Vila de  Gràcia. A partir de les 18h tota la canalla de la Vila podran gaudir d'una xocolatada mentre esperen a les carteres reials. Tindrem opció de xocolata i melindros sense gluten i sense lactosa ni proteïna de la llet.

Llegir més
0LGTBI.jpg

III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia

Aquest dissabte 7 d'octubre a la Plaça Raspall realitzem la III Jornada LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia   El programa és: 10:30h Inici, Benvinguda i lectura de manifest 11:00h  Xerrada de la Fundació Enllaç (a càrrec de Clara Palau i J. Maria Mesquida) 12:00h Taller interactiu Drag a carrec de Lady Red Velvet 13:00h Vermut musical amb Supremas de Carrà i convidats sorpresa 14:30h Cloenda de la Jornada

Llegir més