Castellers de la Vila de Gràcia | Can Musons C/ Alzina 7, Barcelona, 08024 | (+34) 656 981 153 | info@cvg.cat

BLOG

RESULTAT AMARG AL GRAN DIA DE LA CASTELLÍSTICA

Categoria: Diades castelleres

El passat diumenge dia 2 d’octubre els Castellers de la Vila de Gràcia van prendre part en el Concurs casteller de Tarragona, en la jornada destacada del certamen, entre les grans agrupacions del país. Els blaus volien atacar de nou la tripleta màgica, que enguany no han pogut completar íntegrament, i que malauradament diumenge també es va quedar a mig camí.
 
Els de la vila van optar per iniciar l’actuació amb el 4d9f, castell que cada cop més està esdevenint un valor segur pels del Carrer Alzina. El quatre folrat va pujar amb una rengla lleument estirada, sense tenir la millor quadratura, però amb una seguretat contrastada. El bon ritme d’execució dels petits va permetre que el castell es muntés amb agilitat i que la descarregada no s’allargués, fent que els CVG se l’anotessin sense angúnies. Tercer del curs, i desè completat a la història de la colla gracienca.
 
En segon torn era la hora del germà del quatre folrat, el 3d9f. El castell, que enguany s’ha mostrat molt irregular en el registre dels de la vila, va pujar amb una quadratura excel·lent i amb un folre molt atent a les correccions que es precisessin. L’estructura es va mostrar impertèrrita fins a la col·locació dels dosos, i amb els més menuts ja arribant a dalt, una fuetada inesperada, que pujava de baix del castell cap als pisos superiors, va trencar irremeiablement el castell. Una autèntica pena, atenent que aquest cop sí semblava que els blaus havien domat l’estructura. La llenya malauradament no va ser agraïda, suposant que diversos castellers es lesionessin, i alhora provocant una rebaixa de dificultat respecte el programa inicial.
 
A la tercera mànega els CVG van plantar un 3d8 de circumstàncies, que es va resoldre sense cap contratemps, i que permetia asserenar els ànims de cara afrontar el 2d8f en la ronda de repetició. La torre folrada va pujar neguitosa, i amb la creuada dels menuts el tronc va haver d’esprémer les dents per arribar a bon port, amb un folre treballant força més del que ho sol fer en aquesta estructura.
 
Ja per cloure la Diada, on els CVG van acabar amb una discreta 11ª posició en el rànking general de la Biennal castellera, els blaus van elevar tres pd4. Ara toca seguir treballant per cloure el curs amb els millors registres possibles, malgrat les adversitats. El proper compromís dels graciencs és diumenge 9 a Les Corts, concretament a la Plaça Comas, en el marc de la FM del mateix barri.

Galeria de videos

Veure video

Veure video

Veure video

Veure video

Galeria d'imatges

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

Ampliar imatge

NOTICIES RELACIONADES

Cartell Dones 36.jpeg

Diada Castellera de les Dones del 36

Diumenge 17 de setembre  a les 12 de migdia celebrem la Diada Castellera de les Dones del 36 amb els Castellers de Sants i els Castellers d'Esplugues.

Llegir més
Cartell Grassot_Baix.jpg

Diada Castellera Festa Major del Camp d'en Grassot 2023

Diumenge 2 de Juliol de 2023 celebrem la Diada Castellera de la Festa Major del Camp d'en Grassot a la Plaça de la Sadeta. En aquest edició ens acompanyaran els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec

Llegir més
CARTELL ANIVERSARI_CVG.jpg

Diada Castellera del XXVI Aniversari

Diumenge 21 de maig celebrem la Diada Castellera del XXVI Aniversari de la Colla.   El dia començarà a les 8 del matí amb les matinades, amb inici a la Plaça de la Vila de Gràcia i final a Can Musons.   A les 12h realitzarem la Diada Castellera a la Plaça de la Vila acompanyats per la Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell.   Per acabar la celebració, a partir de les 18h, gaudirem d’un concert de Les que Faltaband als Jardins Manuel Torrente.

Llegir més